Dejte tip na golfky:)

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
27002
9.9.14 10:25

Dejte typ na golfky:)

Zdravím holky.Budu muset během pár dní koupit golfky. Jezdíme sportákem a s tím pupkem, je to na mě dost. Malej má cca 13 kg a 92 cm a potřebujem je hlavně ted na cca 2 měsíce, než se narodí malá. Potřebuji aby měly spojenou rukojet, polohování(nožiček být nemusí, ale když bude, budu ráda),aby byl spíše prostornější a košík aby taky něco uvezl. Hlavně co nejlehčí. Určitě budu shánět ojetý, tak aby se dal také sehnat:)Co mi poradíte za typy? Děkuji předem:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7139
9.9.14 10:28

Co nunna? myslím, že splnují vše, až na ty nožičky no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
9.9.14 10:30
@lukresia píše:
Co nunna? myslím, že splnují vše, až na ty nožičky no

Na ty jsem právě koukala, ale nejsem si jistá jestli košík není miniaturní…na živo nemám možnost je vidět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7499
9.9.14 10:30

Cybex Callisto http://cybex-online.com/…allisto.html My máme sice jiný typ, Topaz (nemá spojitou rukojeť), ale jsme maximálně spokojeni, mají úžasnou sklápěcí stříčku, velký košík, jezdí se s nimi parádně a dokonce jsme s nimi zdolali kdejaký těžký terén.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
9.9.14 10:33

Já mám Graco Mirage + a jsem hrozně spokojená. Nechtěla jsem do golfek investovat moc peněz, protože na staršího jsem měla relativně drahé Cybexy a dvakrát jsem z nich nadšená nebyla… teď jsem koupila Graco, bez toho abych ho dopředu viděla a popravdě jsem nečekala žádný zázrak, na netu se mi taky dvakrát nelíbil, ale jsem s nimi hrozně spokojená a ve skutečnosti jsou opravdu moc hezké. Nemají polohování nožiček, to je jejich jediná vada, ale sedák je tak řešený, že jsem to ani zatím nepostrádala. Záda mají do třech poloh od úplného lehu do úplného sedu. Má spojenou rukojeť, tácek pro dítě i rodiče, obrovský nákupní koš, který uveze i velký nákup, váží 7 kg, je lehounký a skladný… Psala jsem tady na ně nedávno recenzi: https://www.emimino.cz/…raco/mirage/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1437
9.9.14 11:04

Valco baby snap 4, baby jogger city mini.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10338
9.9.14 11:07

Já mám tu novou nunu, je tam i polohování nožiček i madlo, a do košíku se toho dost vejde, já naní nedám dopustit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4247
9.9.14 11:44

Jestli jde o dva měsíce, tak bych koupila nejake levné a neresila to. Jestli to budeš pak chtít i na druhé, tak doporučuju maclaren (xt nebo xtr, my máme ty prvni). Nemá spojenou rukojet, ale myslim, ze to nijak nechybí a je to fakt boží kočár, jde do úplného lehu, ma polohovací nohy, celkem velký košík, je lehoucky.. co jsmetyhle golface koupili, uz jsem sportak nevytahla a druhé mimco v něm budu vozit klidne uz od pul roku, je to úleva oproti tahání sportaku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74
9.9.14 11:50

Dobrý den, já mám kočárek babypoint fortuna a jsem s ním moc spokojená, spojeným držadlem, pultík na odkládání věcí, velký koš na nákup, polohování do lehu, hrozně jednoduché skládání, dobře ovladatelný.
http://www.slune-cz.cz/…t-fortuna-2/?…
Koukala jsem, že je mají v bazárku i tady na modrém koníku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7974
9.9.14 11:58

No jestli je nej váha, tak Mountain Buggy Nano. Ale je to lehoučký kočárek do šesti kil, takže košík nic moc. Hodně se na to přechodné období kupuje Fortuna, není tak lehká, ale stojí pár fufňů a splňuje většinu požadavků. Babypoint dělá ještě Lotus, ale to už je možná lepší ta Nuna Pepp. No a pokud neva ty nožičky, tak zmiňované Graco. Je to jejich klasika s obr košíkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4041
9.9.14 11:59

Já mám baby design trip golfky, budu je prodávat, nemají teda spojenou rukojeť, mám na nich sluneční clonu, pláštěnku, je k nim i nánožník, madlo, jsou polohovatelné, skoro do lehu a i polohování na nohy, já jsem s nima byla spokojená, nosnost uváděli 19kg a 4 kg na košík, mám šedozelené, tyto http://www.bazarek.pl/…ekurier.html barva č. 04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27002
9.9.14 13:37

No čekám čtvrté:)takže za dva měsíce přesedláme na sourozenecký a golfky, schovám na později, takže žádnou herku nechci:)a určitě chci spojenou rukojet ;)
Holky dík projdu všechny a uvidíme:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4