Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahoj zdravím! od prázdnin mívám píchání nepravidelné na vaječníku je to nepříjemné, beru HA a úíchání je vždy celý cyklus mimo MS. Taky MS je divná mám jí asi jen necelé dva dny, první krvácím silně, ochází kusy hlenu, druhý den jen slabé špinění… v srpnu jsem byla na gyndě. říkal že mám v děloze zbytky pravděpodobně krve od MS a může to být ta bolest, ale mám to každý měsíc, Na gyndu se objednám. Trpět nehodlám, jen jestli někdo neměl to samé
Mě také píchá mimo MS dole v břiše, ale dle mě je to spíš děloha, které narůstá sliznice. Mám to od té doby co jsem začala brát HA, před tím nic(ale zas jsem neměla MS třeba rok, proto HA beru, abych byla ženská každý měsíc
).
@faflina …může to být právě děloha které narůstá sliznice jak píše @lemanka já byla v září na revizi a pak jsem měla píchání šílené a v nemocnici mi to tak bylo objasněno
teď už ok ![]()
Prosím vás o vaše zkušenosti co by to mohlo být. Jsem 4.DPO a již delěí dobu ob měsíc (1× za dva měsíce) mě od ovulace píchá na pravém vaječníku, mám citlivá prsa a časteji chodím močit. Poprvé jsem myslela, že jde o případné těhotenství, ale když se to opakuje každé 2 měsíce, tak už vím, že tím to asi není. Co by to mohlo znamenat?
@Anonymní píše:
Prosím vás o vaše zkušenosti co by to mohlo být. Jsem 4.DPO a již delěí dobu ob měsíc (1× za dva měsíce) mě od ovulace píchá na pravém vaječníku, mám citlivá prsa a časteji chodím močit. Poprvé jsem myslela, že jde o případné těhotenství, ale když se to opakuje každé 2 měsíce, tak už vím, že tím to asi není. Co by to mohlo znamenat?
mela sem to co popisuješ..ultrazvuk ok..vsehcno ok..jen teda s tí, že já sem rok po porodu takže doktorka furt tvrdila že mne to bolí jak se namáhám apod…bolelo mne to takhle asi 6 mesicu až pak mi začlo pri ms jednou takový pálení..šla sem na gyndu a vyfasovala antibiotika protože to byl zánet delohy ![]()
Mam dotaz..picha me v levem vajecniku..myslite ze by to mohla byt ovulace nebo neco jineho? dostat to mam za dva tydny
@maminka03 ano, může to být přicházející ovulace, já mám bolesti cca 3 dny před ovulací
@maminka03 jak pise @Anyys Po porodu jsem to zacala velmi citit. Navic kazdy vajecnik ovuluje ob cyklus (vetsinou). Takze pristi cyklus bys to mohla citit na pravem. Ja to ale citim tak nejak plosne, jako pri menzes.
@AniNevim @maminka03 ano, ale ja už 3.měsíc z levé strany, tak není vyloučeno, ze se strany nějakou dobu nebudou střídat. je to však v pořádku