Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, viděli jste tohle video? http://www.blesk.cz/…pomohli.html Mně je z toho úplně zle
Nikdy jsem nic takového neviděla, úplně je mi z toho smutno a ti lidi, tak z těch na blití, ten páreček tam sedí a nic ![]()
Ani jsem to nedokoukala, hrozný! a ty dva cicmáky bych poslala do chládku taky ![]()
To je strašný, co se děje
Tady zafungoval tzv. efekt přihlížejících
Měl na něj vlítnout aspon nějaký sekuriták, od čeho tam jsou. Buzerovat lidi, to jim jde, ale když jde o život, tak jsou v trapu ![]()
A co by jsi delala ty? Jako ano, je to hnusne, ale pokud jsi takovou situaci nezazila, nemuzes rict jak bys doopravdy reagovala..
Nekoukala jsem na to, udělalo by se mi z toho akorát nevolno, ale už jsem si toho všimla na FB. Je to šílený, co se děje a ještě šílenější, jak jsou lidi v dnešní době lhostejní, dělají, že nevidí a neslyší. ![]()
Mně to přijde jako vyřizování účtů, přiznám se, osobně bych nijak nezakročila (ani slovně), jen bych zavolala na policii.
Je to hrozné, lidi jsou svině bohužel ![]()
Nedivím se ale že niko se do něj nepustil, člověk má strach, ale zavolat policii mohli, to je fakt, doufám že típka už policie dostala a že ten napadený je v pořádku.
Jo o tom jsem slysela v radiu a rikala jsem si, jaka bude asi diskuse na emiminu. Obvykle se totiz najde dost zenskejch sedicich v klidu u kaficka compjutru, ktere presne vedi, jak by se na danem miste v dane situaci zachovaly.
tak se tesim na tu prehlidku hrdinek teoreticek ![]()
Já myslím, že vím, co bych dělala. Co nejdřív bych z tama utekla a zavolala poldy. Ale vím jistě, že bych byla podělaná až za ušima. Jak někdo může takhle někoho zmlátit, to je hnus.
@dani24687 Viděla jsem to v televizi. Bylo mi toho kluka líto, ale neodsuzuji ten pár. Nechci být zlá, ale jediné na co bych se zmohla by bylo zavolat policii. Co ty víš, co je to za magora? Zastaneš se, vytáhne nůž a je po tobě. Ono to taky není tak jednoduchý.
@MUFICE no tak co já vídám sekuriťáky u nás tak ty bych zrušila i já se 49 kilo, to je fakt materiál ![]()
Já jen nechápu, že ty mladý tam sedí a rvou si jazyky do huby
neříkám že měli přiskočit a zbušit chlapa, já bych začala ječet tak hrozně nahlas, třeba by se vylekal ![]()
@Banny Já nevím, já to až teď viděla, konečně mám chvíli sednou k PC. A úplně se mi z toho udělalo zle a to normálně citlivka nejsem, ale toto je šílený
@Sfaticata píše:
Nechci být zlá, ale jediné na co bych se zmohla by bylo zavolat policii. Co ty víš, co je to za magora? Zastaneš se, vytáhne nůž a je po tobě. Ono to taky není tak jednoduchý.
Souhlasím, člověk nikdy neví, co je to za magora. Taky bych zavolala na policii a ještě doběhla pro sekuritáky toho OC.