Definice rodiny

Napsat příspěvek
Velikost písma:
80471
28.10.23 21:46
@Jemako píše:
A kdyby si te vzal? To uz by jste prece byli rodina.. Jak se diva na tuhle moznost? Samozrejmne do budoucna

to je ekonomický nesmysl, přišla by o vdovský důchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.10.23 21:48
@Lama Lama píše:
O to přeci nejde ne? Jde spíš o to, jak se dívá na vztah k dětem - jeho dětí k ní a její dcery k němu. To nemá se svatbou moc společnýho.

jiste. Vetsine lidi o to nejde ale kdyby se branil tim ze nejsou rodina protoze nemaji deti, tak mu muze argumentovat tim ze rodina je tvorena i snatkem. To on ale nechce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2608
28.10.23 21:49
@stinga píše:
to je ekonomický nesmysl, přišla by o vdovský důchod

aha tak to se omlouvam… To jsem nevedela… Nikdy jsem se o to nezajimala.. A jak dlouho vlastne zena muze mit vdovsky duchod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
80471
28.10.23 21:51
@Jemako píše:
aha tak to se omlouvam… To jsem nevedela… Nikdy jsem se o to nezajimala.. A jak dlouho vlastne zena muze mit vdovsky duchod?

to je docela složité, ale tady v tom případě do doby, než dítě je schopné se samo živit, většinou teda do 26 let ty děti studují, po té i kdyby studovaly, tak matka vdovský a dítě sirotčí už nedostane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81532
28.10.23 21:52
@Jemako píše:
jiste. Vetsine lidi o to nejde ale kdyby se branil tim ze nejsou rodina protoze nemaji deti, tak mu muze argumentovat tim ze rodina je tvorena i snatkem. To on ale nechce…

Ale to přeci není o argumentaci. Prostě to tak nevnímá. Není to správně nebo špatně. Prostě to tak je, jen se našli dva, kteří si v tom nesednou. Nevím, jestli to vadí jemu. Ale zcela jistě to vadí jí. Ale nezmění to, změnit se to nedá. Bud to přijme nebo bude hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1671
28.10.23 21:56

Děkuji všem za názor. Šlo mě čistě jen o pohled zvenčí. Vážím si každého nazoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4068
28.10.23 22:15
@SuperPrcina píše:
Muž a muž být může, taky muž a ovce, muž a semafor, žena a pes, pes a ovce nebo dvě ovce. Dneska těch možností je přehršel a bude to už jen lepší a lepší :-D

To doufám, i když me prekvapuje, že i v dnešní době stále existují lide tak omezení, že veřejně srovnaji vztah dvou lidí se zoofilií. Ale tak za IQ nikdo nemůže, tak se na tebe nemůžu zlobit
:nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria