Delta Pardubice

3
23.2.23 22:47

Delta Pardubice

Ahoj,
Je tady někdo, kdo studuje dálkově na škole Delta v Pardubicích? Chtěla bych vědět jak náročný je obor ekonomie a podnikání. Mám jenom základní školu, kterou jsem tehdy dost vynechávala z vážných rodinných důvodu a tak nějak špatné situaci, známky tím pádem byly strašné. Ráda bych se ale v profesním životě posunula dále a tak si chci dodělat školu, ale mám strach jak náročné to je a zda se to dá zvládnout při práci na HPP a jak moc se právě řeší i to vysvědčení ze ZŠ. Chci jít na druhé kolo bez přijímaček, ale ten strach tam opravdu je, tak kdybyste mi napsali i nějaké zkušenosti, byla bych ráda :D :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4440
23.2.23 22:58

Ahojky, taky chci v budoucnu na deltu, to i přesto jak náročné bude dojíždění. Tak přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
24.2.23 21:31

@Lu66 Moc děkuji, snad to všechno tak nějak půjde, fakt mě ta škola zaujala. A taky přeji do budoucna hodně štěstí ☺️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3515
24.2.23 23:45

Studoval jsem jen Alphu, Bravo, Charlie, na Deltu mě nevzali :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
26.2.23 00:53

@Rotha Škooda :lol: Potřebuji info jen k té Deltě no 😂 😂 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.3.25 11:28

Škola je zpočátku poměrně v pohodě až na matiku, která není na této škole dvakrát jednoduchá. Vysvědčení se neřeší, jen je třeba splnit přijímací kritéria, mít mít minimálně 10 bodů v přijímačkách. Studium je od 3. ročníku poměrně náročné, přibydou nové předměty a úroveň jde nahoru. Rok od roku je člověk více a více unavený, je třeba zvážit, jestli má člověk dostatek času na to, aby se mohl doma učit. Tato škola bez dobré domácí přípravy nejde udělat. Celkově můžu říct, že ač se to ze začátku nezdálo, stadium je opravdu náročné. Takové to počáteční nadšení pak brzy vymizí, hodně lidí to zabalí, do 4. ročníku se jich dostane tak 1/3. Hodně štěstí všem co se rozhodli studovat na této škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová