Rada při odplenkování
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Tréninkové kalhotky?
Jinak nechávat dítě v počuraném považuju za barbarství, obzvlášť když už to vnímají, že do gatí se nečurá, naštěstí u tebe zafungoval zdravž rozum ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nad tema sem uvazovala, ale co sem se tak divala na nazory tak vetsinou je problem, ze se rychle promoci a po oprani dlouho schnou, takze je taky potreba jich nakoupit do zasoby:(…
- Citovat
- Upravit
Když jsem učila dceru od plen nakoupila jsem 25ks kalhotek látkových do zásoby
aby když bude nehoda byly na převlečení
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivka jake myslis nejake splesl nebo obyc pltky:) vim, ze ty ucici sou neco na styl plenek, ale tenci a i latkove a to je dost palka…:(
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ivka jake myslis nejake splesl nebo obyc pltky:) vim, ze ty ucici sou neco na styl plenek, ale tenci a i latkove a to je dost palka…:(
obyčejné plťky dostávala, ty učící mě jaksi nenapadlo koupit ![]()
Látkové nebyly pálka protože je nosila od těch 15 měs. kde se začla učit asi do 3let je oblékla, prostě obyčejné kalhotky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja bych ji asi nechala. celou dobu jsem syna vysazovala tak to cural, ale ze by si rekl to ne.az jednou z niceho nic (27mesicu) se sam svlikl, vycural a oblikl a od te doby takhle chodi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já když syn začínal jsem dala do normálních slipů složený klasický čtverec plenku ještě po nás, to si i uměl sám svléknout a posadit se na nočník, jen obléct jsem musela já jinak to měl smuchlané.
Snad mi zakladatelka promine ale mám taky dotaz. Syn 2 a 1/4 roku už říká a či chodí úplně sám (občasnými chvilkovými zhoršeními) už několik měsíců. Ale stále min 1× a někdy i 5 denně má na trenýrkách 3cm flek, že nestihnul jít úplně zavčas. Zajímalo by mě kdy tohle přestane
a bude 100% jistota suchosti bez flíčků?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ivka
no obyc kalhotky sem zkusila dat, ale jak mela volnejsi kalhoty tak to proteklo az na ponozky a to me prave stve pac se bojim, ze to schytaj i ty papucky…:( kalhotky mame, se ji to libi obcas nosit kdyz vidi, ze je ma i mama:)…
verka tez doufam, ze jednou to tak udela:) a co nejdriv:)
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Ivkano obyc kalhotky sem zkusila dat, ale jak mela volnejsi kalhoty tak to proteklo az na ponozky a to me prave stve pac se bojim, ze to schytaj i ty papucky…:( kalhotky mame, se ji to libi obcas nosit kdyz vidi, ze je ma i mama:)…verka tez doufam, ze jednou to tak udela:) a co nejdriv:)
Mi doktorka řekla, když jsem starší odnaučovala, že když se počurá do kalhotek, tak ji mám pár minut v tom nechat, že tak začne přemýšlet, že je něco špatně a že se jí to nelíbí a začne si to uvědomovat, v plence si to prý děti neuvědomují, že jsou v mokru, tak jsem to tak dělala a do měsíce byla bez plen, sice jsem i pak furt malou pronásledovala a ptala se jestli chce čurat a kakat, jasně občas byla nehoda i na boty
ale s tím se počítá.
Menší má 14měs. teď už pravidelně nočníkuje a do května bych byla šťastná, že bude bez, protože čekáme přírustek a nechce se mi kupovat dvojitá nálož plen
takže musíme zabrat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak to verim, ze by se Ti to prodrazilo;).. ![]()
tak za nas muzu rict, ze Tvoje doktorka az tak pravdu nemela…kazde dite je vazne jine…pac mala je takova, ze kdyz ta plenka je mokra tak ji to vadit zacne…a treba dnes rano po probuzeni rekla aa a hned jak sem ji dala na nocnik tak se vycurala…sem rada, ze uz dokaze trosku vydrzet a udela to na ten nocnik…aspon to curani, kakani nam jeste moc nejde…jak rikam pocitam se vsim, ale ty boty nejsou jen tak, pac tam ma ty vlozky mimo jine..takze proto to resim…
- Citovat
- Upravit
Tak to si nedovedu představit, že bych nechala v mokrém, my taky teď učíme (2 roky a 2 měsíce) a když se počůrá, tak teda fest, mokrý všechno až po ponožky a louže na zemi… jinak tady bych asi doporučila nějaké ty natahovací tréninkové kalhotky, jinak nevím, co… a pokud si říká i v normální pleně, tak si myslím, že klidně může být i v ní… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Janica tak doufam, ze se to tez rychle naucite;) mala to same, jak se pocura tak durch, kdyby to bylo jen cvrkle do kalhotek tak neresim, ale takhle…
uz sem premyslela, ze ji do tech kalhotek nalepim mou vlozku
…hmm
ze bych na to prisla
no je dobry, ze si rika, i kdyz ma normal plenu, jen je problem, ze nez clovek nekdy stihne stahnou kalhoty odcvaknout body a odlepit plenku tak mala zacne vrtet hlavou a rikat, ze aa tam a ukazuje na plenku…takze asi tak…ale to je kdyz se ji vazne uz moc chce…
- Citovat
- Upravit
Mojí holce to pomohlo, stačilo 5minut. a asi to zabralo
.
Z menší jsem zatím nezkoušela, tam mi zatím stačí, že hezky nočníkuje, když něco udělá žvatlá kaka, cura, ale jak dojde k jaru taky na odplenkování uvidíme jak to půjde.
Tak zkoušej, třeba něco zabere i na tvoji holku ![]()
jednou to půjde určitě, na každé dítě asi platí něco jiného jen najít co platí, že
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo zapomněla jsem uvést jednu podstatnou věc, dceru jsem učila na jaře, když bylo hezky teplo, to chodila v takových těch botách gumových cros nebo jak se jmenují, takže i kdyby si do nich cvrkla, tak se umyly pořádně a bylo, že teď by to bylo složitější určitě ohledně těch bot a oblečení si myslím
jsme to na jaře v teple asi měli jednodušší
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Zdravim maminky, vim, ze tech temat a ruznych navodu je tu furu a dalo by se rict, ze teorii mam v maliku, jenze praxe je o necem jinem…mala ma 2 roky a dva mesice, na nocnik chodime uplne bez problemu, obcas si i rekne…dokonce si i rekla, kdyz sme byli na oslave v uplne cizim prostredi a v pohode se vycurala do zachodu
…jenze hlavni problem je v tom, ze nevim jak ji odplenkovat uplne z toho duvodu, ze musi cely den nosit papucky s vlozkama a ja nemam finance na to, abych mohla koupit deset paru bot a menila a prala je pokud budou pocurane nebo pokakane
to obleceni a koberec (jaj
) se daji nejak zkousknout, ale ty boty mi vazne lezi v palici
..
a take sem vypozorovala, ze kdyz jednou sem ji nechala jen tak, tak se pocurala do kalhot byt stala u nocniku a v tu chvili se chudina tak strasne zacala trast a plakat, ze sem nemela to srdce v tom ji nechat a vyslekla sem ji a dala na ten nocnik…samozrejme, ze uz bylo pozde, ale vzala sem to v klidu…v tu chvili sem mela pocit, ze na odplenkovani jeste neni pripravena…no a ted kdyz uz by to i snad slo, tak nastal problem s tema botkama…dekuji za kazdou radu ci pripominku…nerada bych neco prosvihla…