Dějí se zázraky?

57
3.11.05 18:38

Dějí se zázraky?

Ahojky, moc vás všechny zdravím. Příští rok /asi v březnu/ se s manželem chystáme na 3. pokus IVF. Moc bych si přála, aby se to povedlo. Asi si dovedete představit jak!!! Snažím se cvičit /podle Mojžíšové/, začala jsem chodit na břišní tance a různé rehabilitace. Co mi ale nejde, je dostat se do pychické pohody.Chodila jsem na relaxace, ale to mi moc nepomohlo. Každej měsíc čekám, že se stane zázrak, že budu těhotná, ale bohužel. Vím, že být v pohodě, je základ úspěchu, ale jak to? Děkuju všem za jakoukoliv zprávu. Všem vám držím palce, mějte se krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1242
3.11.05 19:27

Ahoj Misinko,

dokážu si představit, jak je to těžké… To věčné čekání a následné zklamání. A ke všemu, když si uvědomuješ, že se MUSÍŠ dostat do pohody a právě i to, že se o to snažíš, je náročné…

Zázraky se dějí a určitě ti to potvrdí mnoho maminek, které si na to své miminko čekaly dlouho, ale dočkaly se.

Přeji ti moooooc štěstí!!!!!

Mirka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
413
3.11.05 20:15

Ahoj Misinko,
možná to bude znít drsně, ale kupte si pejska, pořiďte si s manželem nové bydlení na hypotéku, nebo něco podobného a uvidíš, jak rychle to půjde. Nedávno se to stalo mým dvěma kamarádkám, z toho jedna děti podle lékařů nikdy mít nemohla. Myslím, že zázraky se určitě dějí, ale musíš na ně být „připravena“. Přeji ti hodně zdaru, sil a hlavně štěstíčka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
449
3.11.05 22:51

Misinko, zázraky se opravdu dějí :D 8O Kdyby neexistovaly nikdo by o nich nevěděl :D
teď vážněji: mám několik kamarádek, jedna nemohla mít děti vůbec dnes má 2 :D jiná dlouho nemohla otěhotnět (nejasná příčina) a už měsíc ji v noci budí malý uzlíček. Ani jedna z nich už nedoufala, obě to po dlouhém snažení a zklamáních prostě „hodily za hlavu.“ Jedna si udělala doktorát, druhá se s manželem pustila do stavby RD. Obě otěhotněly v „nejméně vhodnou dobu“ (na děti není nikdy nevhodná doba) a obě jsou nejšťastnější mamky na světě.
Nevím jak dlouho to potrvá, jestli to „hodíš za hlavu“ (vím jak moc to nejde) myslím,ale že na zázraky věřit musíš a za odměnu si i ty jednoho dne odneseš domů z porodnice miminko. Moc ti to přeju a držím palce:) P.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
4.11.05 07:51

Misinko, zázraky se určitě dějí a musíme v ně doufat. I já v ten zázrak doufám :D

Mojí kolegyni opustil první manžel, protože nemohli mít děti. Gynekolog konstatoval, že je neplodná. Druhý manžel si ji vzal s tím, že nebudou mít děti, ale pak ji opustil kvůli ženě, se kterou to dítě čekal :( Těsně před třicítkou, kdy se už smířila s tím, že nebude mít vlastní dítě, se dala dohromady s mužem o 20 let starším, který byl taky rozvedený a bezdětný. Spojoval je stejný osud. No a najednou se chystala její už třetí svatba :D , protože spolu čekali miminko a dneska mají 2 zdravé děti. Gynekolog si v její kartě k diagnóze neplodná dopsal „psychická neplodnost“. Co na to říct?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
980
4.11.05 10:05

Misinko,
nemohla jsem otěhotnět, cviky, léky, vyšetření…vše dokola a náročné n psychiku.
i já jsem se po roce marného snažení dočkala a to vyloženě náhodou. Byla jsem pozvaná na víkend ke kamarádce, no zvažovala jsem zda jet - protože jsem měla mít ovulaci ( jo fakt jsem tomu všechno podřizovala). nakonec jsem si řekla, že když se za celý rok nic nestalo, tak jedna promarněná ovulace mě už nezabije. Tak jsem prostě jela, po víkendu když jsem se vrátila, tak to doma tak nějak vyplynulo a užili jsme si hezký večer. Nato jsem za pár neděl zjistila 2//. Prostě jsem na to přestala myslet s tím, že stejěn už nemůžu otěhotnět, protože jsem si v době ovulace chodila po Liberci:-)))
Jenže jsem pak potratila a bylo hotovo. No začli jsme to zkoušet a opět tím samým blbým způsobem - tj. sledování plodných dnů, měření teplot… Takže jsem se prostě řekla, že si děti adoptujem a nazdar. A otěhotněla jsem, po návratu ze služebky v Pardubicích.
Takže si udělejte hezkej výlet, je krásný podzim a nemorduj se splínama a fakt, zapoměň an to,že chceš otěhotnět. Zapoměň! Dej svůj cit atouhu někam jinam - začni třeba chodit na kurz něčehjo, prostě se mozkově zaměstnej! Drřím palce moc a moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
906
4.11.05 10:10

Misinko, zazraky se deji - mam to vyzkouseny. :D
Drzim moc palce

mandragora

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
4.11.05 17:23

Ahoj holky, všem mám strašně děkuju!!!! Je hrozně těžký všechno hodit za hlavu, ale je mi jasný, že je to nutný. Psychika je polovina úspěchu. Takže ode dneška žádnej smutek, jen dobrá nálada.
Snad mi ten optimismus dlouho vydrží.
Mějte se moc krásně!!!!!!! A všem přeju hodně štěstíčka adobré nálady!!! Zázraky se dějí - díky, že jste mi to řekli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
377
4.11.05 19:03

Ahoj Misinko,

chtěla bych Tě taky trošku podpořit a ujistit,že zázraky se opravdu dějí.Jeden tu zrovínka kolem mě leze.
Taky jsme si na mimíska počkali,byla jsem hodně rozhozená,ale nesmířila jsem se s naší nepřízní osudu a díky IVF máme na první pokus nádhernou 14mí holčičku,která je největším štěstím našeho života.
Takže hlavu vzhůru a bojovat,všechny nervy za to stojí.
Držím palečky všem.Naďa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
6.11.05 18:01

Ahoj Nikoletko, moc děkuju za podporu. Chystám se na 3. pokus IVF, tak snad to vyjde. Dělám proto opravdu maximum. Jen tu psychiku potřebuju dát do pořádku.A to , díky vašim pozitivním zprávám, se mi určitě povede.
Měj se moc krásně. Hodně štěstí!!!!!!! Misinka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1817
6.11.05 19:51

Ahoj,

me pomohlo na psychiku:
1, poridili jsme si pejska
2, naplanovali jsme si svatbu
3, naplanovali jsme rekonstrukci podkrovi
4, naplanovali jsme dovolenou
5, vzali jsme si pujcku na tu rekonstrukci
6, zacala jsem intenzivne cvicit
7, zhubla jsem par kil

KET jsem podstoupila letos v cervnu a zadarilo se nam na prvni pokus. Opravdu pomaha najit si „zamestnani a zabavu“, aby clovek nemel cas premyslet …

Drzim palecky.

Marka (+ Koblizkova)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
6.11.05 21:05

Ahojky,
my jsme se snažili hrozně dlouho. Po prvním kloučkovi jsem nemohla otěhotnět. Po všech měřeních teplot a vyšetření na klinice,mi bylo doporučeno IVF. Údajně jsem skoro neměla ovulaci a měla jsem polycystycké vaječníky-sekundární sterilita. PO tom, co jsem si v Brně domluvila komplet celý cyklus IVF jsem v časopise Meduňka našla kontakt na ing. Josefa Kulovaného, je v Praze na smíchově v Astrálu.
myslím, že je to Nádražní 15. Je tam pokud vím každý čtvrtek, ale je lepší si tam zavolat a objednat se. No, cyklus IVF jsem posunula o pouhý měsíc, a rozhodla se to zkusit u něj. Byla jsem tam jednou, dostala jsem podporující bylinky a hlavně astrologický kalendář plodných dnů.
První termín jsem měla 16.3. Druhý miminko se nám narodilo loni na konci listopadu. Vyšlo to hned napoprvé. Tenhle pán má takových miminek spoustu!!! Jedna moje kamarádka tam na mojí radu jela až ž Vídně a minulý měsíce se jí narodila holčička.Určitě to zkus. I když je třeba nemožné otěhotnět normální cestou, naplánuješ si podle toho IVF. Myslím, že to stojí za to.
Jinak, pokud by se ti třeba nechtělo, tak mám asi 5 známých ,které otěhotněly po využívání Horského jalovce od firmy Nahrin. Ten prohřívá veškeré měkké tkáně, tudíž i dělohu a ta pak vajíčko daleko lépe přijímá.
Ale nesmí se potom užívat po otěhotnění. Mě osobně ale nepomohl.
Věř, že svoje vysněné miminko už co nevidět budeš mít!!!Pamatuju si dobře, jak jsem byla nešťastná a to už jsem měla jednoho caparta.
Držím ti moc palečky. Určitě to vyjde, hlavně žádný nervy, nebo budeš mít malýho vzteklouna :wink:
Pa E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
8.11.05 20:03

Misenka - taky čekám na 3.IVF a mám pocit, že se nám zázraky zdárně vyhýbají, už jsem totiž byla těhotná po KETu, ale minulý týden to skončilo :cry: . Jen doufám, že nám oběma ta 3 pomůže k vytouženému miminku!!!

EvcaMat - taky by se mi moc hodilo, kdyby mi někdo řekl, kdy by byla nejvhodnější doba na IVF, ale do Prahy je to pro mě dost daleko. Je tam jistě nutná osobní schůzka, že? A jestli se můžu zeptat, kolik návštěva u tohoto pána stála?

Všem přeji, aby jste brzy hladily bříška! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36
9.11.05 11:09

Ahoj Kati,
mojí kamarádce to pan Kulavaný zaslal i poštou. Ale té paní, která tam prodává a zařizuje vše okolo toho se do toho moc nechtělo .Byla prý dost protivná, ale určitě to za zkoušku stojí. Prvně posílala 250 Kč složenkou.Já to platila samozřejmě tam. Pak už se platí jenom bylinky, které ti doporučí, ale brát je nemusíš. Telefon je 257319420. Spíš bych zkusila tam brnknout ve čtvrtek, kdy tam je přímo on a nechala si ho dát k telefonu, aby jste se pořádně domluvili.
JInak moje kamarádka měla taky hodně problémy, stálo jí to spoustu peněz a nervů a taky zklamání. Nakonec otěhotněla a donosila miminko až po šesti pokusech IVF. Dali jí léky na ředění krve… Nevím jakou to má souvislost, každopádně teď má nádhernou holčičku.Ale u pana Kulovanýho nebyla. Nevěřila tomu. Já jo.
Dej vědět, jak to dopadlo a jestli ti ten kalendář pošlou!!
Pa Eva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2263
12.11.05 16:24

EvcaMat - moc díky za telefonní číslo, ještě uvidím jestli se odhodlám tam zavolat. I tak moc díky! Kati

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí