Klub zdraví

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
831
12.3.13 12:25

klub zdraví

Ahoj, znáte někdo tento klub zdraví http://www.zivotazdravi.cz/index.php ?
Dneska byli u nás v baráku a rozdávali letáčky, a dávali dotazník o co bych mněla zájem. Napsala jsem jim jako kontakt email-ten co používám méně. V letáčku jsem si našla akci co by se mi líbila a napadlo mě, že by jsme tam s rodinou zašli. Ale když jsem si přečetla, že je to pořádáno v adventním domě zarazila jsem se, ale nakonec si říkám že budovu může kdokoliv pronajmout komukoliv. Ale oni adventisté tento klub i zakládali, přečetla jsem si to na dalším letáčku. Tak nevím, aby ty akce nebyli jen zástěrka pro nějaké nabádání k víře nebo něco podobného. Nic osobně proti víře nebo věřícím nemám, s manželem jsme pokřtěni a já byla i u sv. přijímání, ale kdyby se tam něco takového mělo odehrát tak věřím že manžel odchází pryč. Církve jakékoliv nemusí už z principu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
ohýnek
12.3.13 12:40

Myslím že nějaké hustění neproběhne :-) je to fakt v tom že oni tyhle věci dělaj i pro nevěřící :-) švagr je jejich farář, já nevěřící :-)

• Citovat
  • Upravit
831
12.3.13 13:25

@ohýnek Díky za info. S touto církví nemám téměř žádnou zkušenost. Akorát jako dítě jsem si hrávala s jednou holčičkou, jejíž rodiče emigrovali do Rakouska, obě jsme byli u babiček na prázdninách. A časem jsem se dozvěděla od známých, že jsou adventisté. Chtěli dát něco k jídlu jejich mladší dceři ale ona to z náboženských důvodů odmítla, resp. že to doma nevaří. Tak se známí domysleli. Ta mladší se kamarádila s jejich dcerou a byla u nich celé odpoledne, tak ji chtěli dát najíst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
12.3.13 13:28

@zasemamina tak švára by neměl kouřit (občas si dá doutník)a jíst maso, myslím že jen nějakéj druh, ale nevim jaký (a jí vše) Asi je toho víc :-D

• Citovat
  • Upravit
831
12.3.13 13:32

@ohýnek S masem nevím ale mám dojem, že u nich se jednalo o slepičí vajíčka a ta holka mněla zakázanou i dětskou žvýkačku. A někde jsem slyšela o alkoholu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ohýnek
12.3.13 13:34

@zasemamina alkohol je možný, ale švára pije :-D

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat