Jak přestat s plenama?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Jak přestat s plenama?
Zdravím všechny, mám veliký problem ze svým synem. Má 2 a 9 měsíců. Chodíme od letošního léta čůrat do záchodu, ale s kaděním to je veliký problém. Když se chce vykadit, tak kadí ve stoje a je napnutý jak struna, nechce vůbec na záchod ani na nočník. Zkouším různý varianty, ale nic nepomáhá, může to byt vliv psychiky? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Tak to si taky rada pockam.syn je uz bez plen dlouho, ale to kadeni uplne stejny jak ty.jsou mu 2r5mes.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Na curani chodi na nocnik kdyz jsme jinde na zachod. s tim kakanim jsem se snazila premlouvat, nadavat, chvalit nic nepomaha takze to ma vzdy ve slipech
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vím, že kamarádka měla taky s dcerkou velký problém, čůrání dobré, ale kakání horor..měli hrající nočník, ten začal dělat po dopadu bobku kravál a holčička se tak vyděsila, že třeba 4 dny nekakala…nebo to pustila do punčocháčů ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
A není to třeba psychika? taky mu to pořád vysvětlujeme i za kokina, ale nedá si říct a nedá..už ho aji strašíme, že příjde jeho oblíbený dědeček a dám mu proutkem na zadek…taky z toho má hrozně opruzený zadek až do krve takže to se snaží tomu kadění zabránit…trpí hrozně tím..brání se i když mu chceme k tomu pomoc, dat si ho mezi nohy a stlačit mu nožky k bříšku, prostě i ze zoufalství jsem si posadila na zachod medvídka aby viděl jak tam sedí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No me by zajimalo neco podobneho. Na nocnik nebo na zachod si malej dojde, kdyz ho posadim. Jinak hlasi, ze chce curat, ale nez ho svliknu, uz to ma v plene. Nemuzem vychytat, aby to zadrzel a pockal. Naopak bobek zahlasi trochu predem a ten vetsinou chytnem do nocniku ![]()
Kdyz ho necham bez pliny, je schopnej se 3× za 10min pocurat. Jak ho to naucit?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Přes leto je to fajn, nechat ho nahýho venku a on se vyčůrá sám…nechala bych ho v počůraných punčochách a uvidítě, že se mu v tom nebude líbit…můj malej si řekl a sám si otevřel dveře od záchodu, to jo…ale to kadění prostě hrůza..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No, to jsem v lete zkousela, venku cural hezky nebo si i sam rekl, doma mu to je jedno a mokro neresi. A to latkujeme
Ted mu byly dva roky. Plenky mu zacinaji byt male, tak bych je rada zrusila, ale nedari se. Ja bych ho i nechala pocurat se, ale vetsinou to udela na gauci a ten jeste budem chvili potrebovat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Katchi: to rozumím, nějak bych s tím sekla, asi za nějaky pamlsek bych to zkoušela, aby se šel vyčůrat do záchodu, nějak mu to vysvětlovat a trochu postrašit že dostane vařečkou. vidím že to s těmi dětmi němáme jednoduchý..taky si říkám že všude je někde něco…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jenny.fields píše:
@Katchi A kolik je synovi? Podle metříku rok?
Je mu 25 mesicu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechala bych to byt syn se sam odplinkoval. proste jednou prisel svlekl sh katata, vycural se do nocniku a oblekl. s tim kakanim hold asi taky budeme muset pockat. nemyslim, ze by to byl psychicky blok.jen to chce pockat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smudlin píše:
@Katchi: to rozumím, nějak bych s tím sekla, asi za nějaky pamlsek bych to zkoušela, aby se šel vyčůrat do záchodu, nějak mu to vysvětlovat a trochu postrašit že dostane vařečkou.
Absolutne zbytecny podle me. Jednak ho nebudu strasit a jednak uplacet. Na nej tohle nefunguje. On na tom nocniku nebo zachode sedi i rad a ochotne, ale vetsinou jaksi pozde. Zkratka si rekne, ale nestihnem to a dotece to az do pliny nebo kalhot
Holt chlap, ma dlouhy vedeni ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit