Deaktivace účtu na Facebooku

202
13.3.13 13:30

deaktivace uctu na fb

Co se stane když si zrusim účet na fb? Jde mi konkrétně o to zda se celkově vymaže moje aktivita na fb. Např. Komentáře u fotek, komentáře u statusu, vymažou se zprávy co jsem si psala s přáteli? Máte s ním někdo zkušenosti??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Iji
249
13.3.13 13:38

Nevymaže se ani ten účet. Ty ho sice zrušíš, ale jakoby zůstane zálohovanej. Kdyby sis to třeba rozmyslela, tak si ho znovu můžeš aktovovat. Kamarádka ho rušila a byla děsně naštvaná, že se úplně nezrušil. :-(. Takže i příspěvky asi zůstanou. Ale rušila ho už dávno, takže možná už je to jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
13.3.13 13:38

Já nevím, myslím, že komentáře atd zůstanou. jen když na tebe někdo klidne a bude se chtit podivat tak to ukaže uživatel nenalezen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2282
13.3.13 13:39

Vymaze se komplet vsechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1811
13.3.13 13:39

Myslim, že když se smaže i email tak se už nedá znovu aktivovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
13.3.13 13:40

Teď koukám, jak skončily zprávy od manžela, co už na FB není. Komunikace zachována, ale odesílatel je uveden jako „uživatel facebooku“ bez fotky, jména.. Jak je to u komentů nevím, nějak moc jsme si nepřispívali:-)
Nedávno si účet zakládal znova, ale za čas mu ho smazali. Prý chtěli poslat údaje z občanky či co pro potvrzení osobnosti. Nedal, smazali.

Příspěvek upraven 13.03.13 v 13:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
309
13.3.13 13:41

Všecko se smaže…Jednou jsem si účet deaktivovala a nic tam nezbylo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.3.13 13:42

Aha, takže mám smůlu jak vidím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.3.13 13:46

Vše se smaže, ale pokud se znova přihlášíš pod tím mejlej, tak se opět vše obnový

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.3.13 13:46

Každej pisete něco jiného. Tak já nevím. Jako takhle ho rušit nechci ale potřebují aby se smazaly určite věci co jsem bezmyslenkovite napsala a hlavně smazat důkazy co jsem si psala přes zprávy. Dotyčný pochybuji že smaže naší konverzaci. Tak jediné východisko jsem viděla zrušení fb

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.3.13 13:48

Pokud ho zdeaktovuješ, tak FB soukromé zprávy zůstanou, ale bez Tvé profilové fotky, ale smažou se komentáře u fotek a u statusů.
Pokud se opět přihlášíš, tak se vše znovu obnoví a zas naskočí Tvé komentáře a zprávy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
13.3.13 13:49

Je to tak jak píše terezka24
a ty se bojíš čeho, že toho využije ten dotyčnej??že ten si tu konverzaci nechá? komenty smažeš jednoduše ty ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
393
13.3.13 13:49

@Nutella A jak se ti to povedlo…napiš postup prosím…kujůů :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
13.3.13 13:51
@Nutella píše:
Všecko se smaže…Jednou jsem si účet deaktivovala a nic tam nezbylo…

To není pravda! Zprávy zůstanou, jen bez profilové fotky, bude tam jen ten modrý obrázek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
13.3.13 13:52

Ano, že ten dotyčnej to použije ty zprávy proti mě a udělá mi peklo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie