Ježdění k partnerově rodině každých 14 dní

Anonymní
30.7.25 01:07

Partner a ježdění k rodine

Ahoj, partnerova máma a babička bydlí od nás 3h autem, 200km a přítel tam chce každý druhý víkend jezdit.. nevim co s tim, osobně mi to nepřipadá moc normální nebo jak to říci.. je mu 32 let.. uz jsme se kvuli tomu i parkrat chytli a rekl mi, ze tam ma i svoje kamarády a chce tam jezdit + u maminky pote nocovat.
Dekuji za nazory

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
17401
30.7.25 01:22

Pokud ho to táhne do rodného domova, kde se podle všeho cítí dobře, tak s tím asi nic moc nenaděláš. :think:
Možná ti časem nezbyde nic jinýho, než zvažovat přestěhování…
Tedy za předpokladu, že ho miluješ víc než sama sebe. :P :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.7.25 04:34

A co? několikrát ročně absorbují podobně dlouhou cestu a domu se vracím někdy v 8 večer. K tomu dítě, práce. Ono je to za tím volantem únavný. A pokud se člověk kodrca třeba vlakem s nejsou batozinou tak možná i víc. Ten čas využij pro sebe! Třeba nějakou meditaci, jógu, kávu s holkama. A klid!

• Citovat
  • Upravit
10026
30.7.25 05:23

Proč by nemohl pravidelně navštěvovat rodinu? Tak jezdi s ním.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
30.7.25 05:35

Když ho to baví, jeho věc. Mě by to vadilo, takže by jsme si nerozuměli. Jestli tobě to vadí, tak se k sobě asi nehodíte.
Ale nijak nezměníš jak to má on. Buď si zvykni, nebo odejdi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13508
30.7.25 06:06

Tak s ním jeď 1× měsíčně a ten druhý víkend, co tam bude si udělej pro sebe…
Prostě je to pro něj doma. Já bych teda s ohledem na budoucnost uvažovala i o tom, jak by to bylo, kdybychom šli od sebe a on se chtěl třeba vrátit ke své rodině. 300 km na střídavku je dost nepraktické…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37183
30.7.25 06:52

Mě to připadá úplně normální, že chce vídat svoji rodinu a když to má tak daleko tak tam chce i přespat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9381
30.7.25 06:57

Tak chápu, že chce vidět svoji rodinu a kamarády a taky, že tam chce přespat - nebude jezdit tam a sem v jeden den ne. Ty se neumíš sama zabavit? Nebo na ne žárlíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35256
30.7.25 07:00
@Anonymní píše: Více

Hrůza, co to má jako být, že chce vidět svojí rodinu tak často. Jednou za rok by to mohlo stačit že jo :cert: Ty se se svojí rodinou nevídáš? Když to má 200km, tak je jasný že nepojede jen na otočku. Důvod ti řekl, a stejně se s ním hádáš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3151
30.7.25 07:03

Vídam se s rodinou kazdy tyden a prijde mi to naprosto normalni. Absolutni zaklad dobrych vztahu. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17021
30.7.25 07:13

A co přesně ti vadí? Že tam jezdí pravidelně? Že jezdí daleko a stojí to plno peněz? Nebo vůbec ten fakt, že spí u maminky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2517
30.7.25 07:19
@Anonymní píše: Více

Jezdí se tam povyrazit s kamarády. Opici zaspí u maminky a pak jede za tebou. Děti nemáte? Tak prostě ještě nedozrál do vážného vztahu. Udělej si taky nějaký program a nebo jeď s ním občas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13270
30.7.25 07:21

Přijde mi to normální a naprosto přijatelné.
Jo, není to praktické, ale když se člověk odstěhuje daleko od rodiny, tak jsou prostě určité věci těžší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
44355
30.7.25 07:29

A trvá na tom, abys jezdila s ním? Jak to bude, až budete mít děti?
Já bych taky nechtěla trávit tolik času na cestách a každý druhý víkend s jeho rodinou. Je potřeba si vyjasnit některé věci. V případě nesouladu bych zvažovala rozchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
30.7.25 08:21

A tobě to vadí proč?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie