Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahoj holky. Ráda bych si přečetla vaše zkušenosti. ![]()
Spousta z vás máte zkušenosti s Clostibelgytem, ale o Trozelu jsem se nikde nedočetla.
Takže má otázka zní. Brala jste některá Trozel na podporu ovulace před IUI? Jaké s ním máte zkušenosti? Nějaké vedlejší účinky?
Moc děkuji. ![]()
@Destiny4974
Ahoj já jsem ho teď měla před 1.IUI. Brala jsem 5 dnů, začalo růst 5 folikulů, ale nakonec byl dobrý jen jeden, ty zbylí byli moc malý. Testovat mám uprostřed příštího týdne. Mě ho dala doktorka proto, že je po něm dobrá sliznice, narozdíl od Clostíku. A je fakt, že sliznici jsem měla ukázkovou. Byla jsem po něm teda unavenější, jednou mě bolela hlava a po menstruaci jsem dýl špinila.
@Maty35 Ahojky. Tak to držím všechny pěsti. Mě teď čeká 3. IUI a doufám, že do třetice všeho dobrého. ![]()
Na první jsem měla Clostil a hrozně blbě jsem na něj reagovala. Podruhé jsem šla bez ničeho a teď mám Trozel, tak jsem zvědavá. Dneska jsem začala brát, trošku mě pobolívala hlava, jinak zatím dobrý.
Unavená si teď přijdu pořád. ![]()
V pátek jdu na UTZ, tak doufám, že to tam bude vypadat vše dobře. ![]()
Moc děkuji za tvou zkušenost! Třeba to pomůže vícero holkám. Moc k Trozelu najít nemohu.
@Destiny4974
Dekuju, snad se na nás štěstí usměje tentokrát ![]()
Taky jsem toho o Trozelu moc nenasla. Doktoři dávali hlavne známější Femaru, ale ta už se snad nevyrábí nebo nedodává…
Je to účinná látka letrozol a existuje pod milionem různých názvů. Pan doktor mi říkal, že těch přípravků je snad 12, každý se jmenuje jinak, ale všechny jsou stejné ![]()
Já mám s letrozolem jen dobré zkušenosti. Na Clostilbegyt jsem reagovala hrozně. Poprvé jeden folikul, pak cysty, navíc nevolnosti. Doktor už ho nechtěl riskovat, tak mi předepsal Letrozol a hned první cyklus se mi udělaly 3 folikuly. Momentálně mám z krve potvrzené těhotenství po IUI a čekám na ultrazvuk ![]()
@Werisek93 Mně bylo po Clostibelgytu příšerně. Myslela jsem, že je po mně. Tak zle…
Tak jsem právě dostala Trozel.
Dneska mám po UTZ a mám tři folikuly, 20mm, 16mm a 15mm. Dneska večer píchnu Ovittelle a v neděli jdeme na IUI. Snad to do třetice klapne!
@Werisek93 A takové dobré zprávy čtu moc moc moc ráda!
Ať je vše v pořádku. ![]()
@Destiny4974
Já mám test bohužel negativní. Ale první IUI se povede málo komu. Ty už jdeš po třetí to bude určitě úspěšný ![]()
@Maty35 Budu držet palce na další pokus. ❤️️ Moc děkuji. Já doufám. Zítra jdeme na to.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.