Dlouhý protokol z folikulární fáze

Anonymní
29.5.22 17:13

Dlouhy protokol - dotaz

Ahoj holky,

ceka me dlouhy protokol z folikularni faze, tedy druhy den cyklu dostanu injekci, a pak se dela ultrazvuk, zda injekce zafungovala spravne. Zajimalo by me, za jak dlouho jste pak stimulovaly? Je to cele casove narocne a potrebuji vse dobre naplanovat kvuli praci.

Moc dekuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3.6.22 20:06

ahoj

Já měla dlouhý protokol. Tu injekci na zastavení hormonů jsem dostala 24.9.2021 a menopur jsem začala píchat až 8.10.2021 - jenom tím se to vlastně celé prodlužuje.
Pak to záleží jak budeš reagovat na hormony.
Mě třeba na druhém kontrolním ultrazvuku zjistili, že to neroste jak má a navýšili dávky takže se to protáhlo a na OPU jsem šla až za 15 dnů po první dávce menopuru. Za normálních okolností by to bylo asi jen 12 dnů - stejně jako mám normální ovulaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.6.22 21:34

@Pivoňková Ahoj,
diky za info. A jak si snasela? A kolik si mela vajicek? Zadarilo se? :kytka:

• Citovat
  • Upravit
6.6.22 09:17

Sednul mi mnohem lépe než normální. Vůbec nic mě nebolelo. Jen mě po té první injekci co mi dala sestra v ordinaci občas píchalo ve vaječnících.
Vajíček bylo 5 ale je mi už 38 (na normálním protokolu jich bylo o rok dříve 6).
Doktorka mi ho nasadila, protože při normálním protokolu vajíčka nebyla kvalitní - embrya se nevyvíjela a to jediné co se zdálo ok u toho pak byla potvrzená v 18tt vývojová vada.
Sice to musím zaklepat - pořád se bojím že se něco pos…, ale teď jsem v 32tt. První transfer z dlouhého protokolu nevyšel. Vyšel až druhý ze zmraženého embrya.
Držím palce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 09:55

Jinak upozorňuji, že mi píchli zoladex a pak jsem píchala jen menopur + na konci ovitrelle.
S jinýma lékama nevím jak to funguje.
Taky jsme si připlatili za ten čip na spermie a kontinuální sledování embrií. Takže nedokážu přesně říct jestli úspěch byl jen v tom dlouhém protokolu nebo součet všeho…
 Pa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6.6.22 10:34

A vlastně nevím jestli jsem ho měla z folikulární fáze - už si moc nepamatuju. Když o tom přemýšlím tak jsem tu první injekci dostala spíš před menstruací. Tak nevím jestli jsem ti vlastně pomohla :(. Neuvědomila jsem si, že je ještě víc druhů dlouhých protokolů. Třeba se ti ozve ještě někdo další…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
6.6.22 16:08

Moc gratuluji! Zni to moc pekne.

Mne je uz 39 let. Tak uvidime, ceka me to v cervenci…

Drzim pesti, at vse dotahnes do zdarneho konce :kytka:

• Citovat
  • Upravit
vbg
492
18.11.23 12:43

MS

Ahoj holky. Kdy jste dostaly MS po jednorázové injekci diphereline? Mně to už pět dní mešká.
A je to vůbec potřeba dostat to ještě? Někde jsem četla že to nevadí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.11.23 10:46

Dobrý den,

věřím, že Vám pomůže také odborník z poradny pro neplodnost, reprodukční genetiku a zachování plodnosti na eMiminu - stačí do poradny vložit dotaz.

Poradna je pro uživatele zdarma, dotaz lze vložit i anonymně :)

Držím palce :kytka:
Viki :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.