Decapeptyl před KET

328
1.6.22 09:52

Decapeptyl před KET

Vysvětlil by mi prosím k čemu slouží decapeptyl? Připravuji se na KET a všude čtu o decapeptylu po transferu atp. Ale já ho picham 1-10DC před KET. K tomu mám 3×1 Lenzetto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10073
2.6.22 22:19
@Vandand píše:
Vysvětlil by mi prosím k čemu slouží decapeptyl? Připravuji se na KET a všude čtu o decapeptylu po transferu atp. Ale já ho picham 1-10DC před KET. K tomu mám 3×1 Lenzetto

Pokud si to správně pamatuji tak decapeptyl by měl něco jako " navodit" ovulaci.. předpokládám, že máš i Cetrodite což jsou léky na udržení folikulů aby nepraskla.. decapeptyl zase pomůže k dozrání a navodí stav ovulace před punkci..snad si to ale dobře pamatuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
2.6.22 22:54

@Skaiqy já jsem z toho prave ale jelen, protože mě doktorka naopak řekla, ze ted připravujeme vše pro embryo, “pokojíček”, ze vaječníky teď nejsou potřeba. OPU už mám z sebou, teď mi budou vkládat mrazacka. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
6.2.23 14:56

@Vandand MOhu se zeptat jak to dopadlo? Já se také hlásím měla jsem decapeptyl jako vy, aby se zastavil cyklus a sami si to lékama regulovali, jak je potřeba :D Měla jsem to tak 1× a povedlo se akorát jsem bohužel potratila a teď se chystáme znovu a zase ho mám mít :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.