Deka kde koupit? Poraďte..

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
30.7.21 22:17

Deka kde koupit? Poraďte..

Maminky pěkný večer kde jste kupovali deku pro svého andílka. Myslím tím jaký web a třeba i další potřeby pro miminko. A s jakou dekou do kočárku a na domácí použití spokojené? Děkuji moc. :palec:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1142
30.7.21 22:22

https://www.allababy.cz/…/modra-deka/ mame tuhle a je úplně senzační. Jen teda dost drahá, ale třeba pro inspiraci.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18177
30.7.21 22:22

Já jsem spokojená se španělskou dekou, kupovala jsem ji na doporučení. Tenčí deky jsem si ušila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.21 22:30
@pomme píše:
https://www.allababy.cz/…/modra-deka/ mame tuhle a je úplně senzační. Jen teda dost drahá, ale třeba pro inspiraci.. ;)

O cenu nejde ale o kvalitu. Je x webů a tam x dek apod a zajímá mě kde jsou maminky opravdu spokojené :)

• Citovat
  • Upravit
1142
30.7.21 22:34
@Anonymní píše:
O cenu nejde ale o kvalitu. Je x webů a tam x dek apod a zajímá mě kde jsou maminky opravdu spokojené :)

My jsme s ní velmi spokojení. U prvního jsem měla od Emitexu, ta byla fajn, ale já mám radši tuhle od Allababy. Je teda dost teplá, takže opravdu do chladnějšího počasí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.21 22:36
@Anonymní píše:
O cenu nejde ale o kvalitu. Je x webů a tam x dek apod a zajímá mě kde jsou maminky opravdu spokojené :)
@pomme píše:
https://www.allababy.cz/…/modra-deka/ mame tuhle a je úplně senzační. Jen teda dost drahá, ale třeba pro inspiraci.. ;)

Už se dívám na web a zírám :D Děkuji.
Myslíte jen že když jsou některé výrobky pro miminka peřové nemůžou uškodit mimču? Skrz peří

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.7.21 22:37
@pomme píše:
My jsme s ní velmi spokojení. U prvního jsem měla od Emitexu, ta byla fajn, ale já mám radši tuhle od Allababy. Je teda dost teplá, takže opravdu do chladnějšího počasí.

Mě se má právě narodit malá buď z kraje září ale já si myslím že to bude už v srpnu tak přemýšlím jakou deku pro berušku vybrat do kočárku a tak.

• Citovat
  • Upravit
1142
30.7.21 23:02
@Anonymní píše:
Už se dívám na web a zírám :D Děkuji.
Myslíte jen že když jsou některé výrobky pro miminka peřové nemůžou uškodit mimču? Skrz peří

S těmi zavinovačkami nemám zkušenost, ale vím, že peřinky z peří za mého miminkovského věku frčely, a že bych z toho měla újmu, to nevím. Když se koupí nová, tak myslím, že nic nehrozí, případně u staršího modelu bych nechala peří vyčistit. Každopádně jsou dost hřejivé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1142
30.7.21 23:06
@Anonymní píše:
Mě se má právě narodit malá buď z kraje září ale já si myslím že to bude už v srpnu tak přemýšlím jakou deku pro berušku vybrat do kočárku a tak.

Tu co jsem poslala odkaz jsem používala tak od 12 do 18st. Když bylo tepleji jak lehčí deku/plínu. V zimě pak fusak.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5913
30.7.21 23:20

Kupovala jsem kvalitní z mikroplyše, moje dcera se totiž odmítá doteď zakrýt čímkoliv jiným ani peřinu nechce. Do kočárku jsem ji dávala též v zimě plus fusak a bylo to dostačující, ten fusak je sám o sobě dost teplý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
31.7.21 05:41

@pomme jen ohledne hrejivosti peri…ono je na tom pro novorozence mnohem lip, jak deky, protoze v lete chladi a v zime hreje. Dcera na ni jako malicka spala i v lete a byla nadmiru spokojena (nemluvim o prikryvani duchnou, ale tenkou perinkou jsem ji i prikryla). Jen je to samozrejme o tom, ze se o tu perinku clovek musi starat - kazdy den vetrat, pravidelne prevlekat povlak,… Deka se obcas vypere a je, to u peri nejde…

Jsou i alergicti jedinci, ale vetsina miminek neni. Samozrejme se to musi zkusit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.7.21 22:47
@Anonymní píše:
Maminky pěkný večer kde jste kupovali deku pro svého andílka. Myslím tím jaký web a třeba i další potřeby pro miminko. A s jakou dekou do kočárku a na domácí použití spokojené? Děkuji moc. :palec:

nech si jí vyrobit ušít / uháčkovat kvalitní originál… já si pletla z merina a bambusu, mrkni na fler ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
31.7.21 22:55

péřová zavinka

Jinak já se také přimlouvám za zavinovačku peřovou :srdce: nejlepší věc, co jsem koupila spolu s šátkem, lituji, že jsem jí nekoupila už na prvního

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.9.21 14:02

Já si všechny deky šila nebo pletla. Jedná usita velká deka mě výška na 200-400. Pletená puffy deka na 240.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4