Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahojky,
už jsem zde jednou psala, ale protože mě žádné golfky neoslovily a až tak nesplňovaly moje požadavky, musela jsem svoje požadavky nepatrně pozměnit.
máte někdo tip na golfky s těmito požadavky:
podmínkou je spojená rukojeť
lehké
skladné
drobnější vzhled (něco jako třeba Espiro magic)
snadné skládání, i rozkládání
polohování zad a nožiček
dlouhá zádová opěrka (od 44 cm víš)
odepínací madlo před dítětem
Děkuji
Sabina
Když jsem to četla, napadly mě právě Espiro, mám je a jsem spokojená.
@sabuska3 Ahoj, zkus Cam Portofino.
http://www.slune-cz.cz/…m-portofino/
@sabuska3 píše:
Ahojky,už jsem zde jednou psala, ale protože mě žádné golfky neoslovily a až tak nesplňovaly moje požadavky, musela jsem svoje požadavky nepatrně pozměnit.
máte někdo tip na golfky s těmito požadavky:
podmínkou je spojená rukojeť
Děkuji
lehké
skladné
drobnější vzhled (něco jako třeba Espiro magic)
snadné skládání, i rozkládání
polohování zad a nožiček
dlouhá zádová opěrka (od 44 cm víš)
odepínací madlo před dítětem
Sabina
mám Nunu, neznám tedy výšku zád. opěrky, ale jsem spokojená
krásně se ovládá, jen ten nákupní košík je malej ![]()
Já taky doporučuji Nunu, nová Luxx Plus má už i madlo. Kočárek je super.
Ty bych i brala, ale ráda bych bazarové do 1500,– a v Brně. Momentálně však v Brně a okolí nikdo žádné, barevně vhodné pro kluka, nenabízí. Přes poštu bych je kupovat nechtěla, ráda bych je, než je koupím, vyzkoušela. Tak proto hledán dál mezi jinýma golfkama. Třeba mi někdo doporučí nějaké podobné
.
Já mám Zopa Fusion, v zelené barvě, velká kola - všu se bez problému dostanu, i po schodech, nákupní košík na drobnější nákup (ne jen na sešit). Ve výbavě standartně je i nánožník a pláštěnka. Prodává se okolo 3500,– Kč. Oproti klasické trojkombinaci Camarelo Exclusive, kterou mám, nádherně skladné. Pokud bych to srovnávala s klasickýma golfovýma holema, tak samozřejmě zabere víc místa.
Třeba se ti to bude hodit.
Lena007
Ty bych i brala, ale ráda bych bazarové do 1500,– a v Brně. Momentálně však v Brně a okolí nikdo žádné, barevně vhodné pro kluka, nenabízí. Přes poštu bych je kupovat nechtěla, ráda bych je, než je koupím, vyzkoušela. Tak proto hledán dál mezi jinýma golfkama. Třeba mi někdo doporučí nějaké podobné
.
Mám Peg Perego Aria. Jen to nemá polohování nohou. Ale jinak spokojenost.
Kamarádka má Cybex, ten by to měl splňovat.
Nevím, jak máš velký dítě. Moje dítě se na šířku nevešlo ani do Cybex Callisto, ani do Peg Perego a podobných. A to mu bylo 9 měsíců, ale je to pořez, ramenatej už od narození. Musíš to vyzkoušet.
Máme Valco Snap a jsem spokojená.
@Eva 13 píše:
mám Nunu, neznám tedy výšku zád. opěrky, ale jsem spokojenákrásně se ovládá, jen ten nákupní košík je malej
Furt větší jak na espiru
já nunu mám a nemůžu si ji vynachválit
za mě nejlepší golfky a to jsem jich měla fakt hodně ![]()
Mam Valco Snap a je super, jen polohovani nozicek se musi doladit (ideal se usije takovy pasek, co to drzi hore).
Kromě toho, že jsou trošku těžší, tak by ti mohly vyhovovat golfky Maxi-cosi loola up full, v čr se prodává jako Bébéconfort loola up full - výrobce stejný. Jsem jejich věčný propagátor, nevyměním za nic.