Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
makova panenka? bile tricko, cervena suknicka- jakoze z listku a na hlavu cervene koralky (to by mohlo projit, ne?)
Co motýlek,bilý bodínko,bílý punčošky,křídla z papíru,pomalovat dát na kšandy jako batůžek
My měli loni trpaslíka. Moje bílý triko v pase vykasaný páskem a vycpaný malinkým polštářkem a měl čepicu (takovou tu santovu), ale šlo by jistě i bez ní. Taky může být kliďo princezna, nějaké šatičky (klidně i jednoduchý), nabo balerína (bodíčko, punčošky a vyrobit z krepáku hodně nařasenou krátkou sukni)
Jo na holky se vymýšlí, to mi letos budeme mít Spidermana a rytíře, halt kluci jsou prostě jiní…
Ahoj !
K návrhům výše - a pomalovat obličej pastelkama na obličej ? (u nás mají za 20kč/barvu - červená, modrá, černá, zelená, bílá). Dítě neví že vypadá jinak… ale nedoporučuju pak postavit mu do cesty zrcadlo ![]()
Ještě jdeme na jeden maškarní, vybral si slona a v kramu jsme v něm stravili asi pulhodiny, nechtěl ho svlíct. ma to ale jen hlavu s ušima a chobotem.Jak udělám ocas? Z čeho? Jak vypada ocas slona?
CO DOKOUPIT SLONOVI KE KOSTÝMU? Mam jen hlavu a dam asi pyžamový kalhoty a na to ocas, ale z čeho a jak velký?
Holky, co pro devítiletou na maškarní, co už nechce jít v „blbém miminkovském“ ty jo, hledám inspirace, nenacházím…
Neví, to je nejlepší..mami pomoc, vymysli..mám bezvadný motýlí křídla, nakreslená na šifónu, jenže mě nenapadá co na tělo
Černé legíny a černé tričko? Křídla jsou růžová. Co na hlavu?
sos…nemáte někdo jednoduchý nápad, do čeho 2letou holčičku obléknout? Na hlavu si nic dát nedá, nedá se učesat ani namalovat, je ještě malá, já myslela, že půjde bez masky, ale příbuzenstvo na mě tlačí, tak musím honem něco spíchnout…kostým kupovat nechci, zdají se mi to vyhozené peníze…děkuju!