Délka izolace

46
30.4.21 09:05

Délka izolace

Zdravím, máme 14 dní izolaci, mám to od 19.4 kdy jsem byl na testech, takže správně by mi měla končit 2.5 a 3.5 bych mohl už ven? To by mělo být 14 dní ale moje MUDr mi říká že musím být doma do 3.5 a že si mám v ten den zavolat což je ale 15 dní doma.. Moje manželka to samé má od 20.4 izolaci takže 3.5 by měla mít poslední den izolace a 4.5 by měla být venku?? Ale její MUDr ji řekla že si má zavolat zase až 4.5 a že má být ještě doma a nikomu už nic není… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
65214
30.4.21 09:07

Že nikomu nic není nic neznamená. A někdo počítá den testu, někdo až druhý den. Zavolej si toho třetího, stejně je druhého neděle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
30.4.21 09:10

Držela bych se mimo lidi (kdybych náhodou někoho potkala, tak respirátor, aby se neřeklo), ale na vzduch bych šla už po týdnu. Nemám v okolí nikoho, komu by to propuklo po delší době než týdnu, vždycky to bylo tak do 5 dnů. Ale já jsem v tomhle teda střelec svými názory v okolí docela neoblíbený :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65214
30.4.21 09:16
@Taka píše:
Držela bych se mimo lidi (kdybych náhodou někoho potkala, tak respirátor, aby se neřeklo), ale na vzduch bych šla už po týdnu. Nemám v okolí nikoho, komu by to propuklo po delší době než týdnu, vždycky to bylo tak do 5 dnů. Ale já jsem v tomhle teda střelec svými názory v okolí docela neoblíbený :mrgreen: :mrgreen:

Co to radíš za nesmysly. Bráchovi to vypuklo za 10 dní, proč asi myslíš, že to posunuli na 14 dní, protože Brigitta má prostě takovou inkubační dobu. Navíc oni mají izolaci, takže jsou pozitivní a vylézt ven je trestný čin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.21 09:21

@vokishka ty kráso Brigitta? :mrgreen:

To je co?

To nějak souvisí s Deníkem Bridget Jonesová? :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
30.4.21 09:22
@Taka píše:
Držela bych se mimo lidi (kdybych náhodou někoho potkala, tak respirátor, aby se neřeklo), ale na vzduch bych šla už po týdnu. Nemám v okolí nikoho, komu by to propuklo po delší době než týdnu, vždycky to bylo tak do 5 dnů. Ale já jsem v tomhle teda střelec svými názory v okolí docela neoblíbený :mrgreen: :mrgreen:

Izolaci maji lide s pozitivnim pcr testem. Takze uz nemocni jsou, i kdyz treba bezpriznakove. Pletes si to s karantenou :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26862
@Pepazdepa12345 píše:
@vokishka ty kráso Brigitta? :mrgreen:

To je co?

To nějak souvisí s Deníkem Bridget Jonesová? :pankac:

Britska mutace. To neznas? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

@Taka nejlepší je se zavřít do sklepa, mít zásoby mouky, skafandr, svět venku už je moc nebezpečný. Respirátor je taky málo, chce to roušku(y) přes, pro sicher :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.4.21 09:23

@cecetka aha :mrgreen:

Neznám, nesleduju upřímně…

To je tedy jedna z těch asi x tisíce mutací, kterymi média straší?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
30.4.21 09:24
@vokishka píše: Že nikomu nic není nic neznamená. A někdo počítá den testu, někdo až druhý den. Zavolej si toho třetího, stejně je druhého neděle.

Jo ale je to dané státem že 14 dní tak 14 dní ne? Nám už není nic tak týden, a izolace bývala vždy jen 10 dní ted je 14. Nic bych proti tomu neměl, ale s 2 děckama ve 2+1 to je na mašli a budeme rádi za každý den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37132
30.4.21 09:25

@Taka to je zas rada nad zlato :roll: zaprvé to může propuknout za víc jak 5 dní, zadruhé můžou byt infekční, ale bez příznaků, zatřetí porušit tu izolaci je trestný čin a můžou je přijít zkontrolovat a když je nenajdou doma, tak je to průšvih, že za to nějaká procházka nestojí. Jinak k tématu, zavolala bych si toho třetího, to stejně vychází na pondělí. Syn byl taky v karantene a šel ven až 11. den (to byla jenom ta na 10 dní).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1222
30.4.21 09:26
@cecetka píše:
Izolaci maji lide s pozitivnim pcr testem. Takze uz nemocni jsou, i kdyz treba bezpriznakove. Pletes si to s karantenou :mavam:

Ajo, moje chyba, pardon, 2 hodiny spánku :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65214
30.4.21 09:26
@Floppik píše:
Jo ale je to dané státem že 14 dní tak 14 dní ne? Nám už není nic tak týden, a izolace bývala vždy jen 10 dní ted je 14. Nic bych proti tomu neměl, ale s 2 děckama ve 2+1 to je na mašli a budeme rádi za každý den…

Tak zavoláš třetího ráno a pak můžeš jít ven, ne? Bohužel, prostě jste nakažení. Děcka už byly na testu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41186
30.4.21 09:34
@Taka píše:

ale oni mají izolaci :think: a pokud je v izolaci někdo načapá venku, nebo je hygiena nezastihne doma, je to trestný čin s dost vysokou trestní sazbou. U takové rady bych byla fakt opatrná, aby si tím spíš neublížili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
30.4.21 09:42

Mělo by to být 14 dní od pozitivního testu (asi se to počítá až od následujícího dne), 15. den ven. Izolaci ti ukončí v den telefonátu. Myslím, že se nikdo nezblázní, když půjdeš ven ještě ten samý den. :nevim:

Příspěvek upraven 30.04.21 v 09:43

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+