Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Jemako píše:
A kdyby si te vzal? To uz by jste prece byli rodina.. Jak se diva na tuhle moznost? Samozrejmne do budoucna
to je ekonomický nesmysl, přišla by o vdovský důchod
@Lama Lama píše:
O to přeci nejde ne? Jde spíš o to, jak se dívá na vztah k dětem - jeho dětí k ní a její dcery k němu. To nemá se svatbou moc společnýho.
jiste. Vetsine lidi o to nejde ale kdyby se branil tim ze nejsou rodina protoze nemaji deti, tak mu muze argumentovat tim ze rodina je tvorena i snatkem. To on ale nechce…
@stinga píše:
to je ekonomický nesmysl, přišla by o vdovský důchod
aha tak to se omlouvam… To jsem nevedela… Nikdy jsem se o to nezajimala.. A jak dlouho vlastne zena muze mit vdovsky duchod?
@Jemako píše:
aha tak to se omlouvam… To jsem nevedela… Nikdy jsem se o to nezajimala.. A jak dlouho vlastne zena muze mit vdovsky duchod?
to je docela složité, ale tady v tom případě do doby, než dítě je schopné se samo živit, většinou teda do 26 let ty děti studují, po té i kdyby studovaly, tak matka vdovský a dítě sirotčí už nedostane
@Jemako píše:
jiste. Vetsine lidi o to nejde ale kdyby se branil tim ze nejsou rodina protoze nemaji deti, tak mu muze argumentovat tim ze rodina je tvorena i snatkem. To on ale nechce…
Ale to přeci není o argumentaci. Prostě to tak nevnímá. Není to správně nebo špatně. Prostě to tak je, jen se našli dva, kteří si v tom nesednou. Nevím, jestli to vadí jemu. Ale zcela jistě to vadí jí. Ale nezmění to, změnit se to nedá. Bud to přijme nebo bude hledat jinde.
Děkuji všem za názor. Šlo mě čistě jen o pohled zvenčí. Vážím si každého nazoru.
@SuperPrcina píše:
Muž a muž být může, taky muž a ovce, muž a semafor, žena a pes, pes a ovce nebo dvě ovce. Dneska těch možností je přehršel a bude to už jen lepší a lepší
To doufám, i když me prekvapuje, že i v dnešní době stále existují lide tak omezení, že veřejně srovnaji vztah dvou lidí se zoofilií. Ale tak za IQ nikdo nemůže, tak se na tebe nemůžu zlobit
![]()