Dedra jako přivýdělek
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Dedra jako přivýdělek
Pěkný večer všem, mohl by se mi prosím do pošty ozvat někdo, kdo dělá Dedru a je v ní úspěšný? Chtěla bych získat bližší informace o spolupráci, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@Eneer píše:
Pěkný večer všem, mohl by se mi prosím do pošty ozvat někdo, kdo dělá Dedru a je v ní úspěšný? Chtěla bych získat bližší informace o spolupráci, děkuji
Dedra vůbec není špatná., ale trvá, než se lidi naučí. Má perfektní věci, ale ne moc levné. Ovšem vyplatí se. Dává se jich o hodně míň.
Za mně Dedra na přivýdělek ano, ale pokud víš, že budeš mít lidi, co budou objednávat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, hledám nějakého koordinátora, který by mi řekl co a jak. Zaregistrována sice jsem už dávno, ale chtěla bych využívat nějaké ty slevy
Pište klidně i sz.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dedra
Ahoj, Dedru jsem dělala asi rok, ale bohužel se mi nepodařilo si vybudovat dostatečnou síť lidí pod sebou. Takže už objednávám jen občas, spíše pro vlastní potřebu. Nejvíc mě štvalo, že se platí poštovné, pokud nemáš objednávku nad 1500,–.A z takovéto objednávky, máš do vlastní kapsy cca 200,– Takže když si objednáš jednou měsíčně, tak si přivyděláš dost málo. Jrdině musíš registrovat lidi pod sebe, abys z každé objednávky, co udělají oni, měla taky nějakou korunu…Pro mě to nebylo. Neumím to. Ale samozřejmě jsou lidé, kterým se daří. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To ještě funguje? Už na základce se o tom mluvilo, ale zkušenost nemám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litauska.r No, reagujete na příspěvek starý 3 roky… a možná ne zcela znáte/ respektujete zdejší pravidla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit