Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@martin 35 píše:
No skus nějakou uměleckou variantu, tuhle na viasat explorer byl dokument o natáčení P. a tam holka kouřila 3 klukům péro a oni u toho zpívali.
Placený kanál a ještě u toho zpívají, to bych měla zkažený den
![]()
Tak já nevím, jdu mu to tedy projet, má tam Mickeyho, bude zase řev ![]()
@kozisek píše:
Já právě už projela všechno, dva „seto“, jednu televizi s dvb-t a nicMalý už o tom mlel, reklama všude a teď nic
tak se dám asi na modlení, aby to naskočilo samo. U nás tohle dělám já. Je tedy zvláštní, že v ložnici jde navíc ještě třeba Smíchov, Fanda, Telka, Pohoda, což v obýváku ne.. už to mi je divné, protože máme jinak vše na stejnou anténu
Tak u nás taky nic. ![]()
A máme to přesně jako vy, jedna anténa, ale dva set-topboxy. V pokojíku u dětí naladíme všechno (Smíchov, Telka apod.), ale v obýváku ne.
Pořád nic, to bude asi problém v anténě, máme společnou na střeše
jinak tedy fakt nevím, když ostatní programy čt jedou… art nám předtím také nešel ![]()
@Allons-y píše:
Tak koukám, hrajou tam tu blbou saxanu, to je dílo
to jsi mě uklidnila, na to by náš nekoukal ![]()
A nezkoušeli jste někdo volat na tu jejich linku?? Je tam nějaký číslo pro případ že to nejde naladit…
Tak nakonec nic ladit nemusím, naladila se sama a už koukáme na Lexikon kouzel ![]()
@kozisek píše:
to jsi mě uklidnila, na to by náš nekoukal
to snižuje IQ i dospělým ![]()
@ncc1701 píše:
Pry chystaji pro dospele jeste stanici „Pecko“
To by urcite nemelo zadnou sledovanost ![]()
To je stejně název pro kanál Déčko a ještě pro děti zní to jako péčko ![]()
Nám naskočila v ložnici Nova HD, akorát na to nemáme rozlišení, tak to jsem si pomohla, asi fakt ta anténa ![]()
@hanitscha píše:
Tak nakonec nic ladit nemusím, naladila se sama a už koukáme na Lexikon kouzel
A kdy se ti to naladilo?? já zkouším od rána a nic.-(