Dcera začala učůrávat

1823
21.12.12 11:39

Dcera začala učůrávat

Ahoj, dceři je 2 a 3/4 roku. Už nějaký čas chodí na nočník. Jenže teď zjistila, že když se jí chce, ale zároveň dělá něco zajímavýho a nechce se zdržovat s nočníkem, tak si lehce učůrne. Je to opravdu málo. Má jenom takový mokrý flíček na kalhotkách a teplácích a je toho tak akorát, že jí to neteče po nohách (to nemá ráda) a zároveň ji to nestudí. Ale převlíct ji musím. A když ji po učůrnití posadím na nočník, tak je hned plný. Pokud to nezjistím, tak si vesele hraje dál v mokrém. Takže já vůbec nemám šanci to podchytit v momentě, kdy to udělá. Ale zjistím to vždy se zpožděním. A i když pořád dokola říkám, že se to nedělá, že všechno patří do nočníku, tak tím, že jsem ji nechytla při činu, tak je jí to buřt. Navíc už to začíná dělat i když nic zajímavého zrovna nedělá. Prostě to zadržuje, co to jde. Začala to dělat na návštěvě. Ale strašně se jí tam líbilo. Žádný špatný zážitek. Dováděla jako divá a neměla na nočník čas. Jenže v tom pokračuje i doma. Nějaké tipy co s tím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
612
21.12.12 13:11

Můj syn to dělal též, už jsem byla bezradná tak jsem si vymyslela pohádku o zlobivém chlapečkovi, který nechtěl chodit čůrat na nočník a zadržoval čůrání a pak mu zatvrdlo z toho bříško a musel k panu doktorovi. A fakt to zabralo, sice to nebylo hned, ale pořád jsem mu tu pohádku připomínala a zpravilo se to.Zkus to, třeba to zabere i u vás.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81479
21.12.12 14:54

Počkat. syn to dělal rok. jinak byl cóchotný čurat preventivně, když jsem ho vysadila. ale nemělo smysl se spát, jen říct, jdeme čurat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10351
21.12.12 15:17

Stejně stará dcera mi to taky dělá, ale jen doma. Nepřijde mi, že by to zadržovala, prostě jí to asi uklouzne. Akorát ona pak vždycky přijde to nahlásit, okamžitě se svlíká a běží si oblíknout čistý kalhotky a tepláky. Takže jí podezírám, že to dělá naschvál, z tohoto důvodu- strašně ráda si oblíká další a další čistý věci během dne a tohle je jediná příležitost, kdy jí to projde :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1212
22.12.12 07:43

Syn to dělal taky, někdy po 2. narozeninách. Asi dva týdny jsem to dost řešila, pak jsem to vzdala. Když jsem zjistila, že má mokré slipy (někdy jsem mu sundavala slipy a tepláky já, někdy to už zvládnul sám), v klidu jsem převlékla a jen komentovala, že si hrál a nestihnul to, že si cvrnknul do slipů a že příště, ať zkusí jít dřív, že hračky počkají a pak si zas bude moct hrát, takhle že se naopak zdržuje tím převlékáním.
Přešlo to asi za měsíc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

LOCKIG

• (4.9) + 8 recenzí

Nočník žabka