Dceřino dilema

jalanala
17.1.23 10:03

Dceřino dilema

Dobrý den, ráda bych vylíčila dceřino dilema. Chodí na gymnázium, je jí 17 let, ale má hroznou třídu = spolužáci chodí někde po nocích po barech, hulí marihuanu, cigarety, pijí, holky se baví o tom kdo se s kým vyspal…Dcera je naopak jemná a citlivá duše, vůbec do té party nezapadla. Spolužáci jí ani nikam nezvou, jelikož se to točí vše kolem těch barů a klubů, chození po nocích…Při tělocviku často při volbě týmů si ji vyberou až nakonec, ani spolužačky se s ní moc nebaví, různě na ni jedna doráží jestli má třeba už kluka. Parkrát byla na školních zájezdech, ale po Česku na cca 3-4 dny. Spolužáci se tam s ní moc nebavili, byla odstrčená trochu mi přišlo, při výběru kdo s kým půjde do chatky, tak pokud ona se hned s někým nedomluví, tak by si ji snad nikdo ani nevybral. Minule musela jít spát do chatky k holkám z nizšího ročníku, protože se už vytvořily skupinky. Po večerech chlastali nebo hulili za chatkou trávu. Dcera také prostě v té třídě nemá jednu dobrou kamarádku.
Teď se objevil zájezd do ciziny, školní zájezd do Itálie. Z její třídy nejede nikdo až na jednoho floutka od ní ze třídy. Ve třídě bohužel žádnou fajn kamarádku, jak jsem psala, nemá. Ten zájezd trvá i samozřejmě více než jen čtyři dny. Budou tam i jiní studenti gymnázia, ale to neví kdo se tam přihlásí. Nevím jestli je to dobrý nápad tam dceru přihlásit? Určitě tam nějaké holky budou, ale mám strach, aby tam třeba nebyly už holky z jiných ročníků kupříkladu ve dvojicích…
Co byste dělali na mém místě? Jeli byste, nebo ne?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2011
17.1.23 10:07

A dcera chce jet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
17.1.23 10:11

A co dcera? Řídila bych se jejím přáním

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36036
17.1.23 10:11
@jalanala píše:
Dobrý den, ráda bych vylíčila dceřino dilema. Chodí na gymnázium, je jí 17 let, ale má hroznou třídu = spolužáci chodí někde po nocích po barech, hulí marihuanu, cigarety, pijí, holky se baví o tom kdo se s kým vyspal…Dcera je naopak jemná a citlivá duše, vůbec do té party nezapadla. Spolužáci jí ani nikam nezvou, jelikož se to točí vše kolem těch barů a klubů, chození po nocích…Při tělocviku často při volbě týmů si ji vyberou až nakonec, ani spolužačky se s ní moc nebaví, různě na ni jedna doráží jestli má třeba už kluka. Parkrát byla na školních zájezdech, ale po Česku na cca 3-4 dny. Spolužáci se tam s ní moc nebavili, byla odstrčená trochu mi přišlo, při výběru kdo s kým půjde do chatky, tak pokud ona se hned s někým nedomluví, tak by si ji snad nikdo ani nevybral. Minule musela jít spát do chatky k holkám z nizšího ročníku, protože se už vytvořily skupinky. Po večerech chlastali nebo hulili za chatkou trávu. Dcera také prostě v té třídě nemá jednu dobrou kamarádku.
Teď se objevil zájezd do ciziny, školní zájezd do Itálie. Z její třídy nejede nikdo až na jednoho floutka od ní ze třídy. Ve třídě bohužel žádnou fajn kamarádku, jak jsem psala, nemá. Ten zájezd trvá i samozřejmě více než jen čtyři dny. Budou tam i jiní studenti gymnázia, ale to neví kdo se tam přihlásí. Nevím jestli je to dobrý nápad tam dceru přihlásit? Určitě tam nějaké holky budou, ale mám strach, aby tam třeba nebyly už holky z jiných ročníků kupříkladu ve dvojicích…
Co byste dělali na mém místě? Jeli byste, nebo ne?

Záleží jestli jet chce a nevadí jí, že by případně byla trochu samotář. Třeba by si tam našla někoho podobnýho k sobě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4749
17.1.23 10:13

Tak je asi jedno, ze tam nebude nikdo ze tridy, kdyz se s ni stejne nebavi, ne? Naopak tam treba najde nekoho noveho..ale uprimne..je ji 17? To uz by si snad mohla resit sama, ja prvne nez jsme si vsimla veku myslela, ze ji bude tak 12…

Ja od 15 jezdila na ruzne pobyty sama, do zahranici na vymenne pobyty, jako dobrovolnik..jen ji posli, at se otrka, jestli o to trochu stoji..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33846
17.1.23 10:15
@jalanala píše:

Dcera chce jet, nebo ne? Jestli jo, tak atˇjede, třeba zrovna tam narazí na někoho, s kým si bude rozumět. Kde je psáno, že když budou ve dvojicích, tak nesmí být trojice?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
17.1.23 10:21

Tak to že tam nebudou spolužáci je podle toho popisu výhoda, ne? Alepsoň se zvýší šance, že najde někoho, s kým si sedne.

Klíčové je, jestli chce jet a jestli vám to dovoluje rozpočet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3694
17.1.23 10:22

V 17 letech by asi za ní tohle mamka řešit neměla, ne? Pokud chce, ať jede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
17.1.23 10:22

Podobně to měla neteř na gymnáziu. Tam jelo vyčlenění úplně. Vydržela do pololetí v prváku a přestoupila jinam. Kdo nebyl dítě lékařů, právníků nebo podnikatelů atd. Tak prostě nezapadl do kolektivu a dostal to nehezky pocítit, že je póvl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1292
17.1.23 10:28

A dcera chce jet? Podle mě to může být příležitost poznat nové kamarády aspoň z jiných rocniku :nevim: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2998
17.1.23 10:34

Já ti nevím, ale nehrotite to příliš? Fakt jsou všichni takhle hrozni a jen tvá dcera jemná duše?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mackA159
17.1.23 10:41
@freeport píše:
Já ti nevím, ale nehrotite to příliš? Fakt jsou všichni takhle hrozni a jen tvá dcera jemná duše?

Prd. Taky jsem chodila do skoly kde se tohle delo. Byla skupinka dementu co se opijela a brala drogy, a pak my sprti… Neco jako zakladatelcina dcera, ale bylo nas vic… Samotarka ve tride byla taky, ale ta holcina byla fakt divna. Nestala o to aby se s ni kdokoliv bavil.

• Citovat
  • Upravit
53518
17.1.23 10:42
@jalanala píše:

Dcera jet chce? Pak bych nechala výběr, s kým bude na pokoji na mně. Je ji sedmnáct, snad si bez maminky poradí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
17.1.23 10:43
@freeport píše:
Já ti nevím, ale nehrotite to příliš? Fakt jsou všichni takhle hrozni a jen tvá dcera jemná duše?

Určitě. Jediná v celé třídě. Jinak jsou tam ku.rvy a feťáci :zed: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14650
17.1.23 10:44

No byt dcerou, už jsem přihlášená, přece je to šance vypadnout z té třídy a pobyt někde s jinými lidmi, kteří třeba mohou byt více podle jejího gusta, a třeba si i najde kamarádku nebo dokonce toho kluka :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí