Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Annabela11 píše:
@Tereza Z Kupují čajové svíčky bez vůně z Action, vydrží hořet 8hodin. Denne mám zapálené 3.K vanocům jsem dostala velkou svíčku od Woodwick.Tu si ale šetřím.
Od Unipar, nejsou toxické, jsou nejlepší ![]()
@mikinka18 kde to kupuješ? Už jsem to snad tady někde zjišťovala, odpověď jsem nedostala… Nějak se mi doma jedna objevila, je to super, potřebuju další😁. Ale neumím sehnat.
@Marmarram Jednou za čas se sejdeme s ženskýma na kávu a známá přiveze svíčky, hodně svíček
olejicky do aroma lampy, katalogy a vybíráme a utracime
Má to jako přivýdělek, možná když zkusíš přes facebook tak v okolí najdeš někoho kdo to dělá.
Jinak taky radši aromalampu a do toho olejíčky, mám jich doma hodně ![]()
Za mě s kolegyňkami je suprová značka scentblend.
Líbí se mi dřevěný knot, že jsou to pouze sojové svíčky - pouze vosk a vůně. Vypadají i hezky a hezky voní, mám od nich i difuzéry a je to taková závislost.
![]()
@Neptunka111 Tuhle značku neznám, líbí se mi že jsou to pouze sojové svíčky. Jaké mají vůně? Děkuju.
@Elisabeth.648 Mají například pumpkin spice, ta voní luxusně a je taková podzimní, další moje oblíbená je matcha a malinový sorbet. Teď si brousím zuby na ty jejich vánoční, je tam skořice tak si myslím že to bude taky krásně vonět.
![]()
@Tereza Z Nevím, koukám co člověk, to názor. Na náladu mám medový svíčky od tchána, ale strašně rychle vyhoří, co si budem. yankeesvicky jsou asi dražší než medový z vánočních trhů, ale zas vydrží a fakt voní. A teď jsem dostala od kámošky jednu z těch nových apres ski a ta je teda boží