Puberťák sám doma

Anonymní
25.2.22 15:59

Pubertak sam doma

Dobry den. Stala se mi hrozne blba vec, z prace mne odvezla sanitka se silenou bolesti bricha. No mam akutni zanet slepaku a za 3h jdu pod kudlu. Ale mam doma 15cti leteho kluka. S jeho otcem nejsme v kontaktu. Hlidaci babicku taky bohuzel nemam. Mam pritele, ale syn ho jeste nezna, tak mi neprijde vhodne k nam domu poslat pro syna ciziho muze. Nechaly by jste 15cti leteho kluka pres noc osamote v byte? Sousedy neznam, a muj bratr prijede az zitra dopoledne. Kde je nejaka hotovost na jidlo tak syn vi. Ale mam strach aby si neudelal pres noc party, kor kdyz je patek… je to bezproblemovy kluk, ale ty nervy, a nejaky cervicek tam je. Pritel navrhl, ze bude hlidkovat do pulnoci pred domem, a kdyztak to rozezene To
Mi prijde jako asi nejrozumnejsi reseni, ale kdyby vas neco jeste napadlo? Omluvam se ejstli pise neco nesrozumitelne 8o

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
27264
25.2.22 16:05
@Anonymní píše:
Dobry den. Stala se mi hrozne blba vec, z prace mne odvezla sanitka se silenou bolesti bricha. No mam akutni zanet slepaku a za 3h jdu pod kudlu. Ale mam doma 15cti leteho kluka. S jeho otcem nejsme v kontaktu. Hlidaci babicku taky bohuzel nemam. Mam pritele, ale syn ho jeste nezna, tak mi neprijde vhodne k nam domu poslat pro syna ciziho muze. Nechaly by jste 15cti leteho kluka pres noc osamote v byte? Sousedy neznam, a muj bratr prijede az zitra dopoledne. Kde je nejaka hotovost na jidlo tak syn vi. Ale mam strach aby si neudelal pres noc party, kor kdyz je patek… je to bezproblemovy kluk, ale ty nervy, a nejaky cervicek tam je. Pritel navrhl, ze bude hlidkovat do pulnoci pred domem, a kdyztak to rozezene To
Mi prijde jako asi nejrozumnejsi reseni, ale kdyby vas neco jeste napadlo? Omluvam se ejstli pise neco nesrozumitelne 8o

Pokud je přítel ochotný být nenápadným pozorovatelem, tak bych to asi zvolila, ale jinak dej důvěru tomu klukovi. On to zvládne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
25.2.22 16:09

On to zvládne, předpokládám, že jsi s ním v kontaktu přes mobil. Já nechávám samotné děti 6 a 10 přes den treba na hodinu. Někdy jsou spolu, někdy každý sám. Starší zvládl být jednou i celou moji pracovní dobu. Pravidelně jsem mu volala.

Noc bude horší, ale on to dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.2.22 16:09

On to zvládne, věř mu.
Stejně bude pařit na PC…
Ať je ti dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7862
25.2.22 16:15

Náš 13 letý teda sám doma bez problémů :nevim: Od loňska zvládá sám doma týden, když nechtěl s námi na dovolenou. Jen má poblíž babičku, tak si mohl zajít na oběd tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2345
25.2.22 16:16

Kdyby mu bylo o deset míň, pochopím, ale tohle je úplně bezpředmětné. Někteří lidé už chodí v 15 do práce. Že by nepřežil chvíli sám doma? A co by se asi tak mělo stát? I kdyby si nějaké kamarády pozval, myslíš, že budou skákat z oken a hrát si se sporákem? 8o Sednou si k počítači a otevřou si brambůrky, jéjda. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30317

Já bych mu věřila. Asi bych mu sama navrhla, ať si pozve dobrého kamaráda, ať můžou pařit spolu a bylo by.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148

Nebooooj, v tomhle veku uz muj nejstarsi byl doma treba 4 dny sam..a kdyz jsem byla ve spitale na planovanym zakroku, tri dny byl pres den s brachama, prostredni syn je postizenej a na noc k nam chodila kamaradka s detma..a to bylo nejstarsimu 13.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21909
25.2.22 16:20

Moje trinactileta je v noci doma sama celkem casto. Pravda, babicku ma dva byty vedle, ale jejich sluzeb nevyuziva :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9148
25.2.22 16:25

Btw pritel je fajn, ze to tak vymyslel. At jsi v pohode brzy :kytka:
Ooo devititisici muj prispevek tady, husty :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.2.22 16:34

To ja synovi verim, i kdyz jsme spolu mluvili tak rikal, ze je nejaky novy serial na net. ale vim co provedl jeho spoluzk na silvestra kdyz rodice jeli nekam na veceri. Pozval kamarady a po navratu byt plny zlitych, zkourenych spoluzaku. Nazvraceno. Syn by toto nesvolal, ale kdyby se zminil kamaradum tak je takovej ze jde s vlnou :roll:. Ikdyz mi je to blbe tak vyuziji pritelovi nabidky tajneho hlidkovani.

• Citovat
  • Upravit
53518
25.2.22 16:36
@Anonymní píše:
Mi prijde jako asi nejrozumnejsi reseni, ale kdyby vas neco jeste napadlo? Omluvam se ejstli pise neco nesrozumitelne 8o

Přes noc určitě a přítel ať je na telefonu. Dala bych mu synovo číslo s tím, že je to osoba, které důvěřuju a že se na něj může v případě problému obrátit. Sotva udělá party, když má nemocnou mámu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
25.2.22 16:39

V 15 by to mohl zvládnout bez problému, dej mu důvěru a on to zvládne;) za pár let je plnoletý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5040
25.2.22 16:44

Přítele máš hodnýho a ochotnýho, to je fajn. Syn bude pravděpodobně dělat to, co dělá, když jsi doma. Předpokládám počítač nebo televizi. Dej mu číslo na tvého přítele (asi ví, že někoho máš?), kdyby byl ve dvou p*delích, tak ať zavolá jemu. Seznámili by se trochu na sílu, co by se dalo dělat. Ale určitě to nebude potřeba. Jen ať má nějaký záchranný lano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7876
25.2.22 16:50
@Anonymní píše:

V takové situaci bych nechala doma klidně svého 13 letého. S telefonem na jakéhokoliv příbuzného nebo kamarádku ( kdyby něco).
V 15 letech už je to velký kluk.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati