Dcerka a pusinky, je to normální?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
78489
16.7.25 22:13
@Anonymní píše: Více

ano, ona musí být v opozici v každé diskusi, jinak by ji to nebavilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
16.7.25 22:14
@stinga píše: Více

Napsala jsem sice studie, ve smyslu nějakých odborných publikací, diplomovejch prací (apropo kdyby byla důvtipná našla by v češtině hned dvě) a ona se tady furt točí na statistice konkrétního množství dětí ve věku 7 let, jenom proto, že jsem napsala „většina sedmiletých dětí“ 🤦‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
16.7.25 22:15

Ostatně jako vždy. Všechny diskuze končí tím, že se točí jenom kolem jejích dojmů místo tématu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:32

Přesně tak, tak má napsat, že si to jen myslí, ne to brát jako fakt. Máš to napsat Jazmine, si přečti, co sebevědomě psala, "Ne, 7 leté děti masturbují víceméně všechny, jen nevědí co to je, že jim to dělá dobře a proč. Stačí dohledat studie. "
Tak jaké studie? Začne mě urážet raději, super. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:33

Tak o ní Jazmine nemá psát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:37
@Jazmine píše: Více

Tak, když mě potom začneš urážet, to mělo být co? Na to nikdo nereaguje? Ty se slušně rozhodně nechováš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:37

Ne, 7 leté děti masturbují víceméně všechny, jen nevědí co to je, že jim to dělá dobře a proč. Stačí dohledat studie.

Studii jsi tu vytáhla sama. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
16.7.25 22:41

A jedeme, diskuzi je potřeba pořádně roze.srat. Ano studie s konkrétnimi čísly opravdu neexistuje (co tady neustále vyžaduješ), studií ve smyslu odborných publikací je hned několik. To už musí být někdo opravdu hodně jednodušší (kulantně řečeno), aby se z abstraktního slova „většina“ nebo „víceméně“ dožadoval konkrétních čísel

Příspěvek upraven 16.07.25 v 22:48

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
16.7.25 22:47
@Sandra277 píše: Více

Hele nezlob se, fakt nejsi v pořádku. Píšeš jak tě schazuji, ale bravurně to zvládáš sama v každé diskuzi kam vlezeš. Pak fňukáš jak tě nikdo nechápe. No nechápe a celkem oprávněně. Píšeš totální trotloviny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:52

Ty tu určuješ, kdo je tu jednodušší? Studie neexistuje, dobrý. To mi stačí. Takže tomu prostě věříš, dobrý. Stačilo tak málo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:54

Vždyť sama píšeš o studii, potom napíšeš, že opravdu taková neexistuje. Sranda tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 22:59

To je trestné? Myslím, že ne. Nadávky a urážení je tu trestné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
16.7.25 23:05
@Sandra277 píše: Více

Blázen :mrgreen: Na to se fakt nedá nic jiného napsat. Studie samozřejmě jsou, oni si to jaksi ti sexuologové z prstu nevycucali. Stačí nebýt líná, našla jsem i na toto téma diplomku, představ si! A světe div se, doliplomka je studie. Chtěla jsi ale po mně konkrétní čísla o kterých z mé strany nepadlo jediné slovo. Pak jsi o mně napsala, že tě urážím a píšu o tvých dětech že jsou chudáci a ty jsi troll. Nic z toho tady z mé strany nepadlo. Ani čárka. Napsala jsem jen, že je smutné že to jako matka nevíš a potřebuješ studie. Fakt se točíš jako obvykle na totální stupidě a dívíš se, že se tě nikdo nezastane? Vždyť ze sebe všude děláš sama blázna.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5893
16.7.25 23:27

Blázen? Máš to za potřebí? :mavam: Stačilo sem napsat výsledky té studie, vlastně do teď nic. Tak kde je problém? :lol: Ano, vtipnou kaši jsme z toho udělaly. Stačilo málo, napsat odkaz studie, nebo že si to jen myslíš. Tak co, kolik dáme, pojď, dáme dalších 5 stran :mrgreen: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6699
17.7.25 07:34

Je mi fuk jestli je to Lucenka. Chtěla jsi ji umlčet tvrzením, které je dle tebe 100% pravda, pak se rozčiluješ, že chce důkaz, protože ona se zastává kluka o kterém tvrdí, že vůbec masturbovat nemusí (což nemusi). Tak se netvař, že vše víš a nesnaž se se někoho v opozici umlátit argumenty, když tě pak rozčiluje chtění důkazu.

Mít názor je jedna věc, druhá věc je nepřipouštět jiný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí