Delta Pardubice - distanční studium

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
udana
3.6.16 23:53

Delta Pardubice - distanční studium

Máte některá zkušenost s distančním studiem oboru Ekonomika a podnikání na této škole?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
4.6.16 08:43

Kdysi jsem tam chodila, ale jen půl roku. Byla situace taková, že jsem musela na nějaký čas do práce, tím padem školu jedině dálkově, ale ve finále se to kvůli práci nedalo..ale pak jsem se vrátila zpátky na denní studium na jiné škole ;) vzhledem k tomu, že to bylo jen tak krátce a už je to deset let, nevím, jestli ti pomůžu, ale třeba s něčím ano, tak se ptej :)

• Citovat
  • Upravit
2
24.8.16 09:36

Dobrý den, jsem studentkou školy Delta - kombinované studium. Copak Vás zajímá?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.19 16:23

Oživuju diskuzi, někdo, kdo studuje, studoval a podělil by se o názor a zkušenosti ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.1.19 18:30

Ahoj, ja tam studuji. Copak te zajima?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.19 19:43
@Antiel píše:
Ahoj, ja tam studuji. Copak te zajima?

Tak to je super :)
Kolik lidí tam bylo na příjimačky ? Vzali tě bez problémů ? Bylas až na tom druhém pohovoru ? Popř. jak probíhal ? Jakou formou studuješ, denně, dálkově, distančně ? Je to tam hodně náročné ? Jestli studuješ distančně, to funguje tak, že se půl roku učíš a pak jedeš na zkoušky, nebo mezi tím posíláš jakoby „domácí úkoly“ ?
Celkově jak jsi tam spokojená, co učitelé, jak vycházejí vstříc? Tam už bude asi povinná maturita z matiky, ne ? Jaké jsi měla známky ze ZŠ, když jsi tam šla ? Já mám bohužel samé vysoké tatry, na gymplu jsem se moc nesnažila, nebyla motivace, do toho úzkostná porucha, spíš jsem tam nebyla, jak byla, tak se bojím. Na fb mi paní psala, že můžu bez obav až do toho druhého kola, ale tam jeslti bude hodně zájemců o distanční studium, tak jsem nahraná, s tím, jaké mám vysvědčení. A vzhledem k tomu, že to mám 3 dny po termínu porodu, asi budu muset jít až do třetího kola, když vynechám příjimačky, tam budou šance ještě menší.
Ty materiály na internetu, jsou dostačující, zvládáš se z nich učit, nebo přikupuješ nějaké učebnice ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.1.19 20:21

Studuji distancne, prijimacky jsem nedelala, nastoupila jsem do prvniho rocniku. Sla jsem pouze na schuzku, kam jsem donesla vysvedceni s nedokoncene stredni skoly (popr. ze zakladky). Rekli nam par informaci o studiu a jak probiha zkouskove obdobi. Prisel dopis o prijeti. V zari nam poslali email s pristupem na moodle. Tam byli predmety, ktere jsem se musela naucit do ledna do zkouskoveho. Z kazdeho predmetu mas testy, ktere musis udelat doma a stihnout do zkouskoveho. Zkousky jsem mela jen v nedeli od 9 do 12 a to vzdy 3 predmety, tri nedele za sebou.
Pokud o teto skple uvazujes, tak se co nejdrive prihlas. Pracuji na HPP, doma mam 4 letou cacorku a k tomu studuji :D obcas jsem KO, ale skolu musim dodelat. A prekvapive me to bavi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.1.19 20:23

Ucebnice jsem zatim nekupovala, nekomu to staci, nekomu ne. Mam ale ucebnice z matematiky, ty informace na moodlu mi prijdou nedostacujici. O povinne maturite z matiky zatim nikdo nemluvil a doufam, ze nebude :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.19 20:30
@Antiel píše:
Studuji distancne, prijimacky jsem nedelala, nastoupila jsem do prvniho rocniku. Sla jsem pouze na schuzku, kam jsem donesla vysvedceni s nedokoncene stredni skoly (popr. ze zakladky). Rekli nam par informaci o studiu a jak probiha zkouskove obdobi. Prisel dopis o prijeti. V zari nam poslali email s pristupem na moodle. Tam byli predmety, ktere jsem se musela naucit do ledna do zkouskoveho. Z kazdeho predmetu mas testy, ktere musis udelat doma a stihnout do zkouskoveho. Zkousky jsem mela jen v nedeli od 9 do 12 a to vzdy 3 predmety, tri nedele za sebou.
Pokud o teto skple uvazujes, tak se co nejdrive prihlas. Pracuji na HPP, doma mam 4 letou cacorku a k tomu studuji :D obcas jsem KO, ale skolu musim dodelat. A prekvapive me to bavi :kytka:

A jsou tam normálně známky od 1 do 5 a dostáváš klasické vysvědčení ? Tam jep rý možnost nějak o víkendu zajet, když máš s něčím problém, že je na to jeden víkend v měsíci, to jsi nějak využila ? Jen řekli, nebylo to jako pracovní pohovor ve stylu vybíráme ty nejlepší ?
Právě mám dvě možnosti, bud v Praze Danae, kde je distanční dražší a recenze na p. ředitelku a výměnu učitelů šílené, nebo Deltu, která se mi zdá už jen díky přehlednému webu hodně sympatická, nechci zabít ten rok zbytečně, dkyby mě nevzali, tak pořád přemýšlím, jestli zajet v dubnu na ty příjimačky, nebo pak na jeden z pohovorů - když se malé bude chtít dřív, nebo budu dýl přenášet, tak na ten první, když budu tou dobou v porodnici, tak až na druhý, tam zas nevím, jestli by se dalo domluvit, že nevím, na který přijdu, ale to mi asi budou muset říct oni :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.1.19 20:41

Ano, znamky tam jsou klasicky od 1 do 5. O vikendu tam zajet muzes na prednasky, kdyz si nebudes vedet rady. Ja tam zatim nebyla, nebylo potreba, vse jsem zvladala skoro sama. Zadny pracovni pohovor, zadny přijímačky. Proste jsem podala prihlasku, nahlasila jsem se schuzku v urcity termin, který oni davaji na stranky. Tam nas bylo cca 30, odevzdali jsme vysvedceni a obcanku. Podepsali smlouvu o studiu, doma jsem do urciteho data poslala penize a od zari byla studentkou :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
156
25.1.19 20:48
@Antiel píše:
Ano, znamky tam jsou klasicky od 1 do 5. O vikendu tam zajet muzes na prednasky, kdyz si nebudes vedet rady. Ja tam zatim nebyla, nebylo potreba, vse jsem zvladala skoro sama. Zadny pracovni pohovor, zadny přijímačky. Proste jsem podala prihlasku, nahlasila jsem se schuzku v urcity termin, který oni davaji na stranky. Tam nas bylo cca 30, odevzdali jsme vysvedceni a obcanku. Podepsali smlouvu o studiu, doma jsem do urciteho data poslala penize a od zari byla studentkou :lol:

cca 30, oni na dálkové berou ale jen 30, to asi bylo hodně natěsno :/ No uvidím, mockrát děkuju za info :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
25.1.19 21:02

Nevim, kolik berou, ale byli jsme 3 skupiny, bylo nas tam hodne. Kolik se jich hlasilo na distancni a kolik na dalkove netusim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
26.1.19 11:59

Dobrý den, také mám zájem o distanční studium a zajímalo by mě. Pokud zašlu přihlášku, ještě dnes, tudíž do 1. kola přijímacího řízení, je to bez přijímaček? Protože na internetu jsem se dočetla, že 2. kolo je bez nich. Tak jen abych nebyla překvapená, protože ze školy jsem celkem dlouho a nevím, zda-li bych to zvládla :D A ještě jedna otázka ohledně platby školného. Je tam 14.000,– / školní rok. A je možnost i na měsíční splátky nebo pouze pololetní? Děkuji moc za odpověď :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
26.1.19 13:19

Ahoj, ja prihlasku poslala na posledni chvilku a to 10 dubna :mrgreen: a to pouze emailem. Sla jsem bez prijimacek, byla jsem jen na informativni schuzce. Na platbu mesicnich splatek jsem se neptala, platim pololetne.
Tak jsem mela strach, zda to budu zvladat (prace, rodina a skola) ale jde to. Ucim se vecer, kdyz chlap s dcerkou zalezou do perin ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
udana
26.1.19 17:37

Je tam i psaní všemi deseti nebo není? Díky :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze