Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Teeeri jak které, ja koupila v pepcu takové velké, mají 3 knoty, v takové plechové doze a ty vyhori celé.
@Tereza Z tady mám vánoční. zimní, zbytek mám zase jinde + to vejce. sova jsou z Vánoc- ty ukrývají šperk ![]()
@Kriss Tina
to chtěla Vali
a měli jen 2kusy, já chtěla sovu a Vali hned že taky nutně potřebuje. To vejce je kovové tak má radost že jí zůstane obal a ještě tam najde řetízek
https://www.jasminkashop.cz/…elnik-396-g/.
@Markéta80 tak to je super, Škoda ze už ho nemají
mě by stačil ten obal ![]()
@Kriss Tina to bylo hned pryč
, manžel to objednával snad už v říjnu ![]()
Yankee Candle, poměr doba hoření - cena mají myslím nejlepší, teď jsem se zamilovala do „kokosovo- třešňových makronek“ od Goos Creek - ale bohužel ji přestali vyrábět a další nemůžu sehnat, zajímavě vypadají i Village Candle, ale nezkusila jsem.
Woodwick mi přijde, že hrozně rychle vyhoří.
Jsem dekompenzovaný pyroman, od podzimu do jara mi pořád musí hořet buď svíčka(y), nebo v krbovkách, přes léto svíčka na stole, táborák, nebo alespoň v kamínkách hot tube.
![]()
Mě svíčky uchvátili začátkem listopadu, když jsem marodila měsíc s covidem, neměla co dělat, tak sme s mamkou objednávali a zkoušeli různé značky a úplně se ze mě stal závyslák, úplně sem tomu propadla a pálim, co se dá, když mam zrovna volno a furt něco nakupuju, čtu recenze, atd. Magor, no ![]()
@Tereza Z píše:
Mě svíčky uchvátili začátkem listopadu, když jsem marodila měsíc s covidem, neměla co dělat, tak sme s mamkou objednávali a zkoušeli různé značky a úplně se ze mě stal závyslák, úplně sem tomu propadla a pálim, co se dá, když mam zrovna volno a furt něco nakupuju, čtu recenze, atd. Magor, no
Vítej do klubu. ![]()
Přesně, co chvíli mi tady v banneru po straně vyskakují reklamy na svíčky, studuju popisy, občas se vycukám a pár jich objednám, někdy vydržím s nervama. ![]()
Když mám cestu kolem obchůdku s dekoracemi, kde mají YC bohatý výběr (ale drahé), zajdu tam, očuchám - a pak si ty, co mi voní nejlíp, objednám levněji z e-shoppu.
Ty menší, neznačkové, objednávám klidně po 20-30 ks z Eva.cz - mají tam výběr jak hrom a dobré ceny, mi přijde.
@sirikit
nejhorší je když někde zjistím že už končí výroba
takže jsme si teď musela tu svíčku koupit, nikde už není a našla jsem poslední jednu, sice zase až vánoční
a to raději napřed vosk než celou velkou svíčku ![]()
@sirikit a jaké na Evě kupujete? Takže taky máte doma už ňáké do foroty? ![]()
Mám dvě Vonné svíčky od Country Candle. To vydrží dlouho hořet a pak obyčejné čajové svíčky na aroma vůně lampa
Všechny možný, od Yankee Candle po Pepco. Od října do března, denně, každý večer musí byt minimálně jedna zapalena. V období Vánoc ve všech místnostech.
@Tereza Z píše:
Pochlubte se holky yankee candle svíčkama, woodwickama, kdo jakou má sbírku
Ted mam tyhle. Ale je mi lito je palit. Na paleni mam vosk, zrovna ted jsem si zapalila SPUN SUGAR FLURRIES ![]()