Délka mateřské
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Délka mateřské
Ahoj holky, možná se opakuji. Neví prosím některá z vás, kdy musím nahlásit ,jak dlouho chci být na mateřské. Nejsem si jistá ,jestli na soc. říkala, že nejpozději do 22 měsíce dítěte. Jinak napíšou automaticky na 4 roky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
mě na úřadě říkali cca týden před ukončením PPM… nemáš na mysli do 22 týdne? ![]()
- Citovat
- Upravit
kattkka píše:
do 21mesicu veku dite.
22tydne je pri volbe na dva roky.
aha, já mám práve jen 2letou tak jsem žila v domění že to tak je u každé, aspon vím pro příští volbu, to už chci být doma 3 roky, dík ![]()
- Citovat
- Upravit
kattkka píše:
do 21mesicu veku dite.
22tydne je pri volbe na dva roky.
ano pokud chceš pobírat rodičák 2 roky tak do 22.týdne života dítěte anebo do 21.měsíců jestli chceš na 3 nebo 4 roky a pak jsou také případy kdy si vybírat nemůžeš a jdeš automaticky na 4 roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahojte holky, prosím Vás, když jsem nastoupila na mateřskou 29.9.2011, končí mi 11.4. a od 12. bude následovat rodičák?
- Citovat
- Upravit
Mimraa píše:
Ahojte holky, prosím Vás, když jsem nastoupila na mateřskou 29.9.2011, končí mi 11.4. a od 12. bude následovat rodičák?
ještě bys tam měla mít nárok na čerpání dovolené ze zaměstnání,ta ti musí přímo navazovat na mateřskou,takže 11.4. konec PPM, 12.4. začátek dovolené a až ji vyčerpáš tak bude následovat rodičovská dovolená. O tu dovolenou ale musíš zajít požádat zaměstnavatele ještě dříve než ti skončí PPM.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
jo je to hned další den, já to měla teď, PPM jsem měla 11000 a rodičák jsem si zvolila 8000, měla jsem to jako ty, myslela jsem že dostanu poměrnou částku ppm za těch 11 dní ale rovnou jsem dostala jen těch 8000, takže mě jakoby o pár korun obrali. Nevím jestli to chápeš jak jsem to blbě napsala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no právě jsem vyplňovala žádost o dovču do práce, tak jsem se chtěla ujistit. Díky moc holky
- Citovat
- Upravit