Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@aknadar píše:
Pokud o něm na veřejném fóru píšeš že je debilní tak to už mezi vámi fakt nemá cenu. A to bez ohledu na to zda debilní je nebo ne
tak tak..
@Jessie_james píše:
Debilní je psát sem že je partner debilní.
To už tady bylo řečeno.
@BaraRed píše:ÓOOO, omlouvám se, moje královno, prosím nezabíjej mě, nezabíjej mě..
To už tady bylo řečeno.
@Utrapena písmenka? … Mám doma to samé v bledě modrém až na to, že on mi na kolenou odprisahne že nikdy nic a druhou rukou píše SMS a domlouvá si kavicky. Ve finále na mě.jeci že jsem chora…že on by nikdy… aktuálně jsou dvě o kterých vím, že se s nimi vida. Oběma tvrdí že je svobodný a autosedačku v autě má.jen proto že často vozí neteř
de..l jeden zapře i vlastní dítě.
@Anonymní píše:
@Utrapena písmenka? … Mám doma to samé v bledě modrém až na to, že on mi na kolenou odprisahne že nikdy nic a druhou rukou píše SMS a domlouvá si kavicky. Ve finále na mě.jeci že jsem chora…že on by nikdy… aktuálně jsou dvě o kterých vím, že se s nimi vida. Oběma tvrdí že je svobodný a autosedačku v autě má.jen proto že často vozí neteřde..l jeden zapře i vlastní dítě.
Ale ty jsi chorá, pokud s ním jsi ![]()
@jenny.fields píše:
Ale ty jsi chorá, pokud s ním jsi
Souhlas. ![]()
@jenny.fields píše:
Ale ty jsi chorá, pokud s ním jsi
Všichni píšeme nežij s lemplem. A je to marný, je to marný, je to marný,
@Jessie_james Paneboze, to je to samy porad dokola. Clovek sem napise nejakou zivotni situaci, chce se vypovidat, pripadne si precist zkusenosti, zda-li to ma nekdo podobne.
Ale par prechytralych mozku se tady umi akorat ukajet nad nazvem diskuse, pripadne se navazet.
Snad se Vam nic podobnyho nikdy nestane.
@Utrapena píše:
@Jessie_james Paneboze, to je to samy porad dokola. Clovek sem napise nejakou zivotni situaci, chce se vypovidat, pripadne si precist zkusenosti, zda-li to ma nekdo podobne.
Ale par prechytralych mozku se tady umi akorat ukajet nad nazvem diskuse, pripadne se navazet.
Já bych řekl, že název diskuze je docela trefný. Jen to ale znamená, že žádné diskuze není třeba
Sama sis odpověděla. Najdi si nějaké partnera a ne debila ![]()
Někde je někdo lepší
Přeji šťastnou ruku ![]()
Zjevně ten chlap má opravdu vysokou úroveň, ale každé zboží má kupce, buďme optimističtí
![]()
@Utrapena píše:
Nestane, přechytralému vše přechytralé. Podobné to nemám, a ani mít nebudu. Už jen první fáze domlouvání sexu by u mě neprošlo, Zkrátka by šel a basta. Že mu nevěříš a neodejdeš? On dobře ví, že tě má jistou, a tak si dovolí i takovéhle jednání. On rozhodně není debil, je vyčůranej. Dělá to co mu dovolíš, a je mu jedno že tě to trápí.. Něco bys s tím měla dělat, a ne se ukájet tím, že tě tady budou všichni litovat a v podstatě ti všichni říkat ať ho pošleš do háje.