Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Pokud ho to táhne do rodného domova, kde se podle všeho cítí dobře, tak s tím asi nic moc nenaděláš. ![]()
Možná ti časem nezbyde nic jinýho, než zvažovat přestěhování…
Tedy za předpokladu, že ho miluješ víc než sama sebe.
![]()
A co? několikrát ročně absorbují podobně dlouhou cestu a domu se vracím někdy v 8 večer. K tomu dítě, práce. Ono je to za tím volantem únavný. A pokud se člověk kodrca třeba vlakem s nejsou batozinou tak možná i víc. Ten čas využij pro sebe! Třeba nějakou meditaci, jógu, kávu s holkama. A klid!
Proč by nemohl pravidelně navštěvovat rodinu? Tak jezdi s ním.
Když ho to baví, jeho věc. Mě by to vadilo, takže by jsme si nerozuměli. Jestli tobě to vadí, tak se k sobě asi nehodíte.
Ale nijak nezměníš jak to má on. Buď si zvykni, nebo odejdi.
Tak s ním jeď 1× měsíčně a ten druhý víkend, co tam bude si udělej pro sebe…
Prostě je to pro něj doma. Já bych teda s ohledem na budoucnost uvažovala i o tom, jak by to bylo, kdybychom šli od sebe a on se chtěl třeba vrátit ke své rodině. 300 km na střídavku je dost nepraktické…
Mě to připadá úplně normální, že chce vídat svoji rodinu a když to má tak daleko tak tam chce i přespat.
Tak chápu, že chce vidět svoji rodinu a kamarády a taky, že tam chce přespat - nebude jezdit tam a sem v jeden den ne. Ty se neumíš sama zabavit? Nebo na ne žárlíš?
@Anonymní píše: Více
Hrůza, co to má jako být, že chce vidět svojí rodinu tak často. Jednou za rok by to mohlo stačit že jo
Ty se se svojí rodinou nevídáš? Když to má 200km, tak je jasný že nepojede jen na otočku. Důvod ti řekl, a stejně se s ním hádáš.
Vídam se s rodinou kazdy tyden a prijde mi to naprosto normalni. Absolutni zaklad dobrych vztahu. ![]()
A co přesně ti vadí? Že tam jezdí pravidelně? Že jezdí daleko a stojí to plno peněz? Nebo vůbec ten fakt, že spí u maminky? ![]()
@Anonymní píše: Více
Jezdí se tam povyrazit s kamarády. Opici zaspí u maminky a pak jede za tebou. Děti nemáte? Tak prostě ještě nedozrál do vážného vztahu. Udělej si taky nějaký program a nebo jeď s ním občas.
Přijde mi to normální a naprosto přijatelné.
Jo, není to praktické, ale když se člověk odstěhuje daleko od rodiny, tak jsou prostě určité věci těžší.
A trvá na tom, abys jezdila s ním? Jak to bude, až budete mít děti?
Já bych taky nechtěla trávit tolik času na cestách a každý druhý víkend s jeho rodinou. Je potřeba si vyjasnit některé věci. V případě nesouladu bych zvažovala rozchod.
Ahoj, partnerova máma a babička bydlí od nás 3h autem, 200km a přítel tam chce každý druhý víkend jezdit.. nevim co s tim, osobně mi to nepřipadá moc normální nebo jak to říci.. je mu 32 let.. uz jsme se kvuli tomu i parkrat chytli a rekl mi, ze tam ma i svoje kamarády a chce tam jezdit + u maminky pote nocovat.
Dekuji za nazory