Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky, obracim se s dotazem ohledne MD.Jako vím že delka je 6-8 tydnu pred porodoen a celkem trva 28tydnu, ale je opravdu mozne si ji zacit cerpat treba 7tydnu pred porodem nebo napr treba 50dnu.Mam totiz jeste starou dovolenou a rada bych si ji pred MD vybrala. Dekuji vsem za odpovedi ![]()
@evíček 84 je to mozne, na MD se nastupuje v rozmezi 6- 8 tydnech pred planovanym porodem. Jinak az budes 32- 34 tt tak muzes nastoupit. Dovolena se vetsinou vybira po MD, nebot za dobu MD mas narok take na dovolenou. Zalezi na zamestnavateli, jestli ti ji vyplati dopredu.
No jo ale kdyz mam4 tydny dovci jak si ju muzu vybrat po MD? Tomu nejak nechapu ![]()
@evíček 84 jo, po materske si ji klidne muzes vybrat, spis ti ji proplati, pokud budes nastupovat na RD… Mas nejakou lonskou?
@evíček 84 píše:
No jo ale kdyz mam4 tydny dovci jak si ju muzu vybrat po MD? Tomu nejak nechapu
Požádáš o čerpání řádné dovolené tak, aby bezprostředně navazovala na MD. Papírově Tě oni vrátí mezi aktivní zaměstnance, nastaví ti dovolenou, a jakmile dovolená skončí, hodí tě zase mezi neaktivní zaměstnance (matky na RD). Reálně jsi celou dobu doma, ale přijde ti výplata s tou dovolenou a výplatní páska.
@xjuklickova starou uz nemam je to letosni ja to mam prave naplanovany ze ju vycerpam a pak nastoupim MD pred porodem
@zrcadlo no ja si ji chci vybrta ted a pak nastoupit MD pred porodem vychazi mi to 7tydnu.
@evíček 84 píše:
@zrcadlo no ja si ji chci vybrta ted a pak nastoupit MD pred porodem vychazi mi to 7tydnu.
Ano, to samozřejmě můžeš (můžeš nastoupit kdykoliv mezi 6-8 týdnem). Ale i tak ti za dobu na MD vznikne nárok na další dovolenou, a o to čerpání si před koncem MD zaměstnavatele požádej.
@evíček 84 tak to si ji klidne vyber, ale spocitej na kolik dni mas narok, protoze je narok v tvem pripadena 1,6 dne dovolene za odpracovany mesic. A MD se pocita jako odpracovana, na RD se dovolena nedava, takze pokud se te to tyka nekdy ted, tak urcite nemas narok na celych 20 dni…
@zrcadlo jatomu nerozumim jako ze si vycerpam dovcu a jak budu na MD takmi vznikne narok na dalsi a k cemu mi bude? jsu z toho jelen ![]()
@evíček 84 píše:
@zrcadlo jatomu nerozumim jako ze si vycerpam dovcu a jak budu na MD takmi vznikne narok na dalsi a k cemu mi bude? jsu z toho jelen
Ano, doba na MD se počítá jako odpracovaná, tedy válíš si šunky doma s dítětem a přitom ti v práci nabíhá nárok na dovolenou. Toto neplatí následně pro RD, jen pro MD. A tu dovolenou, která ti naběhne za tu dobu na MD, si můžeš vyčerpat právě přesně mezi MD a RD, a to tak, že si prostě před koncem MD zaměstnavatele písemně požádáš (někde to dělají automaticky, někde ne - není to jejich povinnost). Jsi pořád doma, ale přijdou ti prachy za dovolenou (a nesouvisí to s čerpáním rodičáku, ten ti začne chodit hned po konci mateřské), prostě taková milá finační injekce pro ty, které mají zaměstnavatele (a z druhé strany nemilý náklad pro zaměstnavatele za zaměstnance, který už je půl roku doma).
@evíček 84 do nástupu na MD mas nárok na nějaký počet dovolene a i při MD ti vznikne nárok. Holky ti jen rádi to co chceš udělat před nástupem na MD udělat az po protoze mezi MD a RD budeš mit další nárok
Jo a ještě jedna věc co jsem se nedávno dozvěděla. Pokud přecházís z PN na MD musíš nastupovat již 8 týdnu před porodem.Tzn. neexistuje možnost volby.
NO vedouci nerikala ze by byl problem si vybrat celych 20dnu to by úprece mela vedet ne?