Jaké pálíte svíčky?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37262
23.2.23 15:40

@Teeeri jak které, ja koupila v pepcu takové velké, mají 3 knoty, v takové plechové doze a ty vyhori celé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
23.2.23 15:47

@Tereza Z tady mám vánoční. zimní, zbytek mám zase jinde + to vejce. sova jsou z Vánoc- ty ukrývají šperk :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37262
23.2.23 15:48

@Markéta80 odkud je to vejce? To nutně potrebuju :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
23.2.23 15:52

@Kriss Tina :mrgreen: :mrgreen: to chtěla Vali :lol: a měli jen 2kusy, já chtěla sovu a Vali hned že taky nutně potřebuje. To vejce je kovové tak má radost že jí zůstane obal a ještě tam najde řetízek :mrgreen:https://www.jasminkashop.cz/…elnik-396-g/.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37262
23.2.23 15:55

@Markéta80 tak to je super, Škoda ze už ho nemají :D mě by stačil ten obal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
23.2.23 15:59

@Kriss Tina to bylo hned pryč 8o, manžel to objednával snad už v říjnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77759
23.2.23 16:04

Yankee Candle, poměr doba hoření - cena mají myslím nejlepší, teď jsem se zamilovala do „kokosovo- třešňových makronek“ od Goos Creek - ale bohužel ji přestali vyrábět a další nemůžu sehnat, zajímavě vypadají i Village Candle, ale nezkusila jsem.
Woodwick mi přijde, že hrozně rychle vyhoří.
Jsem dekompenzovaný pyroman, od podzimu do jara mi pořád musí hořet buď svíčka(y), nebo v krbovkách, přes léto svíčka na stole, táborák, nebo alespoň v kamínkách hot tube. :oops: :oops: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.2.23 16:14

Mě svíčky uchvátili začátkem listopadu, když jsem marodila měsíc s covidem, neměla co dělat, tak sme s mamkou objednávali a zkoušeli různé značky a úplně se ze mě stal závyslák, úplně sem tomu propadla a pálim, co se dá, když mam zrovna volno a furt něco nakupuju, čtu recenze, atd. Magor, no :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77759
23.2.23 16:21
@Tereza Z píše:
Mě svíčky uchvátili začátkem listopadu, když jsem marodila měsíc s covidem, neměla co dělat, tak sme s mamkou objednávali a zkoušeli různé značky a úplně se ze mě stal závyslák, úplně sem tomu propadla a pálim, co se dá, když mam zrovna volno a furt něco nakupuju, čtu recenze, atd. Magor, no :lol:

Vítej do klubu. :mrgreen:
Přesně, co chvíli mi tady v banneru po straně vyskakují reklamy na svíčky, studuju popisy, občas se vycukám a pár jich objednám, někdy vydržím s nervama. 8)
Když mám cestu kolem obchůdku s dekoracemi, kde mají YC bohatý výběr (ale drahé), zajdu tam, očuchám - a pak si ty, co mi voní nejlíp, objednám levněji z e-shoppu.
Ty menší, neznačkové, objednávám klidně po 20-30 ks z Eva.cz - mají tam výběr jak hrom a dobré ceny, mi přijde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59485
23.2.23 16:31

@sirikit :mrgreen: nejhorší je když někde zjistím že už končí výroba :cert: takže jsme si teď musela tu svíčku koupit, nikde už není a našla jsem poslední jednu, sice zase až vánoční :lol: a to raději napřed vosk než celou velkou svíčku :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6445
23.2.23 16:37

Moje nejoblibenejsi jsou Amabiente.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
624
23.2.23 16:37

@sirikit a jaké na Evě kupujete? Takže taky máte doma už ňáké do foroty? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
284
23.2.23 16:39

Mám dvě Vonné svíčky od Country Candle. To vydrží dlouho hořet a pak obyčejné čajové svíčky na aroma vůně lampa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3027
23.2.23 17:01

Všechny možný, od Yankee Candle po Pepco. Od října do března, denně, každý večer musí byt minimálně jedna zapalena. V období Vánoc ve všech místnostech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35153
23.2.23 17:33
@Tereza Z píše:
Pochlubte se holky yankee candle svíčkama, woodwickama, kdo jakou má sbírku :)

Ted mam tyhle. Ale je mi lito je palit. Na paleni mam vosk, zrovna ted jsem si zapalila SPUN SUGAR FLURRIES :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová