Déčkosvět a kam ještě v Praze?

2373
1.3.22 11:20

Déčkosvět a kam ještě v Praze.

Ahoj, dcera by chtěla navštívit Déčkosvět. Je to výstava v galerii ČT. Byl jste tam někdo? Stojí to za to (máme to kus cesty, nechci se tam vláčet zbytečně.)? Kolik je vstupné? Dá se tam někde dobře a poblíž zaparkovat?
Dále bych uvítala tipy kam ještě v Praze s dětma ( 1 a 7 let) vyrazit. Chceme jet teď ve čtvrtek.

Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1102
1.3.22 11:33

Je to zdarma. Za me to bylo o nicem, ale detem se to libilo (2 a 5 let). Zaparkovat se tam da, jen musis mit stesti na volny mista :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
1.3.22 11:35

Byli jsme tam, dobre, ale jen kvuli tomu bych se do Prahy asi nevlacela. Vstupne je zdarma a zaparkujes v okolnich ulicich bez problemu.
Je tam i shop CT, tam vzdy utratime dost penez :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
1.3.22 11:38

Jinak doporucim jeste Narodni muzeum, krasne nove expozice, vyhled na Prahu z kopule, spojovaci tunel s videoprojekci… Super i pro dospele. Je to tam na pul dne, ale to Decko je max na hodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
1.3.22 11:49

@veria @Euforia Díky. Určitě jen kvůli tomu by jsme tam nejeli. Určitě to chci spojit ještě s nějakou akcí. Nejspíš tam budeme i spát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45717
1.3.22 12:34

Jinak jeste muzu doporucit Zemedelske muzeum na Letne. Ac se to nezda, nejlepsi muzeum pro deti v Praze :lol: a vstup pro deti zdarma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4740
1.3.22 15:20
@veria píše:
Jinak jeste muzu doporucit Zemedelske muzeum na Letne. Ac se to nezda, nejlepsi muzeum pro deti v Praze :lol: a vstup pro deti zdarma.

Suhlasim. Interaktivne prvky v kazdom oddeleni. Vidis. Musime sa tam vydat znova. Cez koronu sme tam neboli, takze si to mladsia 4,5 nebude pamatat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6381
1.3.22 17:44

Ještě muzu doporučit svět železnic na Praze 5. Je to tam fajn, hodně interaktivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 21:56

Můžu ještě poprosit znalé? V Praze jsme s dětmi už párkrát byli, takže Království železnic, Petřín, centrum už známe. Máte aktuální tipy, co (ne)vynechat s předškoláky za jeden den? Mám kromě Déčkosvěta v plánu hvězdárnu na Petříně (stojí za to?). Napadlo mě Muzeum smyslů nebo to zemědělské. Klidně i nějaká oblíbená hřiště nebo podniky v centru. Děkuju za tipy. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
3460
15.3.22 22:12
@Anonymní píše:
Můžu ještě poprosit znalé? V Praze jsme s dětmi už párkrát byli, takže Království železnic, Petřín, centrum už známe. Máte aktuální tipy, co (ne)vynechat s předškoláky za jeden den? Mám kromě Déčkosvěta v plánu hvězdárnu na Petříně (stojí za to?). Napadlo mě Muzeum smyslů nebo to zemědělské. Klidně i nějaká oblíbená hřiště nebo podniky v centru. Děkuju za tipy. :mavam:

Zámek Ctěnice. Moc pěkná interaktivní výstava Pat a Mat a pěkné hřiště a přilehlý park.

Jinak nevidím žádný důvod pro anonym…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.3.22 22:28
@roba18 píše:
Zámek Ctěnice. Moc pěkná interaktivní výstava Pat a Mat a pěkné hřiště a přilehlý park.Jinak nevidím žádný důvod pro anonym…

Diky. No nemusí nikdo vědět, kde přesně se budu o víkendu pohybovat. Nikoho neurážím ani neprovokuju. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
3460
15.3.22 22:31
@Anonymní píše:
Diky. No nemusí nikdo vědět, kde přesně se budu o víkendu pohybovat. Nikoho neurážím ani neprovokuju. :nevim:

neříkám, že někoho provokuješ nebo urážíš, ale vzhledem k tomu, že se zde odtajňují anonymy u naprosto neškodných témat, tak bych byla i pro odhalení v tomto případě… ale nahlašovat Tě nebudu, neboj. Nejsem bonzák, jako jiní uživatelé.
Užijte si výlet a jestli půjdete do těch Ctěnic, tak pak napiš, jak se vám tam líbilo. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3958
16.3.22 02:20
@Anonymní píše:
Můžu ještě poprosit znalé? V Praze jsme s dětmi už párkrát byli, takže Království železnic, Petřín, centrum už známe. Máte aktuální tipy, co (ne)vynechat s předškoláky za jeden den? Mám kromě Déčkosvěta v plánu hvězdárnu na Petříně (stojí za to?). Napadlo mě Muzeum smyslů nebo to zemědělské. Klidně i nějaká oblíbená hřiště nebo podniky v centru. Děkuju za tipy. :mavam:

Napadá mě planetárium ve stromovce, hned vedle je teď i Matějská pouť. Zemědělské muzeum mohu taky doporučit, stejně jako technické muzeum, které kousíček od zemědělského.
Co se týče hřiště v centru, doporučuji to na Dětském ostrově :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20513
16.3.22 07:13

Medúzárium na Pankráci a Krokodýlí zoo v Holešovicích.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
krecik.dzungarsky
16.3.22 07:37
@Anonymní píše:

Zemědělské muzeum je nejlepší, mi ho milujeme a chodíme tam pravidelně. Zookoutek v Chuchli je fajn. Toboga na Zličíně.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

O Budulínkovi