Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@ontarova.stara píše:
Stesti, ze i Mysak neni archivni kousek, co?
Jinak tu Evu jste mi nemely odtajnovat. Dvacet svicek, pet litru Sava. Takovy poutavy nakup, no…
Z te loznice neusnu, ne tedy, ze bych si uchylne predstavovala ty divocarny, ale to je takova krasa. Uz to kovani..
Počkej, já myslela, že se Ti to nelíbí! ![]()
Já teda raději něco… svižnějšího, odlehčeného…, ale jasně, že těžko prosadím, abysme vyhodili kvalitní dubové nebo jaké cinkosty po babičce a přítáhli něco z Ikey.
Příspěvek upraven 24.02.23 v 22:37
@sirikit píše:
Počkej, já myslela, že se Ti to nelíbí!
Já teda raději něco… svižnějšího, odlehčeného…, ale jasně, že těžko prosadím, abysme vyhodili kvalitní dubové nebo jaké cinkosty po babičce a přítáhli něco u Ikey.
Naopak! Ja mam sice rada moderni design, ale fakt krasne zachovaly nabytek, to nema chybu. Ja bych si to i odvezla, kdybys teda Mysaka ukecala, aby ses mohla realizovat.
@ontarova.stara píše:
Naopak! Ja mam sice rada moderni design, ale fakt krasne zachovaly nabytek, to nema chybu. Ja bych si to i odvezla, kdybys teda Mysaka ukecala, aby ses mohla realizovat.
@Ketris vím, taky je miluju. měly by se pálit buď svíčky ze včelího vosku a nebo sojové svíčky a knoty nesmí být vyztužovány olovem, zinkem nebo cínem (u levných svíček).
vždycky vyvětrat, u malých dětí a miminek jsem nepálila svíčky několik let vůbec.
Je to jako kdyby vzal člověk lahvičku, nalil do ní aviváž, počkal až zaschne, do toho naházel kousky hliníku, mini kousíčky olova a zapálil to a nechal to vyhořet. a nevyvětral.
prostě číst etikety. A pozor, neprůmyslové svíčky skoro vůbec nevoní. Prostě u části obyvatel vždycky vyhrajou yankees a podobné průmyslovky, no. snad jsou aspon o trochu lepší než svíčky z číny, actionu atd.
ale řekněte mi co to musí být za chemické svinstvo, že je ta vůně silná a vydrží, že.
@sirikit to je ta klasická, oni už víc řad nemají. ale ta Home je prý slabší, ale zase tam jsou vůně jiné
I když dost lidí říká že se YC zhoršilo a je to tak. Svíčku co jsem měla před rokem 2020 a po je prostě slabší takže často beru už jinou značku a teď co zrušili ty klasicky velké a skoro vše je parfémované
Svíčky co byly TOP přestávají dělat, teď ty divné sklenice- jak zavařovačka
I když teď tady mám nové vosky a ten banánový chlebíček uvidím co udělá po zapálení, ale asi silný bude dost ![]()
Teď pár měsíců ujíždím na Party lite, provoní velký prostor, výdrží dlouho ![]()
@Markéta80 Já se na YC nějak výslovně neupínám, ty samé sklenice má víc značek a Goos Creek, alespoň ty, co jsem zatím měla, voní krásně. Takže nemám problém, klidně si objednám ty, Village Candle nebo Country Candle.
Možnosti tu jsou. ![]()
@sirikit tak YC už není to nejlepší. Jo Goos Creek je super- hodně silné vůně, Village taky fajn. YC bohužel už není co to bylo. ja ty parfémované ráda nemám a teď to cpou skoro všude takže často beru jiné značky, které se naopak zlepšují. YC začalo napřed měnit jen velikost etiket což byl asi jen začátek a kdo zná ty před víc lety tak píšou hodně o zklamání kam se značka posouvá. proto už hodně lidí přešlo na jiné. Goos Creek má hodně jídelní vůně ![]()
Kúpila som si túto zimu prvýkrát YC. Hneď prvá bol hmat vedľa, nejaký Autumn Sunset ktorý smrdí jak ťažký parfém. Ide ale robiť niečo aby veľká nerobila tunel? Mám ju celú obalenú v alobale
, na vrchu alobalova capicka, striham knot poctivo, horí 4+ hodín naraz a aj tak mám jazierko a okolo neho ešte 1cm kruh neroztopeného vosku. Esteticky zážitok nula a aj tak to nefunguje. Sú na tom iné značky lepšie?
@Elfido Prodávají se na to ozdobný prstence, mají přímo v prodejnách YC nebo na netu.
@Violkafiala tak toto rátam že spraví presne to isté, ako alobalova capicka na vrch
a tá mi fungovala tak do polky sviečky, jak je vosk nižšie tak je vrch sviečky horúci ale vosk sa už poriadne netopí
Ahojte 👋
momentálne sa venujem výskumu pre moju novo vznikajúcu značku ručne vyrábaných sviečok a potrebovala by som menšiu pomoc. Rada by som sa dozvedela o vašich preferenciách pri nákupe sviečok, aby som na základe vašich odpovedí mohla vytvoriť ešte lepšie a kvalitnejšie produkty.
Ak by ste mali chvíľku času, veľmi by mi pomohlo, keby ste vyplnili tento krátky dotazník 🤍
Vopred ďakujem a vážim si každú jednu odpoveď! 🫶
Odkaz na dotazník – https://forms.gle/…E2sAth12epL7
Stesti, ze i Mysak neni archivni kousek, co
?
Jinak tu Evu jste mi nemely odtajnovat. Dvacet svicek, pet litru Sava. Takovy poutavy nakup, no…
Z te loznice neusnu, ne tedy, ze bych si uchylne predstavovala ty divocarny, ale to je takova krasa. Uz to kovani..