Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@K.Black píše:
@terinka4444 on si každý myslí, že je ten dotyčný opilý, taky už jsem zvedala stařenku ze země, a ostatní čuměli
@Pamplemouse někdo kdo to napsal upřímně.. Myslím si, že by nikdo nešel - z žen, tam bránit, prostě nešel… Několikrát jsem viděla jak se dokáží muži zbít a řekla bych, že to bylo stejnou uroveň a v tu chvili, když se jim tam připletla žena tak vrazili i jí..
Já bych upozornila tam ty hlídáče.. víc co udělat,,, Ono i ta policie než by dojela, třeba při dobré vůli 10 min, tak je zvlácený jak něco..
@K.Black píše:
já myslela že ten napadený je žena
Podle toho videa mi to přišlo jako muž… ![]()
@terinka4444 píše:
56-tiletá žena v deset dopoledne, oblečená v kostýmku, na parkovišti v areálu nemocnice? Jde o nevšímavost lidí, každý si jede to své, nějaká taková ta lidská stránka a pomoc, to se vytrácí, bohužel.
V areálu nemocnice je to fakt divný. Člověk by si myslel, že právě tam mu pomůže nejvíc lidí. Ach jo :-/
Ono taky lidi nechtějí volat policii z jednoho důvodu, první totiž na co se často ptají jsou kontaktní údaje volajícího. A teda pud sebezáchovy mi radí, nevystupovat jako svědek proti takovýhlemu magorovi. Plus platí stádové chování lidí, kde si každý myslí, že už volal někdo jiný, tak proč by měl volat on.
@terinka4444 píše:
56-tiletá žena v deset dopoledne, oblečená v kostýmku, na parkovišti v areálu nemocnice? Jde o nevšímavost lidí, každý si jede to své, nějaká taková ta lidská stránka a pomoc, to se vytrácí, bohužel.
já vím, je to smutné a bude to ještě horší ![]()
@lucenka píše:
Ono taky lidi nechtějí volat policii z jednoho důvodu, první totiž na co se často ptají jsou kontaktní údaje volajícího. A teda pud sebezáchovy mi radí, nevystupovat jako svědek proti takovýhlemu magorovi. Plus platí stádové chování lidí, kde si každý myslí, že už volal někdo jiný, tak proč by měl volat on.
Já jednou volala policajty na sousedy (domácí násilí a už jsem myslela, že je to jeji poslední minutka) a řekla jsem, že údaje hlásit nechci a nechali to tak a přijeli…
@terinka4444
Tak tohle je hustý. Taky už jsem zvedala paní ze země, co dobíhala autobus a zakopla a spadla i s těžkým nákupem… A lidi nic. A je fakt, že v té nemocnici by si člověk řekl, že lidi pomůžou.. ![]()
@dani24687 no to je strašný
ani jsem to video nedokoukala, je mi z toho zle! nejvíc zle je mi z lidí, který nic neudělali. Já bych jim dala každýmu co proto! Několikrát jsem byla svědkem lhostejnosti lidí a fakt bych je za to sázela jednoho po druhym do chládku
Před lety na Hájích u výlezu z metra omdlel pozdě večer starší pán, ležel obličejem v louži krve (překousl si ret). Přijela jsem plným metrem a ani se mě neptejte kolik lidí ho překročilo
Volala jsem mu záchranku, nebyl to žádnej opilec, jak se asi mnozí domnívali, ale normální chlap, kterej prostě omdlel a nikomu se na něj nechtělo sahat, natož mu pomáhat. Stydím se v tomhle za nás, za Čechy a přeju všem, kteří takhle nepomůžou, aby ani jim se nedostalo pomoci až jí třeba někdy budou potřebovat
ježiš to jsem se zase rozčílila
![]()
No já si spíš říkám, že měl nervy ten, který seděl za tou kamerou, neměl spíš volat on, který všechno sledoval…
Proč házet vinu na lidi co se mihli kolem- navíc dvakrát tam prošly maldé holky, a moc lidí tam teda neprošlo.. Jestli myslely přihlížející jako ten pár co se tam muckal
Příspěvek upraven 12.03.13 v 15:38
Já si nemohu pomoct, ale mně to přijde rvačka jenom jako..nezkoušel někdo sehrát nějakou scénku jak se budou okolo stojící lidi chovat?
Ten co byl napadený se vůbec nebránil a to mi přijde divné.. ![]()
Navíc ten útočník ty rány měl hodně pod kontrolou..nikde žádná krev..
@dani24687 No jasně. Určitě bych tam neseděla jako trubka a nelíbala se. Tohle je smutný, to uznávám. Mě dokonce přišlo, že se ten kluk smál.
Dneska je to velké riziko se do něčeho přimíchat :-/ Nikdy člověk nemůže vědět co se tomu útočníkovi honí hlavou. A ani nevíme proč ho napadl. Co když to byli feťáci a dlužil mu za dávku? Nebo ho okrad nebo já nevím cokoliv. Ale je pravda, že třeba běžet do toho jednoho krámku a nechat zavolat policii ti mladí mohli udělat. A k čemu jsou potom securiťáci v těch obchodech? Hrůza fakt