Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jedině přírodní, výjimečně obyč čajové s přírodním olejem do aromalampy.
Opravdu výjimečně zapálím nějakou chemickou, hlavně před Vánocemi. Jinak to považuji za nezdravé. A z hodně voňavých mě bolí hlava.
Žádné, nesnáším umělé vůně a navíc pálení uvolňuje do vzduchu škodlivé látky, které nechci dýchat. Takže jenom na chvíli o Vánocích, jinak používáme aroma difuzér, ale většinou jen při nemoci.
Ciste cajove nebo vceli vosk. Nechci nic chemickeho. Pouzivam aromalampu s bio olejicky.
Pouze čajovky + bio olejíčky do aromalampy.
Umělé vůně nesnáším a myslím si, že to stále vdechovat nebude nic zdravého.
@Kriss Tina píše:
Co mi přijde pod rukuale radši palim takové ty vosky v aromalampe, přijde mi to levnější a muž měnit vůně podle nálady a nenechat za to tisíce
vosk v aromalampě mě prská všude a lampu jsem už vyhodila
YC, ale to co było fajn ruší, Ted ty nové sklenice nic moc. Já nejraději vosk a pak se rozhodnu jestli i svíce. Já mám nejraději jídelní a dřevo. naopak nemám ráda jehličí, květiny a parfémované. Spokojenost Goose Creek, Village Candle a mám tady z vánoc dvěcharmed aroma, ale ty jsou drahé, ale zase je v nich ještě šperk a obal zůstane
jednu má dcera a jednu jásala ještě jsme nepálily ani jednu ![]()
Taky mi všechny voňavé přijdou smradlavé a chemické. Když mi někdo dá svíčku, že je to přeci univerzální dárek, tak mě fakt nepotěší. ![]()
Akorát jednou za uherák, třeba na Vánoce, zapálím ze včelího vosku, pokud ji zrovna doma máme.
Ve frekvenci 4× do roka jedině ty přírodní. Není náhoda, že Skandinávci, kteří pálí svíčky ve velkém a denně (viz jejich hygge, polární noci, nedostatek světla atd) mají problémy s rakovinou kvůli parafínovým svíčkám. Nikdy bych nepálila svíčky na denní bázi desítky let, to zato fakt nestojí.
Nejvíc čajovky a aromalampu. Hodně taky tuším že airwick svíčky, ty nejvíc voní. A teď mám ještě nějakou větší růžovou svíčku z IKEA.
Yankee Candle, aroma lampu a vše, co hoří a pěkně voní
mám zálusk na Woodwick… ![]()
Pochlubte se holky yankee candle svíčkama, woodwickama, kdo jakou má sbírku ![]()
Ty yankééé kéndl jsou předražené, to samé jaké káva ze Stárbaks.
co nedoporučuji jsou svíčky z pepka tam to jako prohoří středem a na stěně vám zůstane půlka vosku.
Pro svíčky nemám konkrétní značku. Kupuji své oblíbené vůně jakékoli značky, které mi voní. Nejraději mám podzimní, zimní vůně (skořice, perníček, jablko se skořicí, pomeranč), ale i levanduli.
Yankee candle sice drahé jsou, ale taky stojí za to a provoní celí byt. Svíčky z pepca taky vůně výrazná, já jsem spokojená