Kostým na maškarní

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymni
4.2.09 19:58

Kostým na maškarní

sos…nemáte někdo jednoduchý nápad, do čeho 2letou holčičku obléknout? Na hlavu si nic dát nedá, nedá se učesat ani namalovat, je ještě malá, já myslela, že půjde bez masky, ale příbuzenstvo na mě tlačí, tak musím honem něco spíchnout…kostým kupovat nechci, zdají se mi to vyhozené peníze…děkuju!

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17878
4.2.09 20:02

makova panenka? bile tricko, cervena suknicka- jakoze z listku a na hlavu cervene koralky (to by mohlo projit, ne?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4554
4.2.09 20:20

Co motýlek,bilý bodínko,bílý punčošky,křídla z papíru,pomalovat dát na kšandy jako batůžek

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18651
4.2.09 21:24

My měli loni trpaslíka. Moje bílý triko v pase vykasaný páskem a vycpaný malinkým polštářkem a měl čepicu (takovou tu santovu), ale šlo by jistě i bez ní. Taky může být kliďo princezna, nějaké šatičky (klidně i jednoduchý), nabo balerína (bodíčko, punčošky a vyrobit z krepáku hodně nařasenou krátkou sukni)
Jo na holky se vymýšlí, to mi letos budeme mít Spidermana a rytíře, halt kluci jsou prostě jiní…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TAPTINKA
5.2.09 13:24

Ahoj !

K návrhům výše - a pomalovat obličej pastelkama na obličej ? (u nás mají za 20kč/barvu - červená, modrá, černá, zelená, bílá). Dítě neví že vypadá jinak… ale nedoporučuju pak postavit mu do cesty zrcadlo :lol:

• Citovat
  • Upravit
m1236
22.2.13 18:13

Ještě jdeme na jeden maškarní, vybral si slona a v kramu jsme v něm stravili asi pulhodiny, nechtěl ho svlíct. ma to ale jen hlavu s ušima a chobotem.Jak udělám ocas? Z čeho? Jak vypada ocas slona?

• Citovat
  • Upravit
koleso
22.2.13 19:45

CO DOKOUPIT SLONOVI KE KOSTÝMU? Mam jen hlavu a dam asi pyžamový kalhoty a na to ocas, ale z čeho a jak velký?

• Citovat
  • Upravit
koleso
22.2.13 22:35
:think:
  • Citovat
  • Upravit
69235
24.3.15 22:39

Holky, co pro devítiletou na maškarní, co už nechce jít v „blbém miminkovském“ ty jo, hledám inspirace, nenacházím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.3.15 22:41

A co by chtěla ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.3.15 22:44

Neví, to je nejlepší..mami pomoc, vymysli..mám bezvadný motýlí křídla, nakreslená na šifónu, jenže mě nenapadá co na tělo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
896
24.3.15 22:54

A za zvonilku nepůjde?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.3.15 22:56
@ntkv píše:
A za zvonilku nepůjde?

moc miminovské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
24.3.15 22:57

Legíny a přiléhavé tričko a k tomu ta motýlí křídla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
24.3.15 23:02

Černé legíny a černé tričko? Křídla jsou růžová. Co na hlavu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný