Deja vu, jak často?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Elessar
2.8.13 22:17

Stává a jelikož vim, jak se to má stát, tak se to snažim udělat úplně jinak :D třeba teď naposledy se mi to stalo u povídání s kamarádkou…něco mi odpovídala a mně bliklo, že už jsem to zažila a vím co jí na to chci odpovědět já, tak jsem to řekla jinak :lol: aspoň mě z toho pak tak nemrazí :D

• Citovat
  • Upravit
Carrie B
2.8.13 22:21

Mě se to kdysi stalo nejvíce s mojí maminou, já řekla o vteřinu dřív to, co chtěla říct ona a koukala na mě jak péro z gauče. Ale je to možné? To už musí být nějaké věštění bo co :roll:

• Citovat
  • Upravit
6759
2.8.13 22:26
@Gobca píše:
Mám zhruba stejnou frekvenci. Jenže já nemám pikovteřinu předem tušení nebo jistotu, že teď přijde toto, ale až když ta situace nastane, tak si říkám, že toto už jsem přece jednou prožila.

Takhle to mám taky. A poslední dobou čím dál častěji. Trochu mě to děsí. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
653
2.8.13 22:36

@IvaB Mám to tak celý život, tak to neřeším. Prostě to tak je. Bůhví co a jak ty naše mozky zpracovávají. :) Třeba sny jsou u mě kapitola sama pro sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
2.8.13 22:40

Dřív se mi to stávalo tak 2× do roka. V posledních 2 měsících je to i 3× za týden. :think: Říká se, že je to významná chvíle, člověk by tomu měl věnovat pozornost, ale já stejně nikdy nepříjdu na to proč :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205
2.8.13 23:19

Docela často, tak jednou za měsíc. Ale většinou u věcí co dělám často, třeba v práci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3429
2.8.13 23:51

Deja vu je přece změna v Matrixu, ne? :) Taky se mi to stává, teorií je hodně, ale rozhodně to neberu jako nějaký nadpřirozený jev. Já se nejvíc přikláním teorii o jakémsi „zkratu“ mezi krátkodobou a dlouhodobou pamětí

@Carrie B píše:
Mě se to kdysi stalo nejvíce s mojí maminou, já řekla o vteřinu dřív to, co chtěla říct ona a koukala na mě jak péro z gauče. Ale je to možné? To už musí být nějaké věštění bo co :roll:

Tohle máme s manželem, skoro pořád myslíme na to stejné. Beru to tak, že jsme zkrátka naladění na stejnou vlnu, známe se a rozumíme si 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
726
3.8.13 00:09

Zajímavá diskuze :*,tohle nemám, ale zas hodně často když se mi vybaví někdo, koho jsem třeba dlouho neviděla, tak se najednou objeví. Nebo potkám někoho cizího, řeknu si"ježíš, ten je podobnej..tomu a tomu, a toho pak hned potom potkám. Jsou období, kdy je
to fakt často, a pak to zas na nějakou dobu přestane. Taky mě to děsilo, ale už jsem si zvykla. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
464
3.8.13 09:31
@Z.jev píše:
Deja vu je přece změna v Matrixu, ne? :) Taky se mi to stává, teorií je hodně, ale rozhodně to neberu jako nějaký nadpřirozený jev. Já se nejvíc přikláním teorii o jakémsi „zkratu“ mezi krátkodobou a dlouhodobou pamětíTohle máme s manželem, skoro pořád myslíme na to stejné. Beru to tak, že jsme zkrátka naladění na stejnou vlnu, známe se a rozumíme si 8)

Jo s manželem taky to tak máme, že prostě myslíme na to stejné, řekneme něco, co zrovna chtěl přesně říct ten druhý, ale toto většinou v noci mívám takové jakoby představy, sny či co a ono se to pak stane za pár dní, přesně tak, jak jsem to viděla…Prostě už vím, co v tu chvíli bude.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11689
3.8.13 10:51
@Tučňáčci píše:
Jo s manželem taky to tak máme, že prostě myslíme na to stejné, řekneme něco, co zrovna chtěl přesně říct ten druhý, ale toto většinou v noci mívám takové jakoby představy, sny či co a ono se to pak stane za pár dní, přesně tak, jak jsem to viděla…Prostě už vím, co v tu chvíli bude.. :nevim:

Taky se nám to stává a navzájem si doplnujeme věty :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat