Delta Pardubice - distanční studium

Napsat příspěvek
Velikost písma:
udana
19.11.19 23:25

Zdravím :-) tak jak to dopadlo se studiem, kdo jste chtěly začínat, jaké jsou dojmy?

• Citovat
  • Upravit
156
31.12.19 20:31

Tak se po dlouhé době hlásím. Přijímací pohovor jsem stihla, teď mě čekají první zkoušky a dost se bojím. Až na matematiku a přírodní vědy mi testy v moodlu přišly primitivní.
Kdo už tam jste déle, jaké jsou ty reálné testy? Jsou podobné těm v moodlu? Nebo nějak výrazně těžší? Kolik tam toho tak bývá? Dost b mi pomohlo zjistit, co mě reálně čeká, jsem z toho vyklepana u teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
22.4.20 07:50

@muffin98 Ahoj, tak jak to vypada? Budes kvuli korone delat prijimacky? Nebo te skola vzala bez?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
29.6.20 15:03
@Antiel píše:
@muffin98 Ahoj, tak jak to vypada? Budes kvuli korone delat prijimacky? Nebo te skola vzala bez?

Ahoj :) Já si s paní psala jak nastala „epidemie“. Hlásila jsem se na dálku. Takže jsem jim jen poslala peníze, vyplnila určité papíry a woala. Přijali mě. Ale jen díky tomu, že tam měli ještě místo. Kdyby ne, asi bych to neviděla úplně růžově, jelikož jsem napsala dost pozdě. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10
17.8.20 17:18

zpátky do školy

Zdravím :) je tu někdo, kdo nastupuje v září do prvního ročníku dálkově? Nevíte náhodou, jak to bude v ty soboty vypadat? Na kolikátou hodinu se cca chodí a do kolika? Jsem z Brna a nevím, jestli jezdit autem či vlakem…Nehlásí se také někdo z Brna? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.11.20 11:14
@Anonymní píše:
Dobrý den,
letos jsem ve čtvrtém ročníku. Studium bylo v něčem složité, ale určitě to jde zvládnout. Psaní všemi deseti není potřeba. Nikdy jsem to ve škole nepotřebovala. Nikoho nekontrolují. Učitelé jsou chápající a perfektní. Přístup k nám dálkařům je perfektní. Určitě toto studium doporučuji :pankac:

Dobrý den. asi budu mít hloupý dotaz, ale nejde někde sehnat otázky k testům ve druhém ročníku? :think: :nevim: konkrétně mne zajímá matika, čeština a angličtina :lol: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2548
3.9.21 02:02

Najde se tu ještě někdo, kdo studuje/studoval kombinované studium na této škole?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
21.9.21 14:49

@Nausika Ahoj, ja stale studuji ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
6.12.21 21:28

I já si vybrala tuhle školu. Jsem v prvním ročníku a blíží se mé první zkoušky. Začínám trochu stresovat :D Není tu někdo zkušenější, kdo by mi mohl povyprávět, jak ty zkoušky aktuálně probíhají?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
16.12.21 15:15

.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie