Dedra zkušenost?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
234
7.2.09 22:55

dedra

ahoj, nemá někdo zkušenosti s výrobky DEDRA? narazila jsem na jejich stránky a líbí se mi že jsou to ekologické věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8569
8.2.09 11:51

Ahoj,

kupuji od nich aviváže a měla jsem i pár jiných výrobků - mýdlové růžičky, vázu…jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
204
8.2.09 19:53

Ahojky tak já dostala od tchýně dedra sprej na skvrny a musím říct že mě mile překvapili, fakt spousta fleků i po čase, zaprané pustili, jo a používám persil. Takže jsem si ho hned objednala.
 Denisa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4497
15.3.09 22:39

Já používám Dedru opravdu hodně. Koupila jsem si od nich na vytírání mop sasanka, mám od nich prostředky na vytírání podlahy, aviváže, prací prášek atd, mýdlové růžičky a teď nově sedací boxer, který je naprosto dokonalý. Vlastně pozvolna přecházím co se týká úklidu a praní na dedru. Ten prostředek na skvrny je opravdu skvělý…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
DEDRA
30.4.10 08:01

Dobrý den, výrobky DEDRY sama prodávám, protože jsem s nimi tak spokojená, že doma ničím jiným neuklízím, ani neperu. Téměř vše mám vyzkoušené, tak Vám mohu odpovědět na všechny dotazy ohledně výrobků i firmy DEDRA. Pokud budete mít zájem, zašlu katalog, pomůžu s registrací a jako koordinátorka se o Vás budu starat zasíláním vzorků a informací, rad a tipů.

• Citovat
  • Upravit
Andrea Ďulíková
13.5.10 20:59

Dobrý večer mšla bych zájem o nějaké informace o katalogu dedra ,děkuji předem.P.Ďuliková :wink: :-D :-P

• Citovat
  • Upravit
118
29.5.10 14:47

dedra je skvělá, používám aviváže, čistič koupelen, tablety na wc, přostředek na mytí nádobí, na mytí podlah. Manžel chtěl zkusit osvěžovač vzduchu do auta a nádherně voní,takže pravidelně tyhle věci doma jsou. Kamarádky,které ode mě odebírají, si moc dedru chválí a zkoušejí stále nové věci, třeba tablety do myčky jsou prý taky skvělé. Tak já můžu dedru jen doporučit :potlesk: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.5.10 14:58

Ahoj Pet-Be, mám dotaz ne nakosmetiku, ale dostala jsem tip na kapsář do školky na ramínko od DEDRy, ale na netu jsem našla jen do auta. Když tu dedru prodáváš, nemohla by si misehnat nějaký info? HLavn foto a cenu? Moc děkuju, moc by si mi pomohla.

• Citovat
  • Upravit
118
29.5.10 15:24

jjelenko dívala jsem se do katalogu i do speciálu, na net taky a kapsářek na ramínko jsem nenašla. Jsou tam jen soft taštičky, ale co se mi moc líbí, je ta nákupní taška v jahodě, ta vypadá skvěle, uvažuju, že do ní půjdu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.5.10 20:44

Pet-be, moc díky, já právě taky nic nenašla, tak už to asi nevyrábí. Ale snaha se cení, díky :palec:

• Citovat
  • Upravit
118
29.5.10 21:43

v pohodě,kdybys chtěla poradit tak jsem tady :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
11.1.15 23:32

Sháním skládací síťovaný koš (využiji na plyšáky). Je někdo z Brna kdo prodává popř. kde v Brně v kamenném obchodě lze koupit?

Barva nejlépe růžová.

Přes eshop se mi nevyplatí platit ještě poštovné k tomu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3774
23.1.15 15:30

Prosím o osobní zkušenosti s tabletami do myčky…děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2526
18.1.16 22:47

Oživuji diskuzi..
Přeji hezký večer! Potřebovala bych nějaký kontakt na firmu Dedry. Měla jsem u nich kdysi registraci, ale stěhovali jsme se před 2 lety a nemůžu nikdy najít formuláře se svým registračním číslem. Chtěla bych je poprosit, jestli by mě nenašli přes starou adresu..Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6157
19.1.16 15:55

@klafina123

KONTAKT

+420 491 423 179
Vaše Dedra, s. r.o.
Podhradní 69
552 03 Česká Skalice
IČO 27482731