Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojte maminky, prosím vás.. v poslední době mě bolí nejspíš děložný čípek, mam křeče v podbříšku, bolest břicha.. jsem 2 roky po porodu a bolí mě to asi 4 měsíce, když si sáhnu dolu do vnitř (na děložný čípek) bolí to moc.
Byla jsem u gynekoložky a sono jsem měla v pořádku a stěr také, ted jsem dostala atb znova už po druhé, ale nic se nemění.
Máte stím prosím vás někdo vzkušenost?? Děkuji
(omlouvám se za chyby),.
Rýpalky se zdržte komentáře..
Možná je to blbost, ale nezkoušela jsi cvičení? Moje sestra měla něco trochu podobného a pomohlo jí to.
@MartinaIrena nezkoušela :/
@janulinek30 při některých polohách ano, jakoby do něčeho narážel :/
@Lilinka97 A nemáš náhodou zavedený nitroděložní tělísko?
Jinak když bolest nepřestane, šla bych na prohlídku jinam. Třeba se dozvíš něco novýho ![]()
@14111995 NEMÁM :/.. příští týden mam jít znova až doberu atb.. ale bojim se, že to bude nejhorší ![]()
@Lilinka97 No právě, že moje sestra začala mít asi rok po porodu bolesti dělohy, jako by začínala rodit. Byly to křeče až kontrakce. Gynekolog se tvářil bezradně, na nic nepřišel. UZ v pořádku, cytologie taky. Až si její cvičitelka pilates všimla, že stojí křivě. Vychýlená z osy je kvůli tomu, že na pravém boku nosila x let všechny tři děti. A tak začaly pracovat na jejím srovnání. A ejhle, bolesti dělohy záhadně zmizely. Tak to vyzkoušej, třeba to bude tvůj případ.
@Lilinka97 píše:
@14111995 NEMÁM :/.. příští týden mam jít znova až doberu atb.. ale bojim se, že to bude nejhorší
Přinejhoršim na pohotovost. ![]()
Tak jsem objednaná k doktorce, a včera po sexu jsem začala krvácet, už nevím co by to mohlo být snad ne nádorové onemocnění ![]()