Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ses si jistá, ze to pila? Nám se u těchto věcí stávalo, ze ta tekutina mizela neznámo kam. Prostě postupně ubyvala, i kdyz jsem nikde žádnou dírku nenašla a ani nikde nebylo mokro. Jinak teda nevím, nic jedovateho by to snad být nemělo, když je to v hračce, ne? Max ji bude spatne..
Obyč voda to asi nebude, to by začalo hnít. Asi bych to konzultovala s doktorkou.
Tohle vyloupla a cucala to ![]()
Kupovali jsme to teď o víkendu v dinoparku.
Ale prý by to mělo být naplněno jenom vodou.
Tak snad z toho nic nebude ![]()
Dcera z teto hracky taky pila vodu. Nevim, kolik presne ji tenkrat vypila, ale urcite neco polkla. No a nic se ji nestalo, ani zadne nevolnosti nebo tak. ![]()
Tuhle hračku neznám, ale bývají tu podobné dotazy a bývají rady volat Toxikologickou linku, určitě se dá vygooglit, na zadní straně musí být složení - akorát asi tam bude složení toho obalu, no možná i tekutiny uvnitř
Ahoj holky,
Mam dotaz.
Byla jsem minutu ve vedlejším pokoji a přijdu za dcerou 3r a vidím jak se napila tekutiny z téhle hračky. Ta tekutina nebo voda co v to je už tam byla, když jsme ji kupovali. Chybí toho půlka.
Myslíte si, že se muže dceři něco stát?
Zkoušela jsem to vylít a pricichnout, ale asi je to obyč. voda, ale bůhví co to je, odkud je to napuštěné a jak je to tam dlouho