Delší dobu výtok

Napsat příspěvek
Velikost písma:
saracenka
8.11.11 15:00
terisek21 píše:
pisou jednou nebo dvakrat denne,tak to zkusim ted
  • jinak ja platila ze 6 sacku a za irigátor skoro tri stovky…

panečku to je peněz jak za kozu :cert: snad ti to pomůže ..já zase nevim jak mi může pomoci výplach pochvy ,když mi to prej teče z dělohy ,že to viděla i na utz,co neni to blbost?

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 15:14

tak ono kdyz si to das hluboko tak by to melo dosahnout i tam,ale tak zkusit to a uvidis

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
8.11.11 15:26
terisek21 píše:
tak ono kdyz si to das hluboko tak by to melo dosahnout i tam,ale tak zkusit to a uvidis

do dělohy to nedam .. :mrgreen: nejsem sadista :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 15:40

ja to ted zkusila a reknu ti,myslela jsem ze ta voda uz neni tak horka takze jsem se pekne spalila tam a k tomu i načerpala vzduch jak jsem to nestalcovala naraz jak to bylo horky.-d fakt jsem zvedava jeslti to k nečemu vubec bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
8.11.11 15:48
terisek21 píše:
ja to ted zkusila a reknu ti,myslela jsem ze ta voda uz neni tak horka takze jsem se pekne spalila tam a k tomu i načerpala vzduch jak jsem to nestalcovala naraz jak to bylo horky.-d fakt jsem zvedava jeslti to k nečemu vubec bude

jejda..ted ti bude prdět pipinka :think: :mrgreen: ,no dej vědět ..třebas se taky odhodlam ..mě ty jejich čípky nikdy nepomohli ,ale tohle jsem nezkoušela ..

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 16:11

jako ja vyzkousela masticek, cipku…jj dam vedet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
8.11.11 16:53
terisek21 píše:
jako ja vyzkousela masticek, cipku…jj dam vedet:-)

mastička mi taky nepomohla a ona řekla ,že jako to neni infekce tak nic mi dávat nebude ..jako ten výplach se teda dělá ve vaně jo?ve stoje bo vleže?

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 17:35

ja to delala tak ze jsem si klekla,ale zalezi jak to bude vyhovovat tobe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
8.11.11 18:06
terisek21 píše:
ja to delala tak ze jsem si klekla,ale zalezi jak to bude vyhovovat tobe
:think:
  • Citovat
  • Upravit
Lara90
28.4.12 10:10

Vidím. že je to naprosto běžné . . ikdyž některé z vás to trápá rok . .Já se toho od 14cti nezbavila a to je mi už 22, takžeslipové vložky jsou mé nejlepší kamarádky, hold sekrece je sekrece . . .semtam mi doktor dává čípky, které stejně nejsou účinné, možná tak týden, kdy se sekrece zmenší, ale pak je to tam zas . . .když vím, že kultivacni testy mám pořád v pořádku, tak jsem se tím přestala trápit, protože bmusel být zázrak, abych den neměla výtok

• Citovat
  • Upravit
2630
4.5.12 22:31
@Lara90 píše:
Vidím. že je to naprosto běžné . . ikdyž některé z vás to trápá rok . .Já se toho od 14cti nezbavila a to je mi už 22, takžeslipové vložky jsou mé nejlepší kamarádky, hold sekrece je sekrece . . .semtam mi doktor dává čípky, které stejně nejsou účinné, možná tak týden, kdy se sekrece zmenší, ale pak je to tam zas . . .když vím, že kultivacni testy mám pořád v pořádku, tak jsem se tím přestala trápit, protože bmusel být zázrak, abych den neměla výtok

Zkus si zavís do pochvy na noc stroužek česneku. Můžeš ho buď provlíknout nití, nebo ho vytáhneš prstama, nebo prostě vytlačíš pánevníma svalama =) já na to trpěla taky chronicky, nic nepomáhalo, ale tohle je supr. Zavedu jich pár (max 6 hodin jeden) a mám pokoj.
A ještě mi dost pomohl mentruační kalíšek, za 3/4 roku používání jsem měla výtok 2-3X =)
A pak klasika, úprava stravy, žádnej ejakulát do pochvy,..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí