Delta Pardubice - distanční studium
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
jak je to náročné - v kolika ročnících, příp. s jakým programem se pracuje?
- Citovat
- Upravit
Mas na to nejake programy, ktere ti doporuci v moodlu. Muzes si stahnout nebo otevrit neplacenou verzi, kde mas jen par lekci a nebo si koupis plnou verzi. Obchodni korespondence je v prvnim a druhym rocniku, pak mas klid ![]()
Psani vsema deseti neni nic sloziteho, jak spravne pouzivat prsty te navede ted program, parkrat vyzkousis a pak uz to jde samo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak jsem volala paní a asi jsem to blbě pochopila. Na internetu mají 3 dny v tomto roce - 17.
4., 15.5. a 5.6.
Z informací jsem pochopila, že v prvním kole musím psát příjimačky, tzn jsem vyloučila první datum s tím, že je to první kolo, to jsem se tam nedočetla, jen jsem si to vydedukovala. Paní mě uklidnila, že můžu přijít 17.4. a bez příjimaček, rovnou na tu informační schůzku, toho 15.5. pravděpodobně nebudu moct, někdy v té době budu rodit, koukal se mnou na to manžel a ten mě taky uklidnil, že se nikde nedočetl, že by toho 17. nutně musely být příjimačky, tak už mám poslanou předběžnou přihlášku a nemůžu se dočkat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den,
letos jsem ve čtvrtém ročníku. Studium bylo v něčem složité, ale určitě to jde zvládnout. Psaní všemi deseti není potřeba. Nikdy jsem to ve škole nepotřebovala. Nikoho nekontrolují. Učitelé jsou chápající a perfektní. Přístup k nám dálkařům je perfektní. Určitě toto studium doporučuji ![]()
- Citovat
- Upravit
@muffin98 tak jsem to mela ja, prihlasku jsem podala az v dubnu na druhe prijimaci kolo a bez prijimacek, takze jen informativni schuzka
pro me to bylo lepsi, prijimacky bych nedala, teda alespon si myslim
a jak pise anonymni, psani vsema deseti se neni potreba ucit. Psala jsem z toho ve skole test, mela jsem jen prepsat text a bouchala jsem to trema prstama
jak jsem zvykla
preji hodne stesti, kdyby si potrebovala radu, staci napsat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antiel píše:
@muffin98 tak jsem to mela ja, prihlasku jsem podala az v dubnu na druhe prijimaci kolo a bez prijimacek, takze jen informativni schuzkapro me to bylo lepsi, prijimacky bych nedala, teda alespon si myslim
a jak pise anonymni, psani vsema deseti se neni potreba ucit. Psala jsem z toho ve skole test, mela jsem jen prepsat text a bouchala jsem to trema prstama
jak jsem zvykla
preji hodne stesti, kdyby si potrebovala radu, staci napsat
já jdu na ten první termín, ale to není první kolo, ne ? Paní říkala, že to bude bez příjimaček.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@muffin98 pokud si podala predbeznou prihlasku pres jejich web, tak ne. Pokud preci jen chces trochu vzruso, tak ji muzes poslat postou do 1. března
![]()
Tak to maji napsane na jejich strankach a ja posilala predbeznou pres web, takze zadny prijimacky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nechci, aby můj dotaz vyzněl hloupě. Ale kde najdu na jejich webových stránkách předběžnou přihlášku? Našla jsem tam jen závaznou přihlášku. Zkoumala jsem to tak dlouho, až jsem z toho vedle
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Anonymní píše:
Dobrý den,
letos jsem ve čtvrtém ročníku. Studium bylo v něčem složité, ale určitě to jde zvládnout. Psaní všemi deseti není potřeba. Nikdy jsem to ve škole nepotřebovala. Nikoho nekontrolují. Učitelé jsou chápající a perfektní. Přístup k nám dálkařům je perfektní. Určitě toto studium doporučuji
Anonymni, mohla by si mi prosim napsat SZ, mam otazku ohledne testu z moodlu. Diky moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Antiel píše:
@muffin98 pokud si podala predbeznou prihlasku pres jejich web, tak ne. Pokud preci jen chces trochu vzruso, tak ji muzes poslat postou do 1. března![]()
Tak to maji napsane na jejich strankach a ja posilala predbeznou pres web, takze zadny prijimacky
uff, to jsem ráda
Paní se mě v telefonu zeptala, jestli jsem ty příjimačky viděla, že jsou těžké. Byla jsem sice na osmiletém gymplu, ale odešla jsem ve druháku, půlku věcí, co jsem tou dobou měla umět, jsem neuměla a druhou půlku zapomněla, tak by to asi bylo složitější. A ještě necelý měsíc před porodem příjimačky, to bych taky radost neměla ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, chtěla bych studovat dálkově na této škole a chtěla jsem se zeptat, jak náročná je matematika. Opravdu mám z tohoto předmětu hrůzu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dobrý den, matika bude určitě náročná. Pokud budete v prvním ročníku od září, tak už bude povinná státní maturita z matematiky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dívám se, že sloučili distanční, dálkové a večerní do kombinovaného - znamená to prakticky něco? Že se více předpokládá, že se tam člověk někdy objeví i mimo zkoušek?
- Citovat
- Upravit