Decoupage - ubrousková technika

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1133
19.3.11 00:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1133
19.3.11 00:13

vvero.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2098
19.3.11 08:15

Holky, na www.fler jsem objevila prodávajícího, který má spoustu dřevěných věcí na ubrouskovou. Mrkněte, je to prodávající Kupendo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.3.11 21:37
vitecek píše:
Bavím se tím občas v zimě..letos jsem dělala sádrové svícny a zdobila je ubrouskovkou

Vítečku, krása! Jak jsi dělala ty svícny? Odlila do nějaké formy? Udělala bych všem letos na Vánoce :kytka: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
20.3.11 21:40
Darcy píše:
Holky, na www.fler jsem objevila prodávajícího, který má spoustu dřevěných věcí na ubrouskovou. Mrkněte, je to prodávající Kupendo

Díky za odkaz, já předměty kupovala tady: http://www.decoupage-eshop.cz/…Y-K-DEKORACI

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
559
21.3.11 13:17

Díky za inspiraci na stránky. Já nakupuju na www.svetcz.com mají tak hoodně ubrousků :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
21.3.11 13:41

Pomůcky a materiály na různé techniky jsem kupovala u Moniky Brýdové, má na stránkách i popisy jednotlivých technik.
 www.brydova.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.7.11 12:30

Ahojky
mužete mi poradit jestli se dá dělat decoupage i na plastové květináče? dík :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1113
14.7.11 12:48

Úplně stejně jako na normální květináče a ostatní předměty, není v tom rozdíl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
876
14.7.11 12:51
Děkuji :-D koukala jsem po akrylových barvičkách na podklad ale píšou že nejsou vhodné na plast.tak nevím
vvero píše: Úplně stejně jako na normální květináče a ostatní předměty, není v tom rozdíl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7576
15.7.11 10:18

Ahoj, používám akrylky i na plastové věci, kov a podobné nenasákavé podklady a v pohodě. Jen se nesmí moc ředit, po plastu to rádo teče. Zas výhodou je, že nespotřebuješ tolik barvy.

critline píše:
Děkuji :-D koukala jsem po akrylových barvičkách na podklad ale píšou že nejsou vhodné na plast.tak nevím
vvero píše: Úplně stejně jako na normální květináče a ostatní předměty, není v tom rozdíl.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nertera
18.8.11 12:13
Dančí píše:
Ahoj holky :mavam: jste tu některá kdo jste taky propadla :-D ubrouskové technice? Že bychom si mohli předávat inspiraci.

Decoupagi jsem propadla už dávno…
ale nemůžu souhlasit s tím, že je jednoduchá.
pokud se jedná o pouhé připlácnutí ubrousku, kdy s ním nikdo nic nedělá asi.. na sololaku to je fakt easy.. ale pokud chcete mít doopravdy pěkné věci a zkoušíte různé triky, techniky a styly, které decoupage má.. jo tak to je pěkná fuška.
Objevila jsem zajímavý web, není jen o decoupagi, ale je plný zajímavého infa… www.handicraft.cz

• Citovat
  • Upravit
14871
12.3.12 16:25
Nertera píše:
Dančí píše:
Ahoj holky :mavam: jste tu některá kdo jste taky propadla :-D ubrouskové technice? Že bychom si mohli předávat inspiraci.
Decoupagi jsem propadla už dávno…
ale nemůžu souhlasit s tím, že je jednoduchá.
pokud se jedná o pouhé připlácnutí ubrousku, kdy s ním nikdo nic nedělá asi.. na sololaku to je fakt easy.. ale pokud chcete mít doopravdy pěkné věci a zkoušíte různé triky, techniky a styly, které decoupage má.. jo tak to je pěkná fuška.
Objevila jsem zajímavý web, není jen o decoupagi, ale je plný zajímavého infa… www.handicraft.cz

Holky myslíte že by šly ubrouskovou technikou polepit dózy od Cara…mám jich dost. Bude to na tom dobře držet??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uju
6750
12.3.12 16:38

Je dík, za tohle téma :-)
Se musím hned zeptat.
Holky natírala jsem klasickej hliněnej květináč a postupem času se mi barva začala odfukovat(tím jak jsem kytku zalévala) zkoušela jsem akrylovky i balakryl u obou dvou nátěrech mi to udělalo(kytky rozhodně nepřelévám) Poradíte co s tím??? Květináč lakujete něčím i zevnitř???

Boudice Myslím, že by to neměl být problém. Já se chystám na plechovky od nutrilonu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xpisk03
31.1.13 16:00

@Uju asi už je pozdě, ale když jsem projížděla návody na decoupage, tak jsem na nějakých stránkách narazila, že květináče se mají natírat ze všech stran včetně té spodní dírky, protože voda prosakuje květináčem a barva proto pak praská

holky, pochlubte se, která děláte decoupage?? a dejte prosím nějaký tipy na pěkný ubrousky :) ideálně můžete přihodit i nějaké fotky. s decoupage začínám a ráda bych získala nějaké pěkné tipy ;)

děkuji :)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat