Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Omlouvám se za pravopis psala jsem to přes telefon a se slzami v očích
Když Ti vyhrožovali, proč jsi to nešla oznámit na policii? Vyhrožování zabitím atd to už je síla.
Ach jo. Přemýšlím, zda má vůbec cenu vyjadřovat se k tomu desnymu psaní a vymluve na slzy. Asi raději ne.
Jdi na policii. Co jiného? Oznam vyhrožování střelnou zbraní i úmyslné poškození vozidla. Důkazy přece máš.
@Lenka 23468 Během půl roka života dcery jsi stihla zažádat o rozvod, třikrát se pokusit vrátit k manželovi a najít si přítele, o kterém už jsi stačila zjistit, že vás miluje a o dceru se stará jako o vlastní? Fofrník..
Omlouvám se, že neodpovídám na dotaz a neradím, co máš dělat, ale tohle mě vážně zarazilo..
@Correy píše:
@Lenka 23468 Během půl roka života dcery jsi stihla zažádat o rozvod, třikrát se pokusit vrátit k manželovi a najít si přítele, o kterém už jsi stačila zjistit, že vás miluje a o dceru se stará jako o vlastní? Fofrník..
@Bábrdl Teď nevím, jestli jsem k smíchu já nebo zakladatelka ![]()
@Lenka 23468 Za půl roku jso toho stihla opravdu dost to je fakt ale to je tvoje věc, co se týká toho vyhrožování manžela ti nepomůže asi nic jiného než dojít na policii, na sociálce ti těžko pomůžou, tam ti poradí co dál, podat žádost o rozvod, žádost o svěření dítěte do tvé péče atd. Manžel si dceru bere?
Tak slzám nevěřím, v tom ty chyby a celé psaní nejsou. Pokud je to, jak píšeš, jdi na policii. Jinak se nevyjadřuji, připadá mi to celé hloupé, včetně Tebe.
Potřebuji poradit jsem už v koncích…
rozvadim se s manželem a máme pul roční dceru o malou v době těhu nejevil zájem ani co se mala narodila začal až když jsem ho vyhodila a za žádala o rozvod sice to nebylo takový ale začal se zajímat a pro udržení rodiny jsem se s nim 3× snažila dat dohromady nechtěl ze jeho rodina je babička máma a bratr tak jsem to dál neresila a byla jsem šířena s tim ze Budem s dcerou sami ale našla jsem si přítele který me a malou miluje o dceru se stara jak o vlastni…a když se Bio otec do věděl že mám nového přítele začali problemi už to psychicky nedávám v patek me odvezli málem s epileptickym záchvat
on začal vyhrožovat ze mi dceru nevrátí Dokavad s nim budu ze mu zničí brzdy u auta v tom autě vozíme i dceru ze hi zastřelí ze má doma střelnou zbraň (na tohle Máme důkazy psal to me rodine) do toho jeho bratr poškodil na auto porad tady na me řvou a Já už nevím co mám dělat byla jsem na soude tam my řekli že musím na sociálku a tam mi pomůžou tak jsem tam šla s pocitem pomocí ale bohužel
zažádala jsem i o zakaz styku jenže obce doby musím všechno trpět?