Debilní partner

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12659
1.3.19 10:13
@aknadar píše:
Pokud o něm na veřejném fóru píšeš že je debilní tak to už mezi vámi fakt nemá cenu. A to bez ohledu na to zda debilní je nebo ne :nevim:

tak tak..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
17.3.19 14:34

Tak co partner, pořád je debilní? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
17.3.19 14:41

Debilní je psát sem že je partner debilní.

• Citovat
  • Upravit
688
17.3.19 14:49
@Jessie_james píše:
Debilní je psát sem že je partner debilní.

To už tady bylo řečeno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
17.3.19 14:50
@BaraRed píše:
To už tady bylo řečeno.
ÓOOO, omlouvám se, moje královno, prosím nezabíjej mě, nezabíjej mě..
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.3.19 19:10

@Utrapena písmenka? … Mám doma to samé v bledě modrém až na to, že on mi na kolenou odprisahne že nikdy nic a druhou rukou píše SMS a domlouvá si kavicky. Ve finále na mě.jeci že jsem chora…že on by nikdy… aktuálně jsou dvě o kterých vím, že se s nimi vida. Oběma tvrdí že je svobodný a autosedačku v autě má.jen proto že často vozí neteř :-)))) de..l jeden zapře i vlastní dítě.

• Citovat
  • Upravit
26574
17.3.19 19:24
@Anonymní píše:
@Utrapena písmenka? … Mám doma to samé v bledě modrém až na to, že on mi na kolenou odprisahne že nikdy nic a druhou rukou píše SMS a domlouvá si kavicky. Ve finále na mě.jeci že jsem chora…že on by nikdy… aktuálně jsou dvě o kterých vím, že se s nimi vida. Oběma tvrdí že je svobodný a autosedačku v autě má.jen proto že často vozí neteř :-)))) de..l jeden zapře i vlastní dítě.

Ale ty jsi chorá, pokud s ním jsi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
17.3.19 19:49
@jenny.fields píše:

Souhlas. 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
17.3.19 20:03
@jenny.fields píše:

Všichni píšeme nežij s lemplem. A je to marný, je to marný, je to marný,

• Citovat
  • Upravit
54
19.3.19 07:55

@Jessie_james Paneboze, to je to samy porad dokola. Clovek sem napise nejakou zivotni situaci, chce se vypovidat, pripadne si precist zkusenosti, zda-li to ma nekdo podobne.
Ale par prechytralych mozku se tady umi akorat ukajet nad nazvem diskuse, pripadne se navazet.
Snad se Vam nic podobnyho nikdy nestane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nenapravitelný
19.3.19 08:22
@Utrapena píše:
@Jessie_james Paneboze, to je to samy porad dokola. Clovek sem napise nejakou zivotni situaci, chce se vypovidat, pripadne si precist zkusenosti, zda-li to ma nekdo podobne.
Ale par prechytralych mozku se tady umi akorat ukajet nad nazvem diskuse, pripadne se navazet.

Já bych řekl, že název diskuze je docela trefný. Jen to ale znamená, že žádné diskuze není třeba
Sama sis odpověděla. Najdi si nějaké partnera a ne debila :nevim:
Někde je někdo lepší
Přeji šťastnou ruku ;)

• Citovat
  • Upravit
188
19.3.19 09:08

Zjevně ten chlap má opravdu vysokou úroveň, ale každé zboží má kupce, buďme optimističtí :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Jessie_james
19.3.19 11:26
@Utrapena píše:

Nestane, přechytralému vše přechytralé. Podobné to nemám, a ani mít nebudu. Už jen první fáze domlouvání sexu by u mě neprošlo, Zkrátka by šel a basta. Že mu nevěříš a neodejdeš? On dobře ví, že tě má jistou, a tak si dovolí i takovéhle jednání. On rozhodně není debil, je vyčůranej. Dělá to co mu dovolíš, a je mu jedno že tě to trápí.. Něco bys s tím měla dělat, a ne se ukájet tím, že tě tady budou všichni litovat a v podstatě ti všichni říkat ať ho pošleš do háje.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky