Jaké pálíte svíčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
417
23.2.23 11:43

Jedině přírodní, výjimečně obyč čajové s přírodním olejem do aromalampy.
Opravdu výjimečně zapálím nějakou chemickou, hlavně před Vánocemi. Jinak to považuji za nezdravé. A z hodně voňavých mě bolí hlava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13858
23.2.23 11:49

Žádné, nesnáším umělé vůně a navíc pálení uvolňuje do vzduchu škodlivé látky, které nechci dýchat. Takže jenom na chvíli o Vánocích, jinak používáme aroma difuzér, ale většinou jen při nemoci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11183
23.2.23 11:51

Ciste cajove nebo vceli vosk. Nechci nic chemickeho. Pouzivam aromalampu s bio olejicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
shadowbabe
23.2.23 12:25

Aktuálně YC a nebo si dáváme éterické oleje do lampy 😊

• Citovat
  • Upravit
7137
23.2.23 13:46

Pouze čajovky + bio olejíčky do aromalampy.
Umělé vůně nesnáším a myslím si, že to stále vdechovat nebude nic zdravého.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18378
23.2.23 13:48
@Kriss Tina píše:
Co mi přijde pod ruku :D ale radši palim takové ty vosky v aromalampe, přijde mi to levnější a muž měnit vůně podle nálady a nenechat za to tisíce :mrgreen:

vosk v aromalampě mě prská všude a lampu jsem už vyhodila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59475
23.2.23 13:58

YC, ale to co było fajn ruší, Ted ty nové sklenice nic moc. Já nejraději vosk a pak se rozhodnu jestli i svíce. Já mám nejraději jídelní a dřevo. naopak nemám ráda jehličí, květiny a parfémované. Spokojenost Goose Creek, Village Candle a mám tady z vánoc dvěcharmed aroma, ale ty jsou drahé, ale zase je v nich ještě šperk a obal zůstane :lol: jednu má dcera a jednu jásala ještě jsme nepálily ani jednu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6685
23.2.23 14:03

Taky mi všechny voňavé přijdou smradlavé a chemické. Když mi někdo dá svíčku, že je to přeci univerzální dárek, tak mě fakt nepotěší. :think:
Akorát jednou za uherák, třeba na Vánoce, zapálím ze včelího vosku, pokud ji zrovna doma máme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
338
23.2.23 14:06

Ve frekvenci 4× do roka jedině ty přírodní. Není náhoda, že Skandinávci, kteří pálí svíčky ve velkém a denně (viz jejich hygge, polární noci, nedostatek světla atd) mají problémy s rakovinou kvůli parafínovým svíčkám. Nikdy bych nepálila svíčky na denní bázi desítky let, to zato fakt nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7188
23.2.23 14:10

Nejvíc čajovky a aromalampu. Hodně taky tuším že airwick svíčky, ty nejvíc voní. A teď mám ještě nějakou větší růžovou svíčku z IKEA.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.2.23 14:33

Yankee Candle, aroma lampu a vše, co hoří a pěkně voní :palec: mám zálusk na Woodwick… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.2.23 15:16

Pochlubte se holky yankee candle svíčkama, woodwickama, kdo jakou má sbírku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
23.2.23 15:25

Ty yankééé kéndl jsou předražené, to samé jaké káva ze Stárbaks.

co nedoporučuji jsou svíčky z pepka tam to jako prohoří středem a na stěně vám zůstane půlka vosku.

:think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
305
23.2.23 15:32

Pro svíčky nemám konkrétní značku. Kupuji své oblíbené vůně jakékoli značky, které mi voní. Nejraději mám podzimní, zimní vůně (skořice, perníček, jablko se skořicí, pomeranč), ale i levanduli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.2.23 15:40

Yankee candle sice drahé jsou, ale taky stojí za to a provoní celí byt. Svíčky z pepca taky vůně výrazná, já jsem spokojená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová