Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Tereza Z píše:
Mě svíčky uchvátili začátkem listopadu, když jsem marodila měsíc s covidem, neměla co dělat, tak sme s mamkou objednávali a zkoušeli různé značky a úplně se ze mě stal závyslák, úplně sem tomu propadla a pálim, co se dá, když mam zrovna volno a furt něco nakupuju, čtu recenze, atd. Magor, no
Jestli mas FB, tak si najdi skupinu Svicky a svetriky od Jitky, ma mraky svicek za pekne ceny. A pak jeste Svickomilky.
@Markéta80 píše:
@sirikitnejhorší je když někde zjistím
@Tereza Z píše:
@sirikit a jaké na Evě kupujete? Takže taky máte doma už ňáké do foroty?https://www.eva.cz/…range-120-g/
https://www.eva.cz/…cloud-120-g/
Tyhlety malý do páďa, ale koukám, že teď nemá moc bohatou nabídku.
Mívá toho mnohem víc.
@Tereza Z Mám Woodwik, květinovou. Sbirku nemám protože bych dala za tyto svíčky majlant.
Koukám na složení. moc je nepálím, nemá se to, jsou t dost svinstva…
nějaké levné svíčky v actionu bych doma rozhodně nepálila. když už tak něco bez parafínu
Já mívám obvykle minisbírku - pokud tedy zrovna nedorazí balík z té evy, to mám plná dvě „svíčková“ šuplata.
Poslední dobou pendluju mezi dvěma domácnostmi, tak si tam i tam udržuju pohotovostní zásobu dvou tří svíček - což je při době hoření YC stejně tak na půl roku. ![]()
Tohle jsem teď blejskla na místě svého momentálního pobytu - minulý týden měli střední YC vyslevované za kupóny v Kauflandu, tak jsem se zásobila votivkami. ![]()
Vůbec je dobré YC v Kaufu sledovat, občas se tam povede ulovit velké za poloviční cenu, než v e-shopech. ![]()
@sirikit píše:
Já mívám obvykle minisbírku - pokud tedy zrovna nedorazí balík z té evy, to mám plná dvě „svíčková“ šuplata.
Poslední dobou pendluju mezi dvěma domácnostmi, tak si tam i tam udržuju pohotovostní zásobu dvou tří svíček - což je při době hoření YC stejně tak na půl roku.
Tohle jsem teď blejskla na místě svého momentálního pobytu - minulý týden měli střední YC vyslevované za kupóny v Kauflandu, tak jsem se zásobila votivkami.
Vůbec je dobré YC v Kaufu sledovat, občas se tam povede ulovit velké za poloviční cenu, než v e-shopech.
Ty z Kauflandu nejsou tak kvalitní, ale jsou fajn, ta červená mi voní hodně, tu si kupuju pořád.
@arinecka píše:
Ty z Kauflandu nejsou tak kvalitní, ale jsou fajn, ta červená mi voní hodně, tu si kupuju pořád.
Jak myslíš, že nejsou kvalitní? ![]()
Jakože pro Kaufland YC na kvalitu prdi a šetří na surovinách?
To si nemyslím, spíš bych řekla, že Kaufland za sníženou cenu odebírá ty hůř prodejné (míň žádané vůně), hoří úplně stejně dlouho.
Chce to holt vočuchat.
Na takové to každodenní páleníčko v pohodě.
@sirikit nevím jak teď, ale dřív měli řadu Home inspiration a to je jejich nižší řada. nejsou tak silné proto jsou i levnější.
@Markéta80 píše:
@sirikit nevím jak teď, ale dřív měli řadu Home inspiration a to je jejich nižší řada. nejsou tak silné proto jsou i levnější.
Ty jo vidíš to, to jsem vůbec nevěděla! ![]()
A ta hodně voňavá řada se jmenuje jak? ![]()
@sirikit píše:
Poslední dobou pendluju mezi dvěma domácnostmi, tak si tam i tam udržuju pohotovostní zásobu dvou tří svíček - což je při době hoření YC stejně tak na půl roku.
Tohle jsem teď blejskla na místě svého momentálního pobytu - minulý týden měli střední YC vyslevované za kupóny v Kauflandu, tak jsem se zásobila votivkami.
Vůbec je dobré YC v Kaufu sledovat, občas se tam povede ulovit velké za poloviční cenu, než v e-shopech.
Svicky si nechej, ale ten pradelnik/toaletni stolek…OMG!
@lucynka25 píše:
Yankee candle, Airwick, Glade..
Mam stejny vkus ![]()
@Niemeyer No prave.. Svicky by se nemely palit vubec, clovek pak dycha ty toxicke latky, ktere muzou vest i k rakovine.. Jenze ja si bez svicek nedovedu predstavit Vanoce/podzim
ale chtela bych prejit ke svickam ze vceliho vosku.
@sirikit píše:
Ty jo vidíš to, to jsem vůbec nevěděla!
A ta hodně voňavá řada se jmenuje jak?
To je jenom Yankee Candle, ne Home Insporation. Buď je mají v jejich kamenných prodejnách, nějakých květinářstvích nebo net no. A jsou teda dražší než ta řada pro obchoďáky.
@ontarova.stara píše:
Svicky si nechej, ale ten pradelnik/toaletni stolek…OMG!
ProsimTě, ten je nedotknutelný. ![]()
Po Myšákově babičce, chápeš.
Loni na tom nechal vyměnit zrcadla, protože už byla osleplá a na mou duši mě nenapadá, jak to odlehčit. ![]()
Celá ložnice je v tomhle duchu, retro skříně, retro noční stolky a retro lustr a lampičky.
ještě že, naštěstí, letiště historicky jenom vypadá a je opatřeno suprtrupr pokrokovou megamatrací.
Mikroplyšové povlečení jsem nám nadělila pod stromeček. ![]()
S nábytkem neudělám nic.
![]()
Ale moc mi to neva, u mě doma je ložnice v o dost modernějším pojetí a v té Myšákově věnuju pozornost jinému exponátu, než je babiččina toaletka.
![]()
Příspěvek upraven 24.02.23 v 21:54
@Violkafiala píše:
To je jenom Yankee Candle, ne Home Insporation. Buď je mají v jejich kamenných prodejnách, nějakých květinářstvích nebo net no. A jsou teda dražší než ta řada pro obchoďáky.
Díky, to jsem netušila. ![]()
Vidím YC a nehloubám, že oni to prevíti mají rozdělené do řad podle intenzity, jako parfémy. Člověk se furt má co učit.