Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Hejla u nosu
joo taky chci jaro..člověk je nepříjemnej kvůli počasí..Potřebujem sluníčko!
My s malou soplíme celou zimu skoro nepřetržitě. Kdyby ta zima aspoň za něco stála, ale pořád kolem nuly, sníh napadne a hned roztaje. Mám toho taky plný zuby, dítě pořád od bahna.
@tonj - Ha, těší mě, že v tom nejsem sama. A rozhodně se nejedná o škodolibost.
Už je to opravdu dlouhé. Vždyť ta pauza s tím sluníčkem a teplíčkem, které zase zmizelo někam pryč. To bylo navnadění na jaro. A tak nějak doufám, že ta zima, co se zase objevila zmizí, co nejrychleji a teplo tady bude cobydup.
Těším se na diskuuze,,Ať už je zima, ty třiceti stupňový vedra se nedají" ![]()
Jojo přesně!!
Minulý týden jak bylo krásně, sluníčko, paráda
Už aby to bylo!! ![]()
Jo jsem na tom obdobně, venku zima, smog, děti protivné, k neutahání, já toho plné kecky, těch pár dní zpátky co bylo krásně mě neuvěřitelně nabilo, ale už je to zas v tahu ![]()
Taky chci slunicko a jaro a nejlip leto
upe se tesim az chlap vytahne gril na balkonek ja si tam dam lehatko, male vytahnu bazenek a buedm si uzivat slunickaaaa-jeeee…ta zime me SERE a to doslova
mam zimu rada jen na vanoce ![]()
Jo, na mě to padlo totálně, právě jak se teď zas ochladilo…nejsem padlá na hlavu, bylo jasný, že to nevydrží, ale nějak to nemůžu pobrat, že je zas pod nulou
Pridavam se, taky uz chci jaro! Nejvic, kdyz prijdu z prochazky a musim cokla celeho oprat ![]()
Mně na zimě vadí hlavně to vypravování se ven s dětmi… Takže už chci taky jaro.
Já jsem na tom podobně jak bylo těch par dní krásně bylo super
ale tedka hnus venku
a ješte musime byt zavřeny, že mala ma neštovice tak je to na palici ![]()
Tak i ja se pridam k vam zeny(maminky)…Ta zima me taky desne leze krkem uz, je uz silene ale silene az nesnesitelne dlouhááááá…Minuly tyden u nas bylo krasne, slunicko, teplo, ze i synovi jsem dala jarni bundu.Fakt uzasne pocasi bylo, a ja byla nabita energii, bavilo me to pocasi. A ono se to takhle pokazi…Grrrr
,fakt des a hruza..Ale zase se ma oteplit tak snad uz tomu tak i bude a Jaro prijde!!!
Nemuzu se dockat.
My jsme se synem zdravi teda, nastesti (klepu).Ale tesim se az pujdeme na hriste, v tomhle pocasi jdeme tak akorad okolo baraku,max.do obchodu a hned dom. Protoze je kosa, na dlouhy prochazky..
![]()
Já miluju zimu, jsem lyžařský typ
nasadit v prosinci helmu a lyže a sjet z kopce na začátku dubna
nejkrásnější relax je někde na vrcholku vysokýho kopce sama na černý s helmou na hlavě, ticho, klid, bílo. Už jse, nebyla dva roky, letos třikrát a měla jsem s sebou šestiletou, páč mrňavou hlídal tatínek. Takže, taky už chci jaro, zima bez lyžíje hnůj, minulý týden bylo skvěle, máme barák na jih, ak jsme měli teploučko a sluníčko, holky se rochnily na písku, to bylo lehárko, dneska zase zima jak hrom
já chci vlastně léto, válet se u bazénu a mít klid ![]()
Já potřebuju sluníčko k životu! je ze mě úplně někdo jinej jak začne jaro… nesnášim zimu celej život, nejradši bych se odstěhovala někam kde je 300 dní sluníčko
ale to bych se pak zase netěšila na to sluníčko jako teď ![]()
Ahoj, potřebuji se vyfňukat a trochu se politovat.
Já už chci jaro. Měla jsem zimu vždycky ráda, jezdili jsme na hory, už druhou zimu mám útrum, kvůli prckovi - což mi nevadí, neměnila bych, ale už je ta zima nějaká dlouhá, už jsem letos potřetí nachlazená, bez energie, všichni mně lezou na nervy, ačkoliv je jasné, že jediná nesnesitelná jsem já, ach jo.
Nic extra se nám neděje, všechno zlý jsme si snad vyžrali už loni, doufám, ale jsem jak vopruz, fakt. Vyhledávám hádky s chlapem
abych mohla být nafouklá a litovat se
Ještě že s prckem je sranda, jinak nevím. Je to počasím? Má to někdo podobně v návaznosti na počasí? Chci sluníčko, dlouhé procházky bez hejla u nosu a kočáru od bláta, jak prase. FŇUK