Deficit masa - 2 roky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Muj pritel take odmital maso uz jako male dite. Jeho mamka mu obcas nejake maso vmichala do jidla, aniz by si toho vsimnul.. (mimochodem ona sama ji jen ryby, protoze ji jine maso nechutna).
A ted je mu 26 let a je naprosto zdravy chlap. Jedine si da obcas rybu, ale masa se nedotkne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Litta já mám kolem sebe děti které maso jí každý den, tak jsem právě nad tím uvažovala, děkuju.
@Herminka no na čočku s rýži se chystám a pohanku jsme dlouho neměli, ale skleróza
ale už si ji musím někde napsat
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My jsme teda cela rodina vegetariani. ve strave bys mela necim nahradit bilkovinu -tofu, tempeh apod. kluk ma taky dva roky. na svacinku ji rad jogurty Matyda. Je to tvaroh rizlej s jogurtem. Tam je taky dost bilkovin. Pak rad basti vajicka nebo uz zminovanou kombinaci lustenina s obilovinou.
Ja maso nejim od detsvi, taky se me pokouseli vselijak osidit (nejhotsi bylo asi rizoto, do kteryho naskubali maso pomalu na „nitky“) a srejne jsem se v tom jen porypala. Bratr nejedl maso jako male decko a casem mu prisel na chut ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@mersii děkuju, no budu mu ho dávat, ale jak bude chuť, a zkusím luštěniny s bílkovinou přidat dokupy, děkuju holky
@Dorothka tak to je super, díky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit