Dělá tu někdo foto modeling?

Anonymní
27.7.23 19:18

Dělá tu někdo foto modeling?

Ahoj maminky 8) vždy mi lidé říkali, že jsem hezká a ze bych to měla zkusit ale pak jsem ve 22 letech otěhotněla a řešila jiné věci :hug: teď je mi 25 a chtěla bych foto modeling zkusit :* ale nevím jak začít a kde hledat nabídky a jak to funguje? Je tu nějaká maminka co má s foto modelingem zkušenost?
Prosím anonym, mám tu známe a bydlím na vesnici a nemusí to všichni hned vědět

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6439
27.7.23 19:23

Už ti ujel vlak. Zkus to později s velikostí xxxl. To ještě berou ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
680
27.7.23 20:16

Pro začátek mrkni na fotopatracka.cz, můžeš se nechat od někoho zdarma nafotit. Konvenční krása je dnes na každém rohu, tak doufám, že máš alespoň zajímavý, netuctový obličej. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
28.7.23 00:53
@Anonymní píše:
Ahoj maminky 8) vždy mi lidé říkali, že jsem hezká a ze bych to měla zkusit ale pak jsem ve 22 letech otěhotněla a řešila jiné věci :hug: teď je mi 25 a chtěla bych foto modeling zkusit :* ale nevím jak začít a kde hledat nabídky a jak to funguje? Je tu nějaká maminka co má s foto modelingem zkušenost?
Prosím anonym, mám tu známe a bydlím na vesnici a nemusí to všichni hned vědět

Já to mám z pozice fotografa :think: lidi si hledám na netu, profily, fotopatracky atd :think: když už fakt nevím, tak agentura :think: ale to málo. Na začátek si zaplať profikovi za book. Ať máš co prezentovat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová