Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, jaké pálíte svíčky? Máte ňákou doporučenou značku, typ, kterou máte nejraději?
@Tereza Z Kupují čajové svíčky bez vůně z Action, vydrží hořet 8hodin. Denne mám zapálené 3.K vanocům jsem dostala velkou svíčku od Woodwick.Tu si ale šetřím.
Co mi přijde pod ruku
ale radši palim takové ty vosky v aromalampe, přijde mi to levnější a muž měnit vůně podle nálady a nenechat za to tisíce ![]()
Všechno, co mi voní.
. Značka je mi jedno. No, a darovanemu koní/svíčce na
knoty nehledě
!
@Tereza Z píše:
Ahoj, jaké pálíte svíčky? Máte ňákou doporučenou značku, typ, kterou máte nejraději?
Nesnasim je, maxim na dort nebo na hrbitov. Nevim proc bych si doma mela pripadat jak na pietnim miste a na te smrad z tech " vonavych," jsem alergicka brr.
@lilith1 píše:
Nesnasim je, maxim na dort nebo na hrbitov. Nevim proc bych si doma mela pripadat jak na pietnim miste a na te smrad z tech " vonavych," jsem alergicka brr.
A on ti to nekdo nutí?
Jenom ze sojoveho nebo vceliho vosku, na vune mam etericke oleje a difuzer. Obycejne parafinove svicky a vonave svicky nekupuju, povazuju je za zdravi skodlive.
@Tereza Z píše:
Yankee Candle, svíčky a vosky.
Svicky palim vonave ve skle s knotem.
Vsechny mozne, co mi voni.
Na podzim a v zime mam rada takove ty cervene, co voni po skorici a jinem koreni, jinak pres rok vetsinou neco lehciho. Nepalim svicky s vuni levandule, ta mi vadi.
@Silverine247 píše:
Svicky palim vonave ve skle s knotem.Vsechny mozne, co mi voni.
Na podzim a v zime mam rada takove ty cervene, co voni po skorici a jinem koreni, jinak pres rok vetsinou neco lehciho. Nepalim svicky s vuni levandule, ta mi vadi.
Vanilku nedám. Fakt nedám ta nesmí ani domu ani do auta. Levandule
tak jako jo, přežiju. V autě ale NE!
.
Yankee Candle, Country Candle. Ale větší prostor mi teda provoní jen vosk v aroma lampě.