Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Ahoj, dcera by chtěla navštívit Déčkosvět. Je to výstava v galerii ČT. Byl jste tam někdo? Stojí to za to (máme to kus cesty, nechci se tam vláčet zbytečně.)? Kolik je vstupné? Dá se tam někde dobře a poblíž zaparkovat?
Dále bych uvítala tipy kam ještě v Praze s dětma ( 1 a 7 let) vyrazit. Chceme jet teď ve čtvrtek.
Díky
Je to zdarma. Za me to bylo o nicem, ale detem se to libilo (2 a 5 let). Zaparkovat se tam da, jen musis mit stesti na volny mista ![]()
Byli jsme tam, dobre, ale jen kvuli tomu bych se do Prahy asi nevlacela. Vstupne je zdarma a zaparkujes v okolnich ulicich bez problemu.
Je tam i shop CT, tam vzdy utratime dost penez ![]()
Jinak doporucim jeste Narodni muzeum, krasne nove expozice, vyhled na Prahu z kopule, spojovaci tunel s videoprojekci… Super i pro dospele. Je to tam na pul dne, ale to Decko je max na hodinu.
@veria @Euforia Díky. Určitě jen kvůli tomu by jsme tam nejeli. Určitě to chci spojit ještě s nějakou akcí. Nejspíš tam budeme i spát.
Jinak jeste muzu doporucit Zemedelske muzeum na Letne. Ac se to nezda, nejlepsi muzeum pro deti v Praze
a vstup pro deti zdarma.
@veria píše:
Jinak jeste muzu doporucit Zemedelske muzeum na Letne. Ac se to nezda, nejlepsi muzeum pro deti v Prazea vstup pro deti zdarma.
Suhlasim. Interaktivne prvky v kazdom oddeleni. Vidis. Musime sa tam vydat znova. Cez koronu sme tam neboli, takze si to mladsia 4,5 nebude pamatat
Ještě muzu doporučit svět železnic na Praze 5. Je to tam fajn, hodně interaktivní.
Můžu ještě poprosit znalé? V Praze jsme s dětmi už párkrát byli, takže Království železnic, Petřín, centrum už známe. Máte aktuální tipy, co (ne)vynechat s předškoláky za jeden den? Mám kromě Déčkosvěta v plánu hvězdárnu na Petříně (stojí za to?). Napadlo mě Muzeum smyslů nebo to zemědělské. Klidně i nějaká oblíbená hřiště nebo podniky v centru. Děkuju za tipy. ![]()
@Anonymní píše:
Můžu ještě poprosit znalé? V Praze jsme s dětmi už párkrát byli, takže Království železnic, Petřín, centrum už známe. Máte aktuální tipy, co (ne)vynechat s předškoláky za jeden den? Mám kromě Déčkosvěta v plánu hvězdárnu na Petříně (stojí za to?). Napadlo mě Muzeum smyslů nebo to zemědělské. Klidně i nějaká oblíbená hřiště nebo podniky v centru. Děkuju za tipy.
Zámek Ctěnice. Moc pěkná interaktivní výstava Pat a Mat a pěkné hřiště a přilehlý park.
Jinak nevidím žádný důvod pro anonym…
@roba18 píše:
Zámek Ctěnice. Moc pěkná interaktivní výstava Pat a Mat a pěkné hřiště a přilehlý park.Jinak nevidím žádný důvod pro anonym…
Diky. No nemusí nikdo vědět, kde přesně se budu o víkendu pohybovat. Nikoho neurážím ani neprovokuju. ![]()
@Anonymní píše:
Diky. No nemusí nikdo vědět, kde přesně se budu o víkendu pohybovat. Nikoho neurážím ani neprovokuju.
neříkám, že někoho provokuješ nebo urážíš, ale vzhledem k tomu, že se zde odtajňují anonymy u naprosto neškodných témat, tak bych byla i pro odhalení v tomto případě… ale nahlašovat Tě nebudu, neboj. Nejsem bonzák, jako jiní uživatelé.
Užijte si výlet a jestli půjdete do těch Ctěnic, tak pak napiš, jak se vám tam líbilo. ![]()
@Anonymní píše:
Můžu ještě poprosit znalé? V Praze jsme s dětmi už párkrát byli, takže Království železnic, Petřín, centrum už známe. Máte aktuální tipy, co (ne)vynechat s předškoláky za jeden den? Mám kromě Déčkosvěta v plánu hvězdárnu na Petříně (stojí za to?). Napadlo mě Muzeum smyslů nebo to zemědělské. Klidně i nějaká oblíbená hřiště nebo podniky v centru. Děkuju za tipy.
Napadá mě planetárium ve stromovce, hned vedle je teď i Matějská pouť. Zemědělské muzeum mohu taky doporučit, stejně jako technické muzeum, které kousíček od zemědělského.
Co se týče hřiště v centru, doporučuji to na Dětském ostrově ![]()
@Anonymní píše:
Zemědělské muzeum je nejlepší, mi ho milujeme a chodíme tam pravidelně. Zookoutek v Chuchli je fajn. Toboga na Zličíně.