Delší dobu výtok

Anonymní
8.11.11 10:15

Delší dobu výtok

Ahoj holky,

uz delsi dobu me trapi vytoky, doktorka rekla, ze hold nektery zeny na to trpí a doporučila mi masticku jenamazol a nejaké cipky,ale to zabralo na par dní a pak zase a me nebaví porad nosit vlozky…

ted me to zase trapi par dni,ale krome výtoku me nic neboli,ani při sexu,ale dnes rano byl takovy nazloutlý ale zadne problemy krome tohohle nemam…

hygienu dodrzuju, mam i intimní mydlo atd ale nemuzu se toho zbavit:-(

poradite mi neco prosim?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
nepřihl.
8.11.11 10:33

No a je to nějakého bakteriálního ražení nebo jen sekrece? Je to infekce?
Já mám odjakživa zvýšenou sekreci a nosit slipovou vložku jsem si zvykla, ani ji nevnímám. Každý den jednu, automaticky, od rána do večera. Přes noc větrám :wink:
To tak prostě někdo má, zase nemám problém se zvlhčením při sexu :lol:
Pokud je to vážnější problém, léčit, léčit, léčit a osvědčili se mi výplachy Tantum rosalgin (třeba obden).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 10:35

Mám naprosto stejný problém, už se s tím potýkám skoro rok, od dr. jsem měla jenamazol, rosalgin, nějaké globulus tetraborico, vagilact, tea tree vaginal gel… a všechno úplně k ničemu, už si nevím rady.
Takže budu taky ráda za každý tip, díky!!!!!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 10:37

nepř. to prvni jelikoz to není jen cisty vytok…ty vyplachy jsem nezkousela,zkusim to diky za tip

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 10:41

Taky první problém… bakterie… ale ty výplachy mi nepomohly…
Taky dodržuju zvýšenou hygienu, používám intim. mýdlo nebo jen čistou vodu, ale ten výtok nepříjemně zapáchá, stydím se za to a je mi to hodně nepříjemné.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 10:50

ja se za to taky stydim a nehcce se mi zase s tim k doktorce kdyz krome toho me nic neboli. jako driv jsem tim netrpela fakt nechapu kde se to bere

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 11:06

Můj dr mi řekl, že se to někdy objeví po porodu, a když žena kojí, že to ty kvasinky podporuje, či co, snad to říkám správně. Ale už nekojím cca 5 měsíců, a problém přetrvává. Taky je mi trapný k němu chodit co 3 týdny, protože ty medikamenty pomůžou max na týden, a zase se to vrací. Za chvíli budu ve sprše i bydlet.
Jenže asi nám nikdo jinej než doktor nepomůže, bohužel… Chtělo by to nějakej dryák!!!
Chci mít ještě jedno dítě a mám strach, aby to pak šlo…

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 11:10

ja uz tam nebyla vic jak 3 mesice,je mi blby tam chodit kdyz nic nepomaha…tak ja jeste zadny dite nemam…

ted me napadlo, jestli by doktor nemel vzít vzorky a dat to na rozbor nemyslis?nevim co by na to zabralo, jinak sem se sprchou jedna ruka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.11.11 11:17

Také se připojuji…poslední asi 3 měsíce neustálý výtok, žádný problém k tomu nemám. Při preventivce stěry a vše ok. Takže mi Dr. nedokázal poradit co to je…jeho závěr …moc se pozoruji. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.11.11 11:24

Terisku mě rozbor dělali, podle toho nasadil léky a stejně byly úspěšný na chvilku, a vrátilo se to zas…

• Citovat
  • Upravit
saracenka
8.11.11 11:27
Anonymní píše:
Ahoj holky,

uz delsi dobu me trapi vytoky, doktorka rekla, ze hold nektery zeny na to trpí a doporučila mi masticku jenamazol a nejaké cipky,ale to zabralo na par dní a pak zase a me nebaví porad nosit vlozky…

ted me to zase trapi par dni,ale krome výtoku me nic neboli,ani při sexu,ale dnes rano byl takovy nazloutlý ale zadne problemy krome tohohle nemam…

hygienu dodrzuju, mam i intimní mydlo atd ale nemuzu se toho zbavit:-(

poradite mi neco prosim?

já jsem s timhle byla nedavno na gyndě kde mi řekla ,že nejde o infekci ,že mám zvýšenou tvorbu sekretu v děloze ..doporučila mi výplachy ..to se dá koupit v lékárně ..už mě to trápí rok ..musim nosit slipku ..

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 12:29

holky dekuju,

koupila jsem si ten rosalgin tak to zkusim, mno me to jinak nejde do hlavy jen vytok nekdy bily nekdy jiny ale nic vic…a kdyz tohle nezabere tak se asi objednam a necham udelat stery nebo ja nevim,ale stejne vetsinou neco zabere na chvili a pak zase…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2404
8.11.11 12:31

jen mam dotaz holky, jak casto ho mam pouzivat ten vyplach?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
saracenka
8.11.11 14:18

tam to neni na krabičce?ona mi doporučila 2věci ,ten rosalgin a ještě Fermalac,to že mám brát jen 5dní a potom si to schovat na příští problém ,ale výplach nevim já jsem si to totiž nekoupila ..kolik to stojí?

• Citovat
  • Upravit
2404
8.11.11 14:43

pisou jednou nebo dvakrat denne,tak to zkusim ted

• jinak ja platila ze 6 sacku a za irigátor skoro tri stovky…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí