Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Co se stane když si zrusim účet na fb? Jde mi konkrétně o to zda se celkově vymaže moje aktivita na fb. Např. Komentáře u fotek, komentáře u statusu, vymažou se zprávy co jsem si psala s přáteli? Máte s ním někdo zkušenosti??
Nevymaže se ani ten účet. Ty ho sice zrušíš, ale jakoby zůstane zálohovanej. Kdyby sis to třeba rozmyslela, tak si ho znovu můžeš aktovovat. Kamarádka ho rušila a byla děsně naštvaná, že se úplně nezrušil.
. Takže i příspěvky asi zůstanou. Ale rušila ho už dávno, takže možná už je to jinak…
Já nevím, myslím, že komentáře atd zůstanou. jen když na tebe někdo klidne a bude se chtit podivat tak to ukaže uživatel nenalezen.
Myslim, že když se smaže i email tak se už nedá znovu aktivovat.
Teď koukám, jak skončily zprávy od manžela, co už na FB není. Komunikace zachována, ale odesílatel je uveden jako „uživatel facebooku“ bez fotky, jména.. Jak je to u komentů nevím, nějak moc jsme si nepřispívali:-)
Nedávno si účet zakládal znova, ale za čas mu ho smazali. Prý chtěli poslat údaje z občanky či co pro potvrzení osobnosti. Nedal, smazali.
Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:41
Všecko se smaže…Jednou jsem si účet deaktivovala a nic tam nezbylo…
Vše se smaže, ale pokud se znova přihlášíš pod tím mejlej, tak se opět vše obnový
Každej pisete něco jiného. Tak já nevím. Jako takhle ho rušit nechci ale potřebují aby se smazaly určite věci co jsem bezmyslenkovite napsala a hlavně smazat důkazy co jsem si psala přes zprávy. Dotyčný pochybuji že smaže naší konverzaci. Tak jediné východisko jsem viděla zrušení fb
Pokud ho zdeaktovuješ, tak FB soukromé zprávy zůstanou, ale bez Tvé profilové fotky, ale smažou se komentáře u fotek a u statusů.
Pokud se opět přihlášíš, tak se vše znovu obnoví a zas naskočí Tvé komentáře a zprávy
Je to tak jak píše terezka24
a ty se bojíš čeho, že toho využije ten dotyčnej??že ten si tu konverzaci nechá? komenty smažeš jednoduše ty ne?
@Nutella píše:
Všecko se smaže…Jednou jsem si účet deaktivovala a nic tam nezbylo…
To není pravda! Zprávy zůstanou, jen bez profilové fotky, bude tam jen ten modrý obrázek.
Ano, že ten dotyčnej to použije ty zprávy proti mě a udělá mi peklo