Dělám něco, co nemám?

Anonym782
1.8.25 00:26

Dobry den všem,

Příspěvek upraven 01.08.25 v 05:20

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6626
1.8.25 00:34

Nezlob se, ale shrnout do tří vět by to nešlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17513
1.8.25 00:59

Omlouvám se, ale na tak dlouhý úvodní příspěvek, který jsem už nedočetla ani do konce, nemůžu nijak reagovat, ačkoliv to byl můj původní záměr… :P

PS: Ber to s nadsázkou, ale pro příště by určitě neuškodilo, vzít to trochu stručněji. :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.8.25 02:58

Nečetla jsem to celé, jenom jsem to proletěla. Jak to vidím já - až vyresite její nemoc (nevím, jestli ji aktuálně čeká ozařování, chemo nebo jak na tom teď je), rozejdete se. Máte hrozně toxický vztah, který vás oba vysává. Začněte každý s někým jiným lepší život. Pořešte děti, majetek. Dá se to zvládnout. Vy dva jste oba jak pubertaci. Tvoje manželka je nevyzrálá a divná. Ty taky máš s prominutím máslo na hlavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1724
1.8.25 03:03

Pokud je tvoje manželka aktuálně v remisi (ohledně nemocí teď myslím), zvážila bych rozchod co nejdříve. Ani jeden druhý si nevěříte - ty podezíras ji, ona podezírá tebe. Chodíte na nějakou manželskou terapii? Protože toto se fakt nedá 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
1.8.25 04:31

Promiň, ale jednak je to zbytečně dlouhé, druhak píšeš jako Tatar. Doporučuji, abyste šli od sebe. Jste jak dva malí puberťáci, kteří si pořád předhazují, kdo co kdy udělal. Ani jeden si nemáte co vyčítat, oba se chováte jak děti. Ani jeden z Vás nedává dětem dobrý příklad, jak se chovat ve vztahu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
452
1.8.25 05:16

Tohle se fakt mezi lidmi děje? Nechápu. Já 20 let s manželkou ani mráček na obloze. Tohle je špína, hnus, lži,.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
1.8.25 06:26

O co slo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1418
1.8.25 07:57
@Andelskej_Satan píše: Více

O to, že se s manželkou xy let navzájem podvádí, navzájem si to vyčítají… Když nepodvádí on ji, podvádí ona jeho - i když teda on zmiňuje, že si jen navzájem vypisují s jinými, on s nimi chodí na večeře, manželka za někým jezdila. Pak řeknou, že to dají dohromady, snaží se 2 dny a pak si vyčítají, že se jeden nezajímá o druhého. A tak jedou nanovo, manželka si zase začne vypisovat a on kontroluje telefon.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17044
1.8.25 08:24
@Mall126 píše: Více

To je síla, že tohle někoho baví :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8131
1.8.25 09:21